Ραντεβού υποταγής με τον πρώην μου

ραντεβού υποταγής

Η σχέση μου με τον Αλέξη είχε τελειώσει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Παρόλο που οι ζωές μας είχαν πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις, δεν είχε περάσει ούτε μια μέρα που να μην τον σκεφτόμουν!
Η έλξη μαζί του ήταν καθαρά σεξουαλική, κάτι που ένωνε τα σώματα μας αλλά όχι το μυαλό μας! Από εκείνον δεν μπορούσα να ξεχάσω το υπέροχο σώμα που είχε! Αλλωστε του άρεσε πάρα πολύ η γυμναστική όπως επίσης τα μπλέ μάτια του!
Κάθε βράδυ που ξάπλωνα τον σκεφτόμουν ερωτικά και το μυαλό μου έκανε περίεργα παιχνίδια με την φαντασία μου για εκείνον. Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισα να αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από την φωτιά πάθους που ένιωθα για εκείνον και είπα να επανασύνδεθω μαζί του!

Η κλίση του Αλέξη προς την υποταγή

Ο Αλέξης αμέσως τσίμπησε στο δόλωμα σαν ψάρι! Ίσως γιατί και αυτός ένιωθε ακριβώς το ίδιο με εμένα! Το να κλείσω ραντεβού μαζί του αποδείχτηκε αρκετά εύκολο στην συνηθισμένη φωλιά μας ,το ξενοδοχείο! Ήξερα πολύ καλά τα σεξουαλικά του γούστα! Μέσα σε αυτά ήταν να αποζητά τον πόνο και την ηδονή! Πριν φύγω από το σπίτι με ένα δερμάτινο μαύρο φόρεμα, είχα αποφασίσει να πάρω μαζί μου μια αλυσίδα που είχα αγοράσει πριν μέρες με λεπτούς σφιχτούς κρίκους.
Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο ανταλλάξαμε ένα άγριο φιλί! Ήταν τόσο αμοιβαίο όλο αυτό που συνέβη εκείνη την στιγμή! Ανεβήκαμε στο δωμάτιο χωρίς να χάσουμε χρόνο!
Τον άφησα να αγγίξει το στήθος μου και να γλύψει της θηλές μου και στην συνέχεια του έδεσα τα χέρια λέγοντας του να μείνει σε απόσταση ασφαλείας για λίγα δευτερόλεπτα!  Θα τον έφερνα πίσω σε εμένα με τον καιρό, τουλάχιστον όσο αφορά της ερωτικές μας συναντήσεις! Αλλά για να το καταφέρω αυτό δεν έπρεπε να του παραδοθώ ολοκληρωτικά!

Αυταρχική συνοδός στην Αθήνα

Ραντεβού υποταγής

Έτσι έκανα ένα βήμα μπροστά, προς το μέρος του μετακινώντας τον ανάμεσα στα πόδια μου! Αφήνοντας την γυμνή πλάτη του σε απόσταση αναπνοής από τα χείλη μου! Σιγά σιγά πλησίαζα προς την σπονδυλική του στήλη απολαμβάνοντας το σώμα του!
Στην συνέχεια πήρα την αλυσίδα από την τσάντα μου και την πέρασα γύρω από τον λαιμό του! Αμέσως του άνοιξα το φερμουάρ από το τζιν του χωρίς να χρειαστεί να του πω ή να κάνω κάτι παραπάνω!
Το χέρι μου έπιασε τους όρχεις του ήταν πολύ πρησμένοι από την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό και το πέος του έτοιμο να “εκραγεί”!
Όταν αποφάσισα να να πιάσω το πέος του απο την βάση, έκανε έναν ήχο περίεργο! Ηδονής και πόνου! Με το στόμα μου τον δάγκωνα στον λαιμό! Έπαιζα με το πέος του με έναν αρχικά σταθερό ρυθμό!
Είχα αφήσει τον Αλέξη, ιδρωμένο πλέον, να με παρακαλάει να αυξήσω τον ρυθμό! Ψιθυρίζοντας του κάποιες μελλοντικές προθέσεις τιμωρίας που ονειρευόμουν από καιρό κατά την διάρκεια της απουσίας του!

Ρωσίδα Mistress στην Αθήνα

Η διέγερση του Άλεξ με ώθησε να αυξήσω τον ρυθμό! Οι όρχεις του είχαν πρηστεί περισσότερο! Ήμουν εξίσου πολύ ερεθισμένη! Τελείωσε στο χέρι μου, τρέμωντας! Στο τέλος όλων αυτών, είχα γλείψει τα δάχτυλα μου, χαμογελώντας του! Αφήνοντας μια υπόσχεση για εκ νέου ραντεβού υποταγής μεταξύ μας…!

Διάβασε “Αυταρχικά παιχνίδια με επαγγελματία Αφέντρα“!
Κυρίαρχες γυναίκες όλων των ηλικιών, προσφέρουν αυταρχικό πρόγραμμα και λαγνείες!
Κάνε κλικ εδώ!

Search