Την βρίσκω με τον δονητή μου

You are currently viewing Την βρίσκω με τον δονητή μου

Είχα ήδη πειραματιστεί με παραδοσιακά sex toys κατά τη διάρκεια των περιόδων αποχής μου από το σεξ και τις ρομαντικές σχέσεις! Την βρίσκω με τον δονητή μου! Βέβαια, κάθε φορά αποφάσιζα να τους εγκαταλείψω στο συρτάρι όταν έκανα σχέση και είχα έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο!
Είχαν περάσει περίπου έξι μήνες από τη σχέση μου με τον Μάριο. Κατά τη διάρκεια της οποίας η σεξουαλική σχέση δεν με ικανοποίησε ποτέ πλήρως! Έτσι, μοιραία ξεκίνησα τις παλιές νυχτερινές μου συνήθειες παρέα με τα ερωτικά βοηθήματα! Κάποια καινούρια και πρωτότυπα και άλλα με τηλεχειριστήριο!

 

Το δέλεαρ για masturbation

Χάζευα στο διαδίκτυο αναζητώντας κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα με προσφορές και τάσεις για sex toys! Τα οποία είναι χρήσιμα για την ανανέωση μεταξύ ζευγαριών! Το βλέμμα μου έπεσε σε ένα φωσφοριζέ κίτρινο δονητή, το αγαπημένο μου χρώμα από τα παιδικά μου χρόνια! Καθώς ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι με προτίμηση στις ροζ αποχρώσεις!
Η τιμή της προσφοράς με ώθησε στη συνέχεια να το αγοράσω! Την ημέρα της άφιξης του δονητή απο τον κούριερ, ήμουν σε έξαψη όλη μέρα! μάλιστα αποφάσισα να ακυρώσω μια από τις εξόδους μου για χαλαρό ποτάκι νωρίς το βράδυ!

Οι πρώτες στιγμές παίζοντας με τον εαυτό μου

Είχα βρεθεί στο κρεβάτι, με μόνη συντροφιά ένα κερί με άρωμα βανίλιας και ένα τσιγάρο στα χέρια μου! Τυλιγμένη με την πετσέτα με την οποία είχα τυλίξει το πάνω μέρος του σώματός μου μετά από ένα γρήγορο, δροσιστικό ντουζ!
Καθώς ξετύλιγα το πακέτο, είχα φανταστεί το πέος του Μάριου μέσα σε αυτό! Σκληρό και μεγάλο, αν και δεν ήταν ποτέ έτσι στην πραγματικότητα! Με τα φώτα σβηστά, ο τηλεχειριζόμενος δονητής φαινόταν εύχρηστος και τέλειος!!!
Είχα αφήσει τον εαυτό μου να παρασυρθεί από τον ήχο μιας ελαφριάς ανοιξιάτικης βροχής που έπεφτε στα τζάμια του παραθύρου και ξεκίνησα να την βρίσκω με τον δονητή μου!
Θα μπορούσα εύκολα να φτάσω σε οργασμό, μόνο με το τρίψιμο της κλειτορίδας μου!
Ακόμα και η εικόνα και η φαντασίωση του Μάριου είχε σιγά σιγά εξαφανιστεί!
Με την σκέψη οτι κατέχω ένα άλλο πουλί στα χέρια μου που ανυπομονούσε για μένα!
Το πέος ενός ξένου! Έτσι το φαντασιώθηκα!

 

Την βρίσκω με τον δονητή μου

Είχα φανταστεί να με κυριεύει έντονα, δυναμικά και με λίγη βία! Αποφασίζοντας να διεισδύσει στον κόλπο μου ξαφνικά, καθώς τα υγρά μου είχαν στάξει στα μπούτια μου!
Ποτέ δεν θα μπορούσα να απολαύσω τον αυνανισμό περισσότερο!!!! Αυξάνοντας τον ρυθμό με το τηλεχειριστήριο του δονητή μου! Ένα κύμα ευχαρίστησης είχε διαπεράσει την κοιλιά μου μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου! Ο αυνανισμός ήταν ένας εθισμός που δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω!
Αμέσως μετά ήρθε ο πρώτος οργασμός με τον δονητή μου που λάμπει στο σκοτάδι! Με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο, με είχε οδηγήσει σε έναν νέο κόσμο! Ηδονής, απόλαυσης, έντονης διέγερσης!