Kinky Sex για αρχάριους και μη – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

You are currently viewing Kinky Sex για αρχάριους και μη – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε
kinky sex ολα οσα θελετε να ξερετε

Ο μισός πληθυσμός ενδιαφέρεται για Kinky sex παιχνίδια!

Η κοινή χρήση των πιο οικείων λεπτομερειών της σεξουαλικής σας ζωής είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό ταμπού. Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε για Kinky Sex με τους κοντινότερους φίλους σας, θα το κάνατε πολύ πιο εύκολα στο υπνοδωμάτιο;

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον μερικοί από τους φίλους σας το έχουν δοκιμάσει πιθανώς και ένας στους πέντε το κάνει μέρος του κανονικού παιχνιδιού τους στην κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τη μελέτη σεξουαλικής εξερεύνησης στην Αμερική το 2015, περισσότερο από το 22% των σεξουαλικά ενεργών ενηλίκων ασχολούνται με το παιχνίδι ρόλων, ενώ περισσότερο από το 20 τοις εκατό έχουν δέσει τα χέρια τους και έχουν δεχθεί ήπιες φάπες.

Το πιο εκπληκτικό; Μια άλλη έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί από τους 1.040 ανθρώπους που ερωτήθηκαν ενδιαφέρθηκαν για Kinky παιχνίδια, ακόμα κι αν δεν είχαν την ευκαιρία να το εξερευνήσουν. Και υπάρχει μια αυξανόμενη έρευνα ότι η περιπέτεια στο υπνοδωμάτιο θα μπορούσε να έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο για την υγεία σας όσο και για τη σχέση σας.

Παρόλο που η λέξη kinky sex δεν έχει ιατρικό ή τεχνικό ορισμό, είναι γενικά οποιαδήποτε σεξουαλική πρακτική που δεν εμπίπτει στη σύμβαση συνήθως θεωρούνται πράξεις όπως στοργική αφή, ρομαντική συζήτηση, φιλί, κολπική διείσδυση, αυνανισμός και στοματικό σεξ.

BDSM. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται περίεργο σεξ, σκέφτονται το BDSM, ένα ακρωνύμιο τεσσάρων γραμμάτων που αντιπροσωπεύει έξι διαφορετικά πράγματα: Δουλεία, Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποβολή, Σαδισμός και Μασοχισμός. Το BDSM περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από κυρίαρχο / υποτακτικό παιχνίδι ρόλων έως πάρτι δουλείας και παιχνίδι πόνου.
Φαντασία και παιχνίδι ρόλων. Μία από τις πιο κοινές μορφές σεξ περιλαμβάνει τη δημιουργία φανταστικών σεναρίων. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο να μιλάς για μια φαντασία στο κρεβάτι, τόσο περίπλοκη όσο να φοράς κοστούμια ή να παίζεις σκηνές μπροστά σε αγνώστους.
Φετίχ. Ένας στους τέσσερις άνδρες και γυναίκες ενδιαφέρεται για το παιχνίδι φετίχ, που ορίζεται ως η σεξουαλική αντιμετώπιση ενός μη σεξουαλικού αντικειμένου ή ενός σώματος. Τα κοινά φετίχ περιλαμβάνουν τα πόδια και τα παπούτσια, το δέρμα και αρκετά ακόμη.
Voyeurism. Το να βλέπεις κάποιον να γδύνεται ή να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ χωρίς να το γνωρίζει είναι συνηθισμένες φαντασιώσεις, ενώ το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι μια μορφή εκθετισμού. Και οι δύο είναι απροσδόκητα συχνές – το 35 τοις εκατό των ενηλίκων που ερωτήθηκαν ενδιαφερόταν για voyeurism.
Ομαδικό σεξ. Threesomes, σεξουαλικά πάρτι, οργιά και άλλα, το ομαδικό σεξ είναι κάθε πράξη που περιλαμβάνει περισσότερα από δύο άτομα. Το Δέκα τοις εκατό των γυναικών και το 18 τοις εκατό των ανδρών έχουν συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ, ενώ ακόμη υψηλότερα ποσοστά εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ιδέα.

Διαβάστε : Light Domination – Υποταγή και Κυριαρχία σε Soft καταστάσεις

Το Kinky Sex μπορεί να είναι ωφέλιμο με μερικούς εκπληκτικούς τρόπους

Το Kinky σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να είστε πιο ψυχικά υγιείς. Μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε ότι τόσο οι κυρίαρχοι όσο και οι υποτακτικοί επαγγελματίες του BDSM ήταν:

  • Λιγότερο νευρωτικοί
  • Πιο εξωστρεφείς
  • Πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες
  • Πιο ευσυνείδητους
  • Λιγότερο ευαίσθητοι στην απόρριψη

Είχαν επίσης υψηλότερη υποκειμενική ευημερία σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει δύο πράγματα: Ότι τα άτομα με αυτά τα χαρακτηριστικά έλκονται από το Kinky σεξ ή ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη. Αλλά το τελευταίο είναι πολύ πιθανό, ειδικά καθώς ερευνούμε περισσότερα σχετικά με τις επιπτώσεις του Kinky σεξ.

Για παράδειγμα, μια μελέτη από το 2009 διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που συμμετείχαν σε θετική, συναινετική σαδομαζοχιστική δραστηριότητα (SM) είχαν χαμηλότερα επίπεδα της επιβλαβούς κορτιζόλης ορμόνης στρες και ανέφεραν επίσης μεγαλύτερα συναισθήματα στενότητας σχέσης και οικειότητας μετά το σεξουαλικό τους παιχνίδι.

Και μια προκαταρκτική μελέτη (άτομα που αναλαμβάνουν τον αντίθετο ρόλο που έχουν συνηθίσει, όπως ένα dom που γίνεται sub) διαπίστωσε ότι το συναινετικό BDSM μπορεί να μειώσει το άγχος φέρνοντας το μυαλό σε μια αλλαγμένη «ροή» «Κατάσταση συνείδησης.

Κατανόηση των ψευδών αντιλήψεων, των στερεοτύπων και των μύθων

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αφού δεν μιλάμε για Kinky σεξ, υπάρχουν πολλοί μύθοι και παρανοήσεις. Ας καθαρίσουμε τα ψέμματα σε μερικά κοινά στερεότυπα.

Οι γυναίκες ενδιαφέρονται επίσης για Kinky Sex

Για παράδειγμα, περισσότεροι άνδρες ενδιαφέρονται για το παιχνίδι φετίχ ποδιών, ενώ περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται να βιώσουν πόνο ως μέρος του σεξ – τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θέλουν να το εξερευνήσουν εξίσου.

Δεν είστε «τρελοί» για να δοκιμάσετε το BDSM

Στα mainstream media, το BDSM συνδέεται συχνά με κακοποίηση και βία. Μερικοί ασκούμενοι αντιμετώπισαν ακόμη και διώξεις και διακρίσεις λόγω των παρτενέρ τους. Αλλά μελέτες δείχνουν ότι ο μέσος άνθρωπος που ασχολείται με συναινετική συστροφή έχει ψυχολογική υγεία πάνω από τον μέσο όρο.

Δεν χρειάζεστε πολύ φανταχτερό εξοπλισμό

Η εικόνα ενός δερμάτινου ντομιντρίξ που κρατάει ένα ταιριαστό μαστίγιο μπορεί να φτιάξει το μυαλό σας όταν σκέφτεστε περίεργο σεξ. Πραγματικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φαντασία και ένας συνεργάτης που μπορεί να παίξει μαζί σας.

Εάν σας αρέσουν ορισμένα φετίχ ή θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο πιο διεξοδικά, υπάρχουν σίγουρα καταστήματα για αυτό. Όμως, το να δοκιμάζετε το Kinky sex δεν χρειάζεται τόσο βαρύ εξοπλισμό. Δεν χρειάζεστε καν κορδέλα για τα μάτια ή χειροπέδες εάν θέλετε να παίξετε παιχνιδιάρικα με αισθητηριακή στέρηση ή συγκράτηση καθώς μια γραβάτα ή μαξιλαροθήκη μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο περιπτώσεις.