Υποτακτική για session

Υποτακτική για session

Εργαζόμουν ως συνοδός κυριών εδώ και μερικά χρόνια! Επι τω πλείστον για σημαντικούς πελάτες με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και καλή αμοιβή για τις διάφορες υπηρεσίες που ζητούσαν! Ωστόσο, το σαδομαζοχισμό ήταν πάντα μέρος μου από τα εφηβικά μου χρόνια!
Από ένα σημείο και μετά είχα μάθει να συνδυάζω τη δουλειά με την ευχαρίστηση! Ούσα σε θέση να ταυτίζομαι κάθε φορά με τη θέση κάποιου άλλου χωρίς να χρειάζεται να κρύβομαι!
Ήμουν συνηθισμένη σε όλα τα είδη πελατείας, από ομαδικά όργια, μέχρι άνδρες που τους άρεσε το πιο σκληρό σεξ! Ακόμη και γυναίκες που αναζητούσαν μια λεσβιακή εμπειρία!

Η συνάντηση με τον kinky πελάτη

Κατά τη διάρκεια ενός από τα τελευταία Σαββατοκύριακα στα τέλη της άνοιξης είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από έναν πελάτη, λάτρη του καυτού κεριού! Πιστεύοντας ότι θα το χρησιμοποιήσει ο ίδιος στο καυλωμένο πέος του!
Ο άνδρας που είχα δεχτεί στο επαγγελματικό μου διαμέρισμα ήταν γύρω στα πενήντα! Αναζητούσε μια escort να πραγματοποιήσει τα βίτσια του!
Ένας περιποιημένος άνδρας με μούσι και σκούρα μαλλιά, ντυμένος ως κλασικός επιχειρηματίας!
Είχαμε κατευθυνθεί αμέσως προς την κρεβατοκάμαρα αφού ήπιαμε ένα ποτήρι σαμπάνια! Αποφεύγοντας άχρηστες κουβέντες! Ο Βασίλης είχε γδυθεί εντελώς, όπως είχα τολμήσει να τον διατάξω! Ενώ κι’ εγώ είχα κάνει το ίδιο, ρίχνοντας τη μαύρη μεταξωτή ρόμπα μου, περήφανη για το πλούσιο και γενναιόδωρο σώμα μου!

Κυριαρχία

Αντίθετα με ό,τι περίμενα, ο πελάτης μου ήταν αυτός που πήρε την κυρίαρχη πρωτοβουλία! Σπρώχνοντάς με στην άκρη του κρεβατιού! Δένοντας τους καρπούς μου πίσω από την πλάτη μου με ένα σχοινί που βρέθηκε προς την κατεύθυνση του κομοδίνου μου σε κοινή θέα!
Ένα δάγκωμα στο λαιμό μου και μια σειρά από χαστούκια προς το στήθος μου είχαν πυροδοτήσει μέσα μου μεγάλη καύλα! Την ίδια στιγμή το πέος του ήταν σε πλήρη στύση!
Είχα τα μαλλιά μου δεμένα σε αλογοουρά, γνωρίζοντας ότι με τα χέρια του θα μου τα τραβούσε!
Με διέταξε να ανοίξω το στόμα μου να μου τον χώσει.
Στη φάση της πιο ακραίας κυριαρχίας έπρεπε να υποκύψω στη θέληση του πελάτη μου! Μου είχε πει βέβαια ότι έψαχνε για τρανσέξουαλ αγγελίες..
Ενώ το blowjob αποδείχθηκε βίαιο αλλά σύντομο πριν προχωρήσω στα επόμενα στάδια!
Η γεύση του πούτσου εξακολουθούσε να υπάρχει στο στόμα μου! Καθώς τα μεγάλα του χέρια είχαν συνεχίσει να πιάνουν σφιχτά το στήθος μου.

Υποτακτική για session

Στη συνέχεια, μου είχε επιφυλάξει ένα καυτό κερωμένο κερί που είχε αφήσει να πέσει προς την κλειτορίδα μου! Το πέος του είχε πλησιάσει για τη διείσδυση! Ξεκίνησε να σπρώχνει δυνατά και βίαια!
Η αίσθηση πόνου και ευχαρίστησης ενισχύθηκε από το δεξί του χέρι που έσφιγγε το λαιμό μου! Την ίδια στιγμή η φωνή του με διέταζε να ανοίξω τα πόδια μου πιο πλατιά!
Το καυτό κερί είχε εισχωρήσει και στις θηλές μου, ενώ στη συνέχεια είχε σχεδόν καταφέρει να εμποδίσει την έξοδο του πέους της από τον κόλπο μου!
Το σώμα μου μπορούσε μόνο να μείνει ακίνητο. Κάνοντας μερικούς ακούσιους σπασμούς των μυών μου τη στιγμή κάθε νέας επαφής με το κερί!
Είχα καταφέρει να μετρήσω δύο οργασμούς, πριν το βάλει ξανά μέσα στο στόμα μου! Έχοντας κάποια αποξηραμένα υπολείμματα κεριού πάνω μας, μου είπε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος με αυτό που ζήτησε, δηλαδή μια υποτακτική για session!

Search