Αυταρχικό κορίτσι για session

You are currently viewing Αυταρχικό κορίτσι για session
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Άντα 22 χρόνων, αυταρχικό κορίτσι για session, που ζει στην Βουλιαγμένη.
Στη δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω, είναι σπάνιο να κάνω κανονικά προγράμματα όπως τα περισσότερα κορίτσια! Γιατί πάντα μου άρεσαν οι υποτακτικοί άντρες και το να τους επιβάλλομαι! Εξαιτίας αυτού, όλοι μου οι πελάτες όταν βλέπουν το αυταρχικό στα πρόγραμματά μου, ξέρουν ότι το έχω έμφυτο και δεν με αλλάζουν με καμία άλλη Mistress!
Με ενημέρωσαν λοιπόν από το γραφείο που συνεργάζομαι πώς έχω ένα ραντεβού με τον Αλέξανδρο.
Ο Αλέξανδρος είναι ένας από τους καλύτερους μου πελάτες! Βέβαια, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ περιποιητικός άντρας, αρκετά ευγενικός και φυσικά υποτακτικός! Στο παρελθόν έχει κάνει session με ερασιτέχνες και με πολλές επαγγελματίες του χώρου, όμως όπως λέει λίγες το έχουν πραγματικά!

Με το αυταρχικό κορίτσι για session

Το ραντεβού θα γινόταν στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Δεν είχε εκεί κοντά αλλά σπίτια και θα κάναμε ότι θέλαμε χωρίς να μας πάρει χαμπάρι κανένας. Συνεπώς έχουμε κάνει session ακόμα και πρωί! Όταν έφτασα εκεί με περίμενε αρκετά χαρούμενος γιατί είχα να τον δω και αρκετό καιρό! Πήγα κοντά του, του έδωσα ένα φιλί και τον ρώτησα τι κάνει! Εκείνος μου είπε ότι του είχα λείψει πάρα πολύ, μα κυρίως το μαστίγιό μου! Τότε χαμογέλασα, του χάιδεψα το μάγουλο και του είπα πώς και εμένα μου είχε λείψει πολύ!
Λίγο αργότερα, έβγαλα αργά από την τσάντα μου το μαστίγιο κοιτάζοντας τον! Εκείνος χαμήλωσε το βλέμμα του, δαγκώνοντας τα χείλη του!  Ομολογώ πως γούσταρα να τον βλέπω έτσι γιατί ήξερα πώς ήταν ήδη απίστευτα ερεθισμένος! Αξίζει να σημειωθεί πώς δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να μάθω τα κουμπιά του γιατί έχουμε απίστευτη χημεία!
Μου αρέσει πολύ πού ξέρω ακριβώς πως μπορώ να παίξω μαζί του και αυτό διεγείρει και τους δυό μας!

BDSM

Στην συνέχεια, τον κοίταξα και τον ρώτησα αν είναι έτοιμος. Εκείνος σαν υπνωτισμένος, πήγε γρήγορα στον τοίχο του σαλονιού και στάθηκε. Άνοιξε τα πόδια και τα χέρια και τα ακούμπησε στον τοίχο. Εγώ πήγα γρήγορα δίπλα του και άρχιζα να του χαϊδεύω με δύναμη την πλάτη του με τα νύχια μου. Κάποια στιγμή του έπιασα τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι του προς τα πίσω…
Έπαιξα αρκετή ώρα μαζί του με αυτόν τον τρόπο! Ήθελα να τον κάνω να με ικετεύει και το κατάφερα…
Κατόπιν άρχισε να με ικετεύει να τον πονέσω! Ήξερα πως εκείνη την ώρα ήθελε να τον πονέσω όσο και να τον ξεφτιλίσω! Ως εκ τούτου, χωρίς να χάσω χρόνο, πήρα το μαστίγιο στο χέρι μου και στάθηκα από πίσω του! Του έδωσα μερικά απαλά χαστούκια στα οπίσθιά του και του είπα αυστηρά να αρχίσει να μετράει!
Μετέπειτα το μαστίγιο άρχισε να προσγειώνεται αργά στα οπίσθια του και μετά δυνατά και γρήγορα! Μου άρεσε που τον έβλεπα να μην μπορεί να συγκρατήσει την ορμή του οργασμού του! Αυτό γινόταν για ώρα, ήθελε να πέσει στα πόδια μου για να με παρακαλέσει να τον πάρω! Ωστόσο εγώ δεν σταμάταγα μέχρι να ακούσω το παρακαλετό του…
Αυτό γινόταν για αρκετή ώρα μέχρι να μεταφερθούμε στην κρεβατοκάμαρα και να πηδήξω με το στραπόν μου