Bukkake μετά τον γάμο μου

You are currently viewing Bukkake μετά τον γάμο μου

Είχα ζήσει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Aλλά και οι δύο γονείς μου ήταν ιταλικής καταγωγής!
Σε γενικές γραμμές, πάντα θεωρούμουν ένας θελκτικός Ιταλός εραστής! Χάρις στις γωνίες του προσώπου μου και της γοητείας της σωματικής μου διάπλασης! Σε συνδυασμό με τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά στους ώμους μου!
Πριν ζητήσω από την Αγγελική, η οποία πάντα γοητευόταν από τις παραδόσεις, να με παντρευτεί, είχα βεβαιωθεί ότι θα μπορούσα να ζήσω μαζί της τις πιο πικάντικες φαντασιώσεις μου! Χωρίς να μας αφήσω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ή να βάλω τέλος στη σταθερή μας σχέση!

Το Bukkake μετά τον γάμο μου

Είχαμε έτσι πειραματιστεί με όλα τα είδη του σεξ! Επισκεπτόμενοι τα πιο γνωστά swingers clubs, παραλίες γυμνιστών και πολλά άλλα! Η μεγαλύτερη κατάκτησή μου όλα αυτά τα χρόνια, ήταν τελικά η γυναίκα με την οποία αποφάσισα να μείνω για πάντα, η Αγγελική!
Σύμφωνα με τις παραδόσεις της οικογένειάς μου, είχαμε αποφασίσει να πάμε στην Ιταλία για το μήνα του μέλιτος!
Μετά την τελετή είχαμε πάει σε ένα διαμέρισμα με μια ομάδα έμπιστων ανθρώπων με τους οποίους θα διατηρούσαμε ένα από τα πιο αρχαία Ιταλικά γαμήλια τελετουργικά!
Το Bukkake αποτελούσε μια αρχαία παράδοση, η οποία κρίνεται εν μέρει ως ανδρικός σωβινισμός και δεν είναι αποδεκτό από τον σύγχρονο πολιτισμό! Σύμφωνα με την παράδοση, η νύφη έπρεπε να βρεθεί στη μέση μιας ομάδας ανδρών έτοιμων να χύσουν στο πρόσωπό της! Η Αγγελική είχε δεχτεί χωρίς πολλές αντιρρήσεις και χωρίς την ανάγκη να επιμείνω. Με σεβασμό μεταξύ μας και με συναίνεση!

Το ιδιαίτερο “τελετουργικό”

Ακριβώς για να επιταχύνουμε τη μύηση στο Bukkake, είχαμε επιλέξει μια γρήγορη τελετή! Ώστε να φτάσουμε στο σημείο συνάντησης με τέσσερα από τα προσκεκλημένα και προσεκτικά επιλεγμένα άτομα.
Το φόρεμα της Αγγελικής είχε στυλ αυτοκράτειρας, απλό και αριστοκρατικό! Με λεπτή γραμμή και εύκολο να βγει! Σε αντίθεση με τις άλλες νύφες, κανένα λευκό εσώρουχο δεν ήταν κατάλληλο για την εκδήλωση αυτή! Η Αγγελική είχε αφήσει το φόρεμά της να γλιστρήσει στα πόδια της για να μετακινηθεί στο κέντρο του δωματίου όπου γονάτισε, εντελώς γυμνή και τυλιγμένη μόνο από το άρωμά της!!!
Για να απαθανατίσω το όλο θέαμα είχα φέρει μαζί μου τη βιντεοκάμερά μου, καθώς, ως γαμπρός, δεν θα συμμετείχα! Μόνο θα παρακολουθούσα ως ματάκιας! Η Αγγελική περίμενε με αγωνία την άφιξη των τεσσάρων επιλεγμένων ανδρών με τα πόδια της σφιχτά το ένα πάνω στο άλλο για να κρύψει το μουνάκι της!
Όταν έφτασαν οι “καλεσμένοι”, όλοι είχαν επιλέξει να γδυθούν μόνο από τη μέση και κάτω! Θαυμάζοντας τη γυναίκα μου πριν προχωρήσουν στην πραγματική δράση!

Οι δύο άνδρες είχαν επιλέξει να σταθούν στο πλάι της! Ενώ ένας τρίτος στεκόταν μπροστά στο πρόσωπο της Αγγελικής! Ο τέταρτος παρέμεινε πίσω της για να απολαύσει την ομαδική σκηνή από ψηλά!

Oral sex

Όπως προέβλεπε το Bukkake, και οι τέσσερις έπρεπε να χύσουν το πρόσωπο της γυναίκας μου! Αρχικά τα χέρια της Αγγελικής είχαν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να πιάσουν και τα δύο πέη που ήταν ήδη σε στύση για εκείνη!
Ο τρίτος από τους άντρες, ο νεότερος, την είχε πιάσει σφιχτά για πάρει βαθιά στο στόμα της το πέος του, μέσα στα μαλακά, κόκκινα χείλη της! Τα χείλη της το πήραν απαλά και στη συνέχεια αύξησε τον ρυθμό με την κίνηση των χεριών του!
Ήταν μια άκρως συναρπαστική σκηνή! Καθώς κανένας από αυτούς δεν θα τολμούσε να διεισδύσει σε αυτήν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο! Έτσι, θα παρέμενε μόνο δική μου!
Το πέος μου είχε πρηστεί μέσα απο το τζιν μου αλλά θα κρατιόμουν μέχρι να μείνουμε μόνοι οι δυό μας και θα είχα ακόμα την ανάμνηση του Bukkake της!

 

Το “λουτρό” με το σπέρμα στο προσωπό της

Η Αγγελική έφτυνε σάλιο, το ίδιο σάλιο που είχε στάξει στη μέση του στήθους της!
Όλες αυτές οι κινήσεις συνεχίστηκαν για τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν απομακρυνθούν από αυτήν! Και οι τέσσερις τους είχαν συγκεντρώσει τα πέη τους στο δεξί τους χέρι για τις τελευταίες αποφασιστικές κινήσεις! Σηκώθηκαν στις μύτες των ποδιών τους προς την κατεύθυνση του προσώπου της! Το “λουτρό” σπέρματος στην μούρη της, αυτά τα χύσια που δεν ήταν δικά μου, με είχαν οδηγήσει να την επιθυμώ περισσότερο! Χωρίς να επιθυμώ να τη μοιραστώ άλλο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.