Έβαλα κρυφή κάμερα για σεξ ώστε να τον εκδικηθώ

You are currently viewing Έβαλα κρυφή κάμερα για σεξ ώστε να τον εκδικηθώ

Εγώ και ο Σάββας τα τελευταία εννέα χρόνια είμαστε μαζί. Τον τελευταίο καιρό όμως όταν κάναμε σεξ προσπαθούσα να κλείσω τα μάτια μου και να φανταστώ κάτι άλλο! Γιατί δεν πήγαινε κάθολου καλά το ερωτικό μας κομμάτι!
Αν και είμαι πάντα σίγουρη για εκείνον και του έδειχνα εμπιστοσύνη! Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να έχω στην κατοχή μου αποδεικτικά στοιχεία. Όπως φωτογραφίες για να μπορέσω να σιγουρευτώ στο 100% πως δεν με απατά! Ωστόσο, ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως θα έβαζα κρυφή κάμερα για σεξ ώστε να τον εκδικηθώ!

 

Τα διαπιστευτήρια του ιδιωτικού ερευνητή

Αυτό όμως που κατάφερα να ανακαλύψω αργότερα χάρις σ΄έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ αποδείχτηκε χειρότερο από αυτό που φανταζόμουν! Ο Σάββας με απατούσε! Στην αρχή ήταν μία επιβεβαίωση για την οποία είχα προετοιμαστεί εν μέρει! Αλλά αντί για γυναίκα είχα ανακαλύψει άλλου είδους απιστία! Τα συνεχή επαγγελματικά του ταξίδια, τον είχαν οδηγήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έξω από την πόλη όπου μέναμε. Όπου επιδιδόταν σε φιλιά, χάδια, blowjob και σεξ με τον φίλο του τον Νίκο!
Δεν με ενδιέφερε πλέον να καταλάβω την ομοφυλοφιλία ή την αμφιφυλοφιλία του Σάββα! Αφού στο μυαλό μου σαν εικόνα είχα σε πρώτο πλάνο, μόνο την εκδίκηση! Η οποία σερβιριζόταν σαν το καλύτερο κρύο πιάτο που είχε σχεδιαστεί από καιρό με κάθε λεπτομέρεια!
Θα έβαζα κρυφή κάμερα για σεξ ώστε να εκδικηθώ τον Σάββα!
Είχα επίσης εξερευνήσει βαθιά τη ζωή του φίλου του! Για να καταλάβω αν ήταν bisexual ή gay και διαπίστωσα την αδυναμία που είχε για τις ξανθιές γυναίκες!

Έβαλα κρυφή κάμερα για σεξ ώστε να τον εκδικηθώ

Η προσέγγιση μου και η ανταποκρισή του προς εμένα ήταν ευκολότερη από ότι αναμενόταν!
Αφού το έπαιξα θύμα και παραμελημένη από το σύντροφό μου. Του ανέφερα πως  ο Σάββας ήταν υπερβολικά εγωκεντρικός και εγωπαθής!
Ένα επίσημο επαγγελματικό ταξίδι ανάγκασε τον Σάββα να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας! Και μένα μου επέτρεψε να οργανώσω μία βραδιά με τον Νίκο για ψάρι και ένα καλό κρασί στο σπίτι μου!
Είχα ζητήσει από τον ντετέκτιβ να με καλύψει! Είχε φροντίσει να εγκαταστήσει όλα τα απαραίτητα για να υπάρχει μια κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιό μου!
Είχα κανονίσει το ζωντανό βίντεο με τον Νίκο να φτάσει στα χέρια του Σάββα μέσω smartphone και θα ξεκινούσε αυτόματα χάρη σένα κρυφά εγκατεστημένο πρόγραμμα!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται…κρύο

Μετά απο κάποιες ώρες που περάσαμε μαζί, τον οδήγησα γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα γνωρίζοντας ότι τώρα μπορούσα να πάρω την εκδίκησή μου που σκεφτόμουν από καιρό!
Ξαπλωμένη στη μέση του κρεβατιού προς την κατεύθυνση της κάμερας, είχα αφήσει τον εραστή μου να με πλησιάσει, περνώντας τον χρόνο μου! Έβγαλα το στήθος του από το πουκάμισο και τα οπίσθια του από το σλιπάκι του προς την κατεύθυνση του Σάββα, εκεί που υπήρχε δηλαδή η κάμερα!
Ήξερα ότι θα ζήλευε περισσότερο από εμένα και θα ξαφνιαζόταν πολύ, ίσως και να τον καύλωνε!
Το συναρπαστικό ερώτημα με είχε ωθήσει να γλύψω τον Νίκο στον λαιμό, κατεβαίνοντας προς την κοιλιά του με την γλώσσα μου!
Σκύβοντας στα τέσσερα με το πρόσωπό μου στραμμένο προς την κάμερα και τα μάτια μου μισάνοιχτα από τον ενθουσιασμό! Με έγλυψε στο μουνί και στην κωλοτρυπίδα μου!
Απο την κοιλιά είχα κατέβει προς τον πούτσο και τα αρχίδια του! Αφήνοντας τον να βογγάει συνεχίζοντας ξανά πάνω και κάτω! Αγγίζοντας με το χέρι μου τη στύση του πέους του που δεν είχα δει σχεδόν ποτέ να φτάνει ο Σάββας!

Sex tape – Action

Μερικά λεπτά αργότερα ο Νίκος πλησίασε πίσω μου και άρχισε να γλύφει το μουνί μου με το πάθος κάποιου που δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να μπει μέσα μου αμέσως!!!!
Πειράζοντας αρκετές φορές στην κλειτορίδα μου χωρίς με φέρει σε οργασμό μέχρι τη στιγμή της κολπικής διείσδυσης! Το πήρα όλο μέσα μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ενώ οι κινήσεις μας είχαν συγχρονιστεί αμέσως με τις κινήσεις της λεκάνης και των γοφών μας!
Βρισκόμουν μπροστά στην κάμερα με τα μάτια ανοιχτά, τα χείλη μου μισάνοιχτα και το προκλητικό βλέμμα κάποιου που εκδικείται και διασκεδάζει ταυτόχρονα!
Ανάμεσα σε φιλιά και βογγητά ανακατεμένα με κραυγές ηδονής, είχα φτάσει σε οργασμό με μικρή  χρονικά απόσταση από τον Νίκο! Ήταν τόσο σκληρό μέσα μου και ο Νίκος ήταν πραγματικά ασταμάτητος!
Μέχρι τη στιγμή που ο Νίκος απομακρύνθηκε από πάνω μου με το σπέρμα ανάμεσα στους μηρούς μου να τρέχει ακόμα προς τα κάτω και ένα τελευταίο χαμόγελο πριν σταματήσω την εγγραφή του βίντεο. Ο Νίκος δεν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στη ζωή μας…