Ένας οργασμός την μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

You are currently viewing Ένας οργασμός την μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!
cplz ερωτικο ζευγαρι

Ένας οργασμός την μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Ένα μήλο την ημέρα δεν ξέρω αν κάνει τον γιατρό πέρα, αλλά σίγουρα ένας οργασμός την μέρα, θα σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος. Όταν είσαι βαθιά συνδεμένος με την σεξουαλικότητα σου, νιώθεις πιο δυνατός, πιο αισιόδοξος, γεμάτος αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται. Θα δεις ότι θα σε επηρεάσει σε κάθε τομέα της ζωής σου!!

Όταν ξεκινάς την μέρα σου με έναν οργασμό η ζωή γίνεται καλύτερη και πιο ..ζουμερή! Είναι η καλύτερη μέθοδος για ένα έντονο και ευχάριστο ξύπνημα ή το καλύτερο φάρμακο για την αϋπνία!

Παρακάτω, θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους είναι καλό να έχεις τουλάχιστον έναν οργασμό τη μέρα! Μόνος; Με τα χέρια σου; Με κάποιο δονητή; Με την παρτενέρ σου; Με κάποια escort; Ό,τι κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει!!

1. Λιγότερο στρες – καλύτερο δέρμα!

Οι οργασμοί είτε από τον αυνανισμό είτε από το σεξ, επηρεάζουν τα επίπεδα της κορτιζόλης!! Ένας οργασμός λοιπόν, θα σε κάνει πιο ήρεμο, πιο χαρούμενο και πιο λειτουργικό. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο άνθρωπο στην δουλειά ή στην ζωή του;; Επίσης, θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει!

2. Δίνεις ένα boost στο ανοσοποιητικό σου!

Ένας οργασμός δεν θα σε κάνει απλά να νιώσεις ψυχολογικά καλά, θα σε κάνει να είσαι καλά. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και κρατάει το σώμα σου σε καλή κατάσταση. Ειδικά αν προέρχεται από σεξ, που είναι μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης.

3. Μαθαίνεις το σώμα σου!

Το να έχεις έναν οργασμό κάθε μέρα, σημαίνει ότι αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και μαθαίνεις καλύτερα τι ακριβώς σου αρέσει και τι σε κάνει να τελειώνεις, έντονα. Είναι το σεξ; Είναι κάποιο sex toy; Είναι τα χέρια σου; Είναι μια παιχνιδιάρικη γλώσσα πάνω στο κορμί σου; Μαθαίνεις!

4. Πονοκέφαλος, τέλος!

Όλοι ξέρουμε την κλασσική ατάκα: “Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο”. Σωστά;; Μελέτες δείχνουν ότι οι οργασμοί βοηθάνε να ξεφορτωθούμε τον πονοκέφαλο, ακόμα και την ημικρανία. Άρα την επόμενη φορά που θα έχεις πονοκέφαλο, αντί για μία βόλτα στο φαρμακείο της γειτονιάς σου, κάνε μία βόλτα στο κρεβάτι σου!!

5. Σε βοηθάει να είσαι πιο παραγωγικός!

Η σεξουαλική ενέργεια, είναι δημιουργική ενέργεια, δοκίμασε λοιπόν να έχεις έναν οργασμό κάθε πρωί και θα δεις ότι θα είσαι πιο δημιουργικός και πιο παραγωγικός, σε κάθε τομέα της ζωής σου!!

6. Θα κοιμάσαι καλύτερα!

Οι οργασμοί, με όποιο τρόπο και αν προκύπτουν, θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να κοιμάσαι καλύτερα! Πολύ καλύτερα!

7. Προστάτης τέλος!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι άντρες που έχουν συχνιυς οργασμούς κινδυνευκιν πολύ λιγότερο να αποκτησουν καρκινο του προστάτη. Δύο σε ένα λοιπόν, υγεία και διασκέδαση!

8. Περνάς όμορφα!

Καλά όλα τα άλλα, αλλά ο βασικός λόγος για να θέλεις να τελειώνεις κάθε μέρα, είναι ενας: Περνάς όμορφα!!!

Βουρ στο κρεβάτι!