Sploshing, το νέο φετίχ στο σεξ

You are currently viewing Sploshing, το νέο φετίχ στο σεξ

Σήμερα θα μιλήσουμε για άλλη μία ερωτική ιστορία που αφορά τη Νίκη 24 ετών από τη Μολδαβία αλλά και το sploshing!

Είναι μια μορφή σεξουαλικού φετιxισμού, με την οποία ένα άτομο ερεθίζεται όταν εφαρμόζονται μεγάλες ποσότητες διαφόρων ουσιών στο γυμνό δέρμα, στο πρόσωπο ή στα ρούχα.

Η ιστορία που θα μας διηγηθεί αφορά τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι μεγάλος λάτρης του καλού φαγητού και μέσα στο κρεβάτι και εκτός. Κυρίως του αρέσουν όσο αφορά το κρεβάτι οι σοκολάτες η σαντιγί και διάφορα εξωτικά φρούτα.
Τις πρώτες φορές που συναντηθήκαμε ήταν αρκετά φυσιολογικό το σεξ μαζί του. Πολλές φορές μάλιστα περνούσαμε και λίγο χρόνο συζητώντας διάφορα πράγματα.
Την τελευταία φορά όμως, η συζήτησή μας ήταν γύρω από τα φετίχ. Και εκείνη τη μέρα μου εκμυστηρεύτηκε το δικό του φετίχ που δεν είναι τίποτα άλλο από το φαγητό.
Μου είχε ζητήσει τότε ότι στο επόμενο μας ραντεβού να παίξουμε με αυτό.
Μου ακούστηκε καλό και είπα γιατί όχι, ας δοκιμάσω το λεγόμενο sploshing!

Στο εξοχικό

Την ημέρα που κλείστηκε το ραντεβού δεν πήγαμε σε κάποιο από τα γνωστά μας ξενοδοχεία. Με κάλεσε στο εξοχικό του! Ήταν όμορφα εκεί, ένα τεράστιο όμορφο σπίτι με τέλεια αυλή. Με περίμενε εκεί και μου άνοιξε την πόρτα αρκετά ενθουσιασμένος.
Πέρασα μέσα στο χώρο του σαλονιού με κέρασε ένα ποτό κάτσαμε λίγο και ύστερα μπήκαμε στο δωμάτιο.
Μου είπε να περιμένω καθώς εκείνος θα μου φέρει κάτι από την κουζίνα. Έκατσα, γδύθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι όσο εκείνος είχε πάει μέσα. Λίγο αργότερα γύρισε με ένα εντυπωσιακό πιάτο με φρούτα, μία σαμπάνια και ένα σιρόπι σοκολάτας. Για πρώτη φορά θα δοκίμαζα το sploshing!
Το κρεβάτι ήταν στρωμένο με μαύρα λάτεξ σεντόνια και έτσι ήμουν βέβαιη ότι με αυτά που έφερε θα καλυφθώ ολόκληρη.

fetish

Γλυκιά σαν…σοκολάτα

Άρπαξα το σιρόπι από τα χέρια του και άρχισα να ρίχνω σταγόνες σταγόνες πάνω στο στήθος μου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ρώγες μου. Εκείνος έσκυψε και άρχισε να με γλύφει από το λαιμό και σιγά-σιγά προς τα κάτω. Όταν έφτασε εκεί που ήταν το σιρόπι με έγλυφε με μανία…!!!
Μου πήρε το σιρόπι από τα χέρια, έβαλε στο αιδοίο μου και άρχισε να με γλύφει και να μου ρουφάει όλο το σιρόπι που είχε βάλει. Στη συνέχεια μου έβαζε και σαντιγί και τα έτρωγε και τα δύο αργά από πάνω μου…
Μου έλεγε πόσο του αρέσει αυτή η γεύση, ο συνδυασμός των υγρών μου μαζί με τη γλύκα που είχε από τη σαντιγί και το σιρόπι!!!
Στην πραγματικότητα και εγώ ευχαριστιόμουν τη γλώσσα του και το sploshing!!!

Η συνέχεια…

Εκείνος πήρε τη σαντιγί και γέμισε το στήθος μου ως τις γάμπες μου, καθώς το συνόδευε με άφθονο σιρόπι. Σηκώθηκε και κοίταξε για το δημιούργημά του.
Μου είπε πόσο νόστιμη φαίνομαι και πως θέλει να με φάει!
Με πλησίασε, έβαλε στο στόμα του το στήθος μου, αμέσως μετά πήρε μία φράουλα από δίπλα, τη βούτηξε στο σιρόπι και στη σαντιγύ και μου την έδωσε να τη φάω!!! Την έφαγα με μεγάλη ευχαρίστηση!!!
Πρώτη φορά έκανα τέτοιο παιχνίδι αλλά ομολογώ ότι μου έκανε φοβερή αίσθηση το sploshing!!! Κάνε με να νιώσω σαν πουτάνα, του είπα φωναχτά!

φαγητό στο σεξ

Ατελείωτη απόλαυση

Εκείνος φαινόταν να το απολαμβάνει! Ένιωθα πως δεν βιαζόταν και με καθάριζε από την παραμικρή σταγόνα! Κατέβαινε αργά από το στήθος προς την κλειτορίδα μου και κατέληγε στις γάμπες μου.
Πήρε το σιρόπι και άρχισε να ρίχνει και στα δάχτυλα των ποδιών μου. Καθώς με έγλυφε μου είπε ότι μοιάζουν σαν καραμελάκια και θέλει να τα φάει!!!
Τα έγλυφε αισθησιακά καθαρίζοντάς τα…
Σηκώθηκε και με ευγενικό τρόπο μου ζήτησε να πάμε στο μπάνιο. Τον ακολούθησα και με την άκρη του ματιού μου είδα ότι πήρε μαζί του τη σαμπάνια…
Εκεί ήταν ένα υπέροχο υδρομασάζ γεμάτο νερό και μου ζήτησε να γονατίσω μέσα. Αμέσως υπάκουσα στην εντολή του γιατί ήθελα να δω τι θα ακολουθήσει…
Ήρθε κι’ αυτός στάθηκε όρθιος μπροστά μου, άνοιξα το στόμα και μου ζήτησε να βγάλω τη γλώσσα μου έξω. Μου έριξε τη σαμπάνια σημαδεύοντας τη γλώσσα μου. Ένιωθα τη σαμπάνια να στάζει πάνω μου… παντού…
Τον ρώτησα αν σκοπεύει να με καθαρίσει και από αυτή. Εκείνος με κοίταξε και με νόημα μου είπε πως ναι. Άρχισε να με γλύφει με μανία παντού σαν να ήθελε να με λιώσει… Μου είπε ότι έχει φαντασίωση με Escorts να με γλύφουν και να με χαιδεύουν..

sex trend

Η εναλλαγή

Το sploshing τελείωσε και συνεχίσαμε διαφορετικά…
Ξαφνικά σταμάτησε, στάθηκε όρθιος και μου ζήτησε να βάλω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και να χαϊδέψω το μουνάκι μου. Εκείνος άρχισε να παίζει με τον πούτσο του με με μανία, έτσι ακριβώς όπως με έγλυφε πριν από λίγα λεπτά! Κοιτούσα το κορμί του να σφίγγεται κι’ η ανάσα του να γίνεται πιο γρήγορη!
Τη στιγμή της κορύφωσης μου ζήτησε να πετάξω τη γλώσσα μου έξω και να τελειώσει πάνω της…

Τότε κ’ι εγώ άρχισα να χαϊδεύομαι πιο γρήγορα για να συγχρονιστώ μαζί του. Έτσι, τη στιγμή που ένιωθα τον οργασμό μου, συγχρόνως ένιωσα το σπέρμα του..
Τελειώσαμε και οι δύο πολύ δυνατά…
Γύρισε με κοίταξε μου χαμογέλασε και μου είπε ότι απόλαυσε το τραπέζι…