Squirting – Ο Γυναικείος Οργασμός στα καλύτερα του

Squirting οργασμός

Το squirting αναφέρεται στο υγρό που αποβάλλεται από τον κόλπο κατά τη διάρκεια του οργασμού. Δεν ψιθυρίζουν όλοι οι άνθρωποι με κόλπους κατά τη διάρκεια του οργασμού, και εκείνοι που το κάνουν μπορεί να ψεκάζουν μόνο μερικές φορές. Αυτός ο τύπος οργασμού περιλαμβάνει ταχεία εξώθηση ούρων από την ουροδόχο κύστη. Το squirting μερικές φορές περιλαμβάνει επίσης εκκρίσεις από τον αδένα του σκελετού. Οι αδένες του σκελετού ονομάζονται μερικές φορές γυναικείος προστάτης επειδή λειτουργούν παρόμοια με τον ανδρικό προστάτη.

Άλλα ονόματα για έναν Squirting οργασμό

Ο οργασμός που εκτοξεύεται μερικές φορές ονομάζεται γυναικεία εκσπερμάτιση. Αλλά αυτός ο όρος αποκλείει τα μη δυαδικά και τρανς άτομα που δεν είναι γυναίκες αλλά έχουν κόλπους. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του squirting, της γυναικείας εκσπερμάτισης και της ακράτειας κατά τη διάρκεια του σεξ. Ωστόσο, ο όρος squirting χρησιμοποιείται για να περιγράψει και τα τρία στην καθημερινή γλώσσα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του squirting οργασμού, της γυναικείας εκσπερμάτισης και της σεξουαλικής ακράτειας;

Και τα τρία αυτά φαινόμενα περιλαμβάνουν υγρό που προέρχεται από την ουροδόχο κύστη κατά τη διάρκεια του σεξ. Squirting είναι η αποβολή των ούρων κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Η γυναικεία εκσπερμάτιση είναι η απελευθέρωση τόσο ούρων όσο και ουσίας από τους αδένες του σκελετού. Η σεξουαλική ακράτεια – που ονομάζεται επίσης ακράτεια συνουσίας – είναι όταν κάποιος χάνει τον έλεγχο της κύστης του κατά τη διάρκεια του σεξ. Η εκσπερμάτιση σε άτομα με κόλπους μπορεί να περιλαμβάνει μια μικρή απελευθέρωση ενός γαλακτώδους λευκού υγρού που δεν αναβλύζει. Το squirting, από την άλλη πλευρά, είναι συνήθως μεγαλύτερος όγκος. Είναι δυνατό να εκτοξεύσετε και να εκσπερματώσετε ταυτόχρονα. Μύθοι και παρανοήσεις σχετικά με τους οργασμούς. Φυσικά για να τελειώσει έτσι μια Βίζιτα πρέπει να νιώθει άνετα μαζί σας.

Μύθος: Το squirting είναι ψεύτικο

Το squirting είναι αληθινό. Μάλιστα, οι επιστήμονες έχουν τεκμηριώσει το φαινόμενο. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστούν οι ακριβείς αιτίες του squirting και της γυναικείας εκσπερμάτισης. Μέρος της ασάφειας σχετικά με το squirting είναι ότι οι αδένες του σκελετού διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μερικοί άνθρωποι με κόλπους δεν έχουν, ενώ άλλοι έχουν πολύ μικρούς. Μύθος: Όλοι μπορούν να τσιμπήσουν αν δοκιμάσουν την ίδια μέθοδο Η εμπειρία κάθε ατόμου με το squirting είναι διαφορετική. Ενώ ορισμένες μέθοδοι μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να ρουφήξουν περισσότερο από άλλες, δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη μέθοδος που κάνει κάθε άτομο με ένα κολπικό squirt.

Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε κόλπος είναι διαφορετικός. Όπως αναφέρθηκε, σε ορισμένους κόλπους δεν υπάρχουν οι αδένες του σκελετού, οι οποίοι πιστεύεται ότι δημιουργούν το υγρό που απελευθερώνεται κατά την εκσπερμάτιση σε άτομα που έχουν αιδοίο. Έχει παρατηρηθεί ότι το ζητάνε πελάτες σε πολλές Escorts στην Αθήνα.

Μύθος: Οι Squirting οργασμοί είναι πάντα μεγάλοι

Το squirting δεν είναι πάντα ένα γεγονός μεγάλου όγκου που μουσκεύει τα σεντόνια. Μερικές φορές είναι μια μικρή στάλα ή μια ροή υγρού. Η απεικόνιση του squirting σε ταινίες πορνό συχνά δείχνει μεγάλες εκτοξεύσεις υγρού που εκτοξεύεται. Οι παραγωγοί πορνό παραποιούν ορισμένες από αυτές τις απεικονίσεις για δραματικό αποτέλεσμα. Ισχύουν όλοι οι όγκοι και οι μορφές squirting. Το squirting σε διαφορετικούς όγκους είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο κατά τη διάρκεια του σεξ για πολλούς ανθρώπους.

Μύθος: Η εκσπερμάτιση συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια του οργασμού

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να εκπνεύσουν ή να εκσπερματώσουν πριν ή μετά τον οργασμό. Το squirting μπορεί επίσης να συμβεί ταυτόχρονα με τον οργασμό. Μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης πολλαπλές εκρήξεις εκτοξεύσεων που εκτοξεύονται σε λίγα λεπτά. Πώς να εξερευνήσετε το Squirting Εξερευνήστε το squirting μόνοι σας ή με έναν σύντροφο για να μάθετε τι λειτουργεί για εσάς. Ορισμένοι ειδικοί του σεξ συνιστούν την τόνωση του σημείου g για να επιτύχετε έναν οργασμό με ψεκασμό. Είτε μόνοι σας είτε με έναν σύντροφο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το σημείο g με τα δάχτυλά σας ή/και τα ερωτικά παιχνίδια.

Η πίεση στο σημείο g μπορεί να σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη να ουρήσετε. Πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους για να φέρετε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας σε έναν οργασμό με squirting με διέγερση του σημείου g. Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν:

  • Χρησιμοποιώντας σεξουαλικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα να διεγείρουν το σημείο g
  • Συνδυάζοντας τη διέγερση της κλειτορίδας με τη διέγερση του σημείου g
  • Χρησιμοποιώντας πολλή λίπανση
  • Προσβολή στους ηβοκοκκυγικούς (πυελικούς) μύες σας όταν πλησιάζετε στον οργασμό
  • Ενισχύστε τους κολπικούς μύες σας με ασκήσεις Kegel
  • Ουρήστε πριν προσπαθήσετε να έχετε έναν οργασμό με squirting

Συμβουλές Ασφαλείας και Ειδικά Θέματα

Για μερικούς ανθρώπους, η υπερβολική πίεση στο σημείο g μπορεί να αισθάνεται άβολα. Ακούστε το σώμα σας και κάντε ό,τι αισθάνεστε καλά. Εάν είστε πολύ αγχωμένοι, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αποκτήσετε Squirting οργασμό.

Search