Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

-> ΤΟ ADULTCLUB.GR ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ <-

• Η παρούσα ιστοσελίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους/-ες σύμφωνα με το Δίκαιο της κατοικίας του/της κάθε χρήστη/-τριας (στην Ελλάδα ενήλικος/-η θεωρείται όποιος/-α έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του/της).
• Η ιστοσελίδα adultclub.gr προσφέρει της υπηρεσίες της υπό τους ακόλουθους όρους χρήσης τους οποίους οι επισκέπτες-χρήστες οφείλουν να διαβάσουν προσεχτικά και εφόσον αποδεχτούν πλήρως να προβούν σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων και υπηρεσιών της. Οι νομικές ρυθμίσεις που προβλέπει η Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία διευρύνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η καθημερινά αναπτυσσόμενη τεχνολογία.
• Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου adultclub.gr έχουν την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του και την τυχόν καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου, χρέωση χρόνου παραμονής σε αυτό κλπ).
• Η ιστοσελίδα adultclub.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να εμπλουτίζει ή και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες-χρήστες της.
• Η ιστοσελίδα adultclub.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των επισκεπτών-χρηστών με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο δικτυακό της τόπο και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.
• Η ιστοσελίδα adultclub.gr δεν αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners).
• Απαγορεύεται κάθε χρήση των σημάτων του δικτυακού μας τόπου οπουδήποτε, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς έγγραφη-ηλεκτρονική άδεια του διαχειριστή. Τα σήματά μας προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς, από τη σχετική Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις.
• Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση και διασκευή οποιουδήποτε περιεχομένου του ιστότοπου adultclub.gr με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη-ηλεκτρονική άδεια του διαχειριστή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα». Κανένα απολύτως προσωπικό δεδομένο δεν βρίσκεται και δεν παραμένει στην κατοχή μας!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο Ιστότοπος και οι διαχειριστές-εκπρόσωποί του δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για το περιέχομενο των αγγελιών-δημοσιεύσεων που αναρτούν οι διαφημιζόμενοι χρήστες του. Οι χρήστες-καταχωρητές των αγγελιών αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για το περιεχόμενο των αγγελιών που δημοσιεύουν.
• Η ευθύνη για ψευδείς αγγελίες, αγγελίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους καταχωρητές των αγγελιών αυτών.
• Οι χρήστες-αναγνώστες των αγγελιών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί ως προς τις αγγελίες που διαβάζουν και απαντούν και ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις ή συναλλαγές τους με άλλους χρήστες, καθώς και στην παροχή των προσωπικών τους στοιχείων.
• Η χρήση των υπηρεσιών και η περιήγηση στις σελίδες του Ιστότοπου σημαίνει την αυτόματη αποδοχή και χωρίς καμία επιφύλαξη των Όρων Χρήσης που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα.
• Οι Όροι Χρήσης είναι πιθανό να τροποποιηθούν μελλοντικά.