Blowjob tips

blowjob tips

Το λατρεμένο στοματικό

Οι άντρες το λατρεύουν και το επιθυμούν…
Δεν υπάρχει άντρας που θα πει όχι στο blowjob.
Η τεχνική κάνει την διαφορά και το κάνει από ένα απλά καλό στοματικό σε σούπερ καλό! 
Σ’ αυτό το άρθρο θα παραθέσουμε blowjob tips, με την ματιά των αντρών:

1. Όλες οι στιγμές είναι κατάλληλες για στοματικό σεξ

Είτε είναι κουρασμένος μετά την δουλειά, είτε απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του, είτε ακόμα και νυσταγμένος, ποτέ δεν θα είναι ακατάλληλη στιγμή για το εν λόγω σπορ.
Θα τον ανανεώσει και θα τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο!

2. Κατέβασμα φερμουάρ

Του αρέσει η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες για να τον γδύσει, όμως χρειάζεται προσοχή για να μην τον τραυματίσει…
Είναι ο φόβος όλων των αντρών!

3. Πορνό

Μερικά από όσα βλέπουμε σε πορνό ταινίες δεν είναι εφαρμόσιμα στην πραγματική ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο καλό είναι να μένουμε στα κλασικά που μ’ αυτά δεν χάνει κανείς ποτέ.

4. Deep throat

Η αλλιώς “βαθύ λαρύγγι”. Οι άντρες εκτιμούν αυτή την ικανότητα. Αλλά δεν είναι ανάγκη να σκυλοπνίγεσαι κάθε φορά και να είσαι ένα βήμα πριν την αναρρόφηση για να τον εντυπωσιάσεις.
Γενικά, οτιδήποτε απειλεί την σωματική σου ακεραιότητα, αφενός τον τρομοκρατεί, αφετέρου τον ξενερώνει.

5. Περιήγηση

Στα blowjob tips συγκαταλέγεται και η περιποίηση που σχετίζεται με αλλά σημεία. Όπως για παράδειγμα οι όρχεις ή και η βάση του πέους. Η περιποίηση αυτή γίνεται με προσοχή πάντα γιατί αποτελούν ευαίσθητα σημεία. Θα εκτιμήσει δεόντως αυτή την προσπάθεια!

6. Εκφράσεις

Είναι απολαυστικό για έναν άντρα να βλέπει την γυναίκα να απολαμβάνει το στοματικό σεξ που του κάνει. Όμως, όταν το παρακάνει μιμούμενη τις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών τότε γίνεται κάπως κωμικό. Για να μην γίνεται μια γυναίκα γελοία κατά την διάρκεια την πεολειχίας, καλό είναι να μην το παρακάνει με τις εκφράσεις.

7. Ύπνος

Ναι, μπορεί ένας άντρας να αποκοιμηθεί κατά την διάρκεια του blowjob.
Όντας ξαπλωμένος ανάσκελα και απολαμβάνοντας το, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και αυτό. Κι’ εδώ όμως υπάρχει tip. Δοκίμασε το 69 για να τον κρατάς απασχολημένο!

8. Κατάποση

Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες να τα καταπίνουν αλλά αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί η ερωτική σύντροφος, τρέχει να το φτύσει ή αισθάνεται ότι θα κάνει εμετό τότε καλύτερα να το αποφύγει.
blowjob

Συνεχίζοντας τα blowjob tips επισημαίνουμε τις εξής χρυσές συμβουλές: 

Αμοιβαία απόλαυση

Αν δεν αρέσει στην γυναίκα, καλύτερα να μην το κάνει. Ο άντρας θέλει να βλέπει ότι η γυναίκα το απολαμβάνει κι’ ερεθίζεται εξίσου. Οχι ότι απλά του κάνει την χάρη.
Όταν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει αμοιβαία ευχαρίστηση, χαλαρώνει και το απολαμβάνει περισσότερο.

Χωρίς βιασύνες

Όταν ο σύντροφος είναι σε χαλαρή φάση κι’ η γυναίκα πολύ επιθετικά κατευθύνεται προς το πέος του για blowjob, πολύ πιθανό να γαργαληθεί.
Για να υπάρχει μια κατάλληλη προεργασία καλό είναι να ξεκινά με χάδια. Να συνεχίζει με φιλιά τριγύρω (και στους όρχεις) και σιγά σιγά να ξεκινάει το blowjob.

Χρήση και των χεριών

Στα blowjob tips τοποθετείται και η χρήση των χεριών με το στόμα ταυτόχρονα και συγχρονισμένα.
Επίσης, ενώ το πέος είναι στο στόμα, τα χάδια στους όρχεις και η ελαφριά πίεση με τον ίδιο ρυθμό θα βοηθήσει εξίσου.

Βολική θέση

Η άνεση είναι βασική. Η γυναίκα πρέπει να εντοπίσει την κατάλληλη και πιο βολική θέση.
Ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα είναι μια καλή ιδέα για να γίνει πιο άνετη η διαδικασία. Αυτό το blowjob tip είναι από τα πιο σημαντικά, όσο αχρείαστο κι’ αν φαίνεται.


Βαθύ λαρύγγι

Η βάθεια διείσδυση στο στοματικό σεξ,  αρέσει στους άντρες όπως και στο κανονικό σεξ. Η απόλαυση γίνεται πιο έντονη όταν το πέος μπαίνει βαθειά.
Κάποιοι θέλουν να βλέπουν την γυναίκα να δυσκολεύεται και άλλοι ξενερώνουν μ’ αυτό.
Η αντίδραση εξυπηρετεί στο να καταλάβει μια γυναίκα τι αρέσει στον άντρα. 

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί η βαθειά στοματική διείσδυση χωρίς να αισθανθεί η σύντροφος ότι θέλει να κάνει εμετό.
Όπως επίσης, μπορεί να βρει τον τρόπο όπου θα εκκρίνει όσα σάλια χρειάζονται για να είναι πιο εύκολο το έργο της. 


Ενδιαφέρον παιχνίδι

Όχι στην μονοτονία. Η εναλλαγή ρυθμού και τρόπου γλυψίματος, το κάνει πιο ενδιαφέρον. Το καλό στοματικό σεξ δεν είναι ούτε μονότονο, ούτε βαρετό.
Για να αποκτήσει ενδιαφέρον, η γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει να το ρουφήξει σαν από το στρείδι το ψαχνό ή σαν το πούρο. Μπορεί επίσης να μιμηθεί την ηλεκτρική σκούπα.
Μπορεί να φαίνονται αστεία τα αναγραφόμενα αλλά ανήκουν στα διαμάντια των blowjob tips!
Μεγάλη προσοχή με τα δόντια.

oral sex

Ρυθμός

Όσον αφορά τον ρυθμό, η παρτενέρ μπορεί να καθοδηγηθεί με βάσει τις αντιδράσεις του άντρα. Αν δεν έχει χαλαρώσει, οι τόνοι πρέπει να πέσουν. Το γλύψιμο αισθησιακά στους όρχεις και στο πέος θα ενισχύσει την απόλαυση.
Αν βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ηδονής, τότε η παρτενέρ μπορεί να αυξήσει την ταχύτητά της.

Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Οι γυναίκες θα πρέπει να ρωτούν τους άντρες αν αυτό που κάνουν τους αρέσει. Δεν είναι ντροπή να ρωτάει η σύντροφος. Γι’ αυτό πληροφορίες όπως αν είναι εντάξει, αν χρειάζεται να αλλαχθεί ο ρυθμός ή ο τρόπος, είναι σημαντικές.

Ή επίσης αν ο άντρας θέλει πιο γρήγορα, πιο αργά, πιο βαθειά, πιο σφιχτά ή πιο απαλά. Σε κάθε περίπτωση η παρτενέρ οφείλει να το γνωρίζει. 

Search