Η κοπέλα μου παριστάνει την πουτάνα για να την βρούμε

πουτάνα

Με το πέρασμα του χρόνου, όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η σχέση μου με τη Χριστίνα είχε βρεθεί στη μέση ενός συναισθηματικού αδιεξόδου.Είχε γίνει μια σχέση συνήθειας.
Είχα γνωρίσει τη Χριστίνα μέσω κοινών φίλων. Ποιος να περίμενε πως θα γινόταν η πουτάνα μου στην πορεία! Επισκέπτονταν το ίδιο γυμναστήριο στο οποίο συνήθιζα να προπονούμαι τακτικά. Όπου μπόρεσα να αλλάξω αρκετά την εμφανισή μου!
Η Χριστίνα παρακολουθούσε ένα μάθημα αεροβικής εδώ και μόλις ένα μήνα. Λίγο νεότερη από μένα, με σαφώς φυσιολογικό σώμα. Πλούσια στήθη και μακριά μαύρα μαλλιά που τραβούσα όταν της έκανα άγριο σεξ!

Οι αναποτελεσματικές προσπάθειες

Για αρκετό καιρό δεν είχαμε ανάγκη από περιπέτειες ή sex toys. Mε τα οποία μπορούσαμε να μεγιστοποιήσουμε αμοιβαία απόλαυση. Καθώς πλησιάζαμε στο κατώφλι του δεύτερου έτους της σχέσης μας, οι σεξουαλικές μας επαφές είχαν μειωθεί.
Η Χριστίνα είχε αποφασίσει να αγοράσει ρούχα από λάτεξ, μαστίγια, δονητές και κρέμες μασάζ! Αλλά ακόμη και αυτά δεν κατάφεραν να ανεβάσουν την λιμπιντό μας και να μας φέρουν σε ένα καλό σημείο ανάκαμψης!
Χωρίς να έχουμε καμία πρόθεση να τερματίσουμε τη σχέση μας ή να κάνουμε σεξ με άλλους ανθρώπους.

Η κοπέλα μου παριστάνει την πουτάνα για να την βρούμε

Είχαμε επιλέξει μια ιδέα που πρότεινε στη Χριστίνα ένας φίλος για πλάκα ο οποίος ήταν ανοιχτόμυαλος! Γι’ αυτο λοιπόν είχα αφήσει την Χριστίνα να φροντίσει για όλα! Χωρίς να βάλω όρια ή φρένα στη σεξουαλική της φαντασίωση!
Υπό τις ακριβείς οδηγίες της συμφώνησα να οδηγήσω σε ένα από τα πιο κακόφημα σοκάκια της πρωτεύουσας! Εκεί βρίσκονταν κάποιες πουτάνες που συνήθως δούλευαν μόνες τους, αργά την νύχτα!
Είχα διανύσει αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητο, με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Ώστε να διακρίνω και να αναγνωρίσω τη φιγούρα της! Ανάμεσα στα παρατεταγμένα φανάρια κατά μήκος της λεωφόρου!
Η Χριστίνα είχε σπεύσει να με σταματήσει ντυμένη μόνο με το εσώρουχό της και τις κάλτσες της πάνω απο το γόνατο! Καλυμμένη από ένα μισάνοιχτο παλτό κρεμ χρώματος που άφηνε ανοιχτό το στήθος της στο μεγαλύτερο μέρος του!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

Ο θυμός και η διέγερση

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα βρεθεί σε σύγχυση και ιδιαίτερα θυμωμένος μαζί της!
Αφού οποιοσδήποτε θα μπορούσε να περπατήσει σε εκείνη τη λεωφόρο και να σταματήσει! Αλλά και να τη γδύσει εντελώς και να την γαμήσει!
Ο στόχος της Χριστίνας ήταν να φαίνεται εξαιρετικά σέξι, διαθέσιμη για κάθε άνδρα. Ωστόσο, να τους απορρίπτει για να περιμένει εμένα! Λίγο πιο πάνω στη λεωφόρο υπήρχε ένα μικρό αφύλακτο πάρκινγκ, απ’ όπου δεν περνούσε σχεδόν κανείς! Εκεί αποφάσισα να σταματήσω και να την τραβήξω σταθερά και με δύναμη έξω από το αυτοκίνητο!
Την έσπρωξα σε ένα κατεστραμμένο τοίχο και την άρπαξα από τους ώμους, εκφράζοντας όλη μου την αντίθεση στην όλη φάση! Ταυτόχρονα, όμως, είχα μια βαθιά αίσθηση διέγερσης! Ενώ την έβριζα, της έσκισα το σουτιέν και της πέταξα το πανωφόρι. Ωστόσο ήταν Ιανουάριος και είχε πολύ ψυχρές θερμοκρασίες!
Οι ρώγες της είχαν αμέσως σκληρύνει! Προς τεράστια και διεγερτική μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε εσώρουχο απο κάτω! Ήθελε να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, όπως οι συνηθισμένες βίζιτες και να την πάρω κατεύθειαν!
Τα λόγια της Χριστίνας με είχαν καυλώσει ακόμη περισσότερο! Ορμητικά και αυθόρμητα λειτουργούσα!

Γάμησα την κοπέλα μου σαν να ήταν escort

Στη συνέχεια δάγκωσα τη δεξιά της θηλή με δύναμη, μέχρι που φώναξε με ανάμεικτη ευχαρίστηση και πόνο! Στη συνέχεια την άρπαξα απο το χέρι και να την ανάγκασα να γυρίσει την πλάτη της!
Είχα βγάλει το παλτό της νωρίτερα, αδιαφορώντας για το κρύο για να το πετάξω στο έδαφος! Ώστε να χαστουκίσω τους γλουτούς της και στη συνέχεια να πιάσω τα μεγάλα στήθη της με τα χέρια μου! Παράλληλα ακούμπησα τον πούτσο μου στον κώλο της! Πριν κατεβάσω εντελώς το τζιν μου, είχα χαστουκίσει ξανά αυτά τα μεγάλα και κοκκινισμένα οπίσθια! Αμέσως μετά την γύρισα μπροστά για να χαστουκίσω και τα στήθη της που αναπηδούσαν προς τα πάνω! Μέσα από όλα αυτά η Χριστίνα συνέχισε να προκαλεί τον θυμό μου, μέχρι που αποφάσισα να την φιμώσω με τον πούτσο μου στο στόμα της!

Αγγελίες συνοδών Αθήνα

 

Η καλύτερη στιγμή μας

Για λίγα λεπτά της είχα δώσει την ευκαιρία να μου κάνει στοματικό σεξ! Αμέσως μετά την είχα σηκώσει και πάλι από τα μαλλιά και την έσπρωξα προς τον τοίχο αναγκάζοντάς την να στηθεί σε doggy style!
Είχα μπει μέσα της πολύ άγρια και πρόστυχα, χωρίς ευγένεια! Στη συνέχεια τη γάμησα όπως θα έκανε κανείς σε μια έκσταση σεξουαλικής τρέλας, χωρίς παύση και χωρίς να νοιάζομαι για τον οργασμό της! Σαν να ήταν μια κοινή πουτάνα! Αν και τελείωσε τουλάχιστον δύο φορές πριν από μένα!
Λίγο πριν την χύσω, επιβράδυνα για να της ψιθυρίσω κάτι στο αυτί! Θα την πλημμύριζα με την ηδονή μου χωρίς να της αφήσω έξω ούτε μια σταγόνα! Τη στιγμή που έχυνα, αύξησα τον ρυθμό μέχρι να φτάσω στην μέγιστη απόλαυση, χύνοντας όλο μου το σπέρμα μέσα της! Η ιδέα η κοπέλα μου παριστάνει την πουτάνα για να την βρούμε ήταν τέλεια!!!

 

Search