Τελείωμα στο στόμα με παλιό συμμαθητή | Gay story

You are currently viewing Τελείωμα στο στόμα με παλιό συμμαθητή | Gay story

Είχα γνωρίσει τον Χρήστο στο λύκειο όταν βίωνα μια απο τις καλύτερες περιόδους στην ζωή μου!
Πολύ πριν αναλάβω τα έξοδα μιας υποθήκης και μιας οικογένειας με τη δεύτερη γυναίκα μου και ένα διαζύγιο στα σκαριά.
Ήξερα πάντα την ομοφυλοφιλική του φύση και την είχα αποδεχτεί!
Γι΄αυτό θέλω πολύ να μοιραστώ το gay story μαζί σας και το τελείωμα στο στόμα με παλιό συμμαθητή!
Ενώ ένιωθα και ήμουν gay,  είχα απλώς προσαρμοστεί σε μια ζωή γεμάτη επιβολές και κοινωνικές παραδόσεις! Παράλληλα καλλιεργώντας μια ισχυρή επιθυμία και μια ισχυρή έλξη για το ίδιο φύλο που δεν είχε ποτέ εξασθενήσει!

Το διαζύγιο και το Σαββατοκύριακο έξω απο την Αθήνα

Το αίτημα της γυναίκας μου για διαζύγιο είχε έρθει μετά από πέντε χρόνια γάμου!
Μετά απο οικονομικές θυσίες και μια σχεδόν ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή! Παρά τις φυσικές επιδόσεις μου στο σεξ και το καλοσχηματισμένο κορμί της Αλεξάνδρας!
Στο κατώφλι του διαζυγίου μου και των συνεχών προβλημάτων στον επαγγελματικό τομέα, είχα αποφασίσει να επανασυνδεθώ με τον Χρήστο! Έναν παλιό μου συμμαθητή, αρκετά εμφανίσιμο, ευγενικό και του γούστου μου! Επιλέξαμε να πάμε ένα Σαββατοκύριακο στο παραθαλάσσιο κτήμα του! Ήθελα διακαώς να γίνουμε gay fuck buddies!

Στο τζακούζι με τον παλιό συμμαθητή

Ο Χρήστος είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στην οποία ένιωθα πολύ οικεία! Είχα χρόνια να νιώσω έτσι! Το δείπνο περιελάμβανε οστρακοειδή και ένα καλό μπουκάλι λευκό κρασί!
Χωρίς καμία διάθεση να φύγουμε από το σπίτι, είχαμε σκοπό να απολαύσουμε ένα επιδόρπιο με φρούτα στο εξωτερικό τζακούζι! Στη συνέχεια να βρεθήκαμε να μιλάμε για ώρες στην άκρη του τζακούζι με ένα καλό πούρο στα χέρια μας! Περισσότερες από μία φορά ένιωσα ηδονή κοιτώντας τα σαρκώδη χείλη του Χρήστου! Λαχταρώντας να αγγίξει το δέρμα του το δικό μου! Μυρίζοντας το υπέροχο άρωμα των ξανθών μαλλιών του!
Τα μάτια του είχαν εστιάσει σε μένα εξίσου! Ωστόσο, κανείς δεν είχε τολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα! Ένα δεύτερο μπουκάλι κρασί θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα! Όπως κι’ έγινε!
Είχα ανοίξει για πρώτη φορά το θέμα αναφερόμενος στο διαζύγιό μου! Παραδεχόμενος στο φεγγαρόφωτο εκείνης της μαγικής νύχτας την επιθυμία μου να ζήσω τη σεξουαλικότητά μου στο έπακρο! Με λίγα λόγια, είχα βρεθεί να εκμυστηρεύομαι στον Χρήστο ότι πάντα με έλκυαν οι άντρες, με την υπόσχεση ότι δεν θα ήθελα να απαρνηθώ αυτό το συναίσθημα ούτε για μια μέρα ακόμα!

Το σκάκι

Ο Χρήστος είχε προτείνει να παίξουμε μια παρτίδα σκάκι! Ο ηττημένος θα έπρεπε να πληρώσει μια “ποινή”! Είχαμε επιστρέψει στα χρόνια του λυκείου με αυτή την παρτίδα σκάκι!
Βέβαια, είχα αποδειχτεί ότι ήμουν πολύ κακός από άποψη στρατηγικής! Δεν ήταν έκπληξη που τελικά ηττήθηκα!
Ως τιμωρία έπρεπε να βγάλω το μόνο πράγμα που φορούσα, δηλαδή το μαγιό μου!
Αποκαλύπτοντας μια εμφανή στύση που μου είχε δημιουργήσει ο Χρήστος! Ο οποίος με φίλησε στα χείλη αμέσως! Με μια ερωτική φόρτιση που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν από εκείνη τη στιγμή!
Ο ενθουσιασμός ξεπεράστηκε από ένα πραγματικό ζωώδες ένστικτο που μας οδήγησε να δαγκώνουμε ο ένας τα χείλη και το λαιμό του άλλου! Ενώ το χέρι του έσφιγγε δυνατά τον κώλο μου!. Ήθελα να γευτώ το κορμί του! Παραδόξως ο Χρήστος είχε πάρει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και με έσπρωξε κάτω με την πλάτη μου στο πάτωμα!


Oral sex και τελείωμα στο στόμα με τον παλιό συμμαθητή

Τα φιλιά του και η καυτή γλώσσα του είχαν περιπλανηθεί από το στόμα μου προς τα κάτω στο στήθος μου! Τρίβοντας τις θηλές μου και κατεβαίνοντας μέχρι την κοιλιά και τέλος μέχρι τα αρχίδια μου! Το στόμα του είχε ρουφήξει πρώτα το δεξί και στη συνέχεια προχώρησε στο αριστερό! Το κύμα απόλαυσης μου δημιούργησε σπασμούς και δυνατούς αναστεναγμούς!
Εκστασιασμένος, αγχωμένος και παράλληλα πολύ καυλωμένος, έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα του Χρήστου!
Οι κινήσεις του στοματικού του σεξ ήταν πολύ έντονες! Με ρουφούσε και είχε καταφέρει να τον βάλει όλο στο στόμα του και με τα χείλη του να ακουμπάει τα αρχίδια μου! Κάνοντάς με να χύσω κατευθείαν μέσα στο στόμα του! Στη συνέχεια ο Χρήστος είχε καταπιεί όλη μου την ευχαρίστηση χωρίς κανένα δισταγμό ή ντροπή! Εγώ ένιωσα υπέροχα όταν όλο αυτό έληξε με τελείωμα στο στόμα με τον παλιό συμμαθητή μου!