Fart fetish | Η εμπειρία μου

You are currently viewing Fart fetish | Η εμπειρία μου

Είχα μια περιπέτεια με τον Άρη, παλιό μου φίλο, πριν αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα να παντρευτώ τον σημερινό μου σύντροφο! Ο κύκλος των φίλων μου είχε μειωθεί σημαντικά από τότε που αποφάσισα να μετακομίσω για να μείνω στο πλευρό του Μάνου!
Δεν θα μπορούσα ποτέ να οργανώσω ένα πάρτι για κορίτσια, με ταξίδι στη Μύκονο χωρίς τον Άρη στο πλάι μου! Με εξέπληξε που οργάνωσε το ταξίδι! Παρότι η αδελφική μας φιλία είχε πάντα καταφέρει να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου!

Στο ταξίδι με τον Άρη

Είχα κυριολεκτικά αφεθεί στα χέρια του Άρη το βράδυ πριν από το γάμο μου! Πρώτα ακολουθώντας τον σε ένα μπαρ για μερικούς γύρους ποτών και δεύτερον με ταξί σε έναν προορισμό-έκπληξη!!!Ο οδηγός είχε σταματήσει λίγο έξω από το κέντρο του νησιού, κοντά σε ένα ξενοδοχείο όπου ο Άρης είχε κλείσει ένα δίκλινο δωμάτιο!
Ποτέ δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις του ‘Αρη και εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να μην κάνω καμία ερώτηση μέχρι να φτάσω στο δωμάτιο μαζί του! Δεν ήταν η διακόσμηση, αν και πολυτελής, που μου έκανε εντύπωση! Αλλά η επόμενη κίνηαη του Άρη που ξεκούμπωσε το πουκάμισό του για να μου ζητήσει να μυρίσω το άρωμά του!
Το στήθος του μύριζε μια κλασική ανδρική κολώνια, απο την πιο δημοφιλή! Με τη δικαιολογία αυτής της χειρονομίας, ο Άρης είχε αδράξει την ευκαιρία να μου αποκαλύψει την κλίση του στο fart fetish!

Fart fetish

Μου ήταν τελείως άγνωστο αυτό το φετιχ! Γενικά, δεν γνωρίζω απο τέτοια! Αλλά η εμπιστοσύνη που είχα απέναντί του με είχε πείσει να αφεθώ! Σε αντίθεση με το πώς θα αντιδρούσα στην παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου, συμπεριλαμβανομένου του μελλοντικού μου συζύγου!
Με τον όρο “fart fetish” ο Άρης δεν εννοούσε τίποτα περισσότερο από τη διέγερση που προκαλούν μια σειρά από σωματικές οσμές που κανονικά κρίνονται δυσάρεστες! Όπως οι κλασικές δύσοσμες αέριες κενώσεις! Ωστόσο, το θέμα δεν ήταν να αφήσω αέρια. Αλλά απλώς να τον αφήσω να ερεθιστεί από τη δική μου πρωκτική μυρωδιά!
Με οδήγησε πάνω από τα μεταξωτά σεντόνια, αφήνοντας τα τζιν μου και το εσώρουχό μου να γλιστρήσουν! Περιέργως χωρίς καμία αίσθηση ενοχής ή ντροπής!  Το στόμα του Άρη από τα πόδια μου, έφτασε κοντά στον κώλο μου! Και μόνο το αεράκι της αναπνοής του και τα χέρια του που άνοιγαν τα κωλομέρια μου,  με είχαν ταρακουνήσει με ρίγη ευχαρίστησης! Μια παράξενη αλλά ερωτική αίσθηση! Τελικά κατάφερα να του δώσω την ευχαρίστηση να μυρίσει τα δικά μου αέρια!

Η υπέροχη κατάληξη

Με μύριζε για τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν τα δάχτυλά του να τρυπώσουν μέσα μου! Ο Άρης ψιθύρισε πως αυτό ήταν το δώρο του εργένικου πάρτι μου! Χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα! Αφήνοντάς τον να μυρίσει τη μυρωδιά μου! Ενώ ήμουν υγρή σε σημείο που απλά ήθελα να τελειώσω!
Η ανάσα του Άρη ήταν τόσο κοντά στην τρύπα του κώλου μου! Με είχε κάνει να λαχανιάσω, αφήνοντας τον εαυτό μου να αφεθεί στην κίνηση των δαχτύλων του! Χωρίς να συγκρατήσω άλλο την ορμή μέσα μου! Θυμάμαι να βρέχω εκείνα τα σεντόνια με τα υγρά μου! Ήθελα να συνεχίσω να βλέπω τον Άρη κρυφά ανά διαστήματα!
Ο καλύτερος οργασμός της ζωής μου! Μας είχε ικανοποιήσει και τους δύο! Μια νύχτα μόνο για εμάς και το ιδιαίτερο fart fetish!