Κρυφό σεξ με την καυλιάρα μάνα του κολλητού μου

καυλιάρα

Την “πικάντικη” ροζ ιστορία του, μας διηγείται ο Αλέξανδρος Α.

Ο Σάββας είναι φίλος μου από το Λύκειο.

Γίνανε κολλητοί μετά τον Στρατό όπου ξεκίνησα να πηγαίνω σπίτι του και να αράζουμε με την ώρες παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και πίνοντας μπύρες.

Εκείνος έμενε Πειραιά, εγώ Κέντρο.

Είχα φάει σκάλωμα με την καυλιαρά μάνα του από την πρώτη στιγμή που την είχα δει όταν είχα πάει σπίτι του.

Ήταν 40 φεύγα χρονών, μελαχρινή, με κωλάρα και βυζάρες που με είχαν κολάσει όταν την είχα δει πρώτη φορά με το νυχτικό της χωρίς το σουτιέν.

Μιλούσε πάντα με ναζιάρικο ύφος και όποτε πήγαινα σπίτι τους, φρόντιζε να με περιποιείται με φαγητό, μπύρες κλπ.

Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Ένας χρόνος είχε περάσει και δεν είχα κάνει κίνηση, ούτε αυτή βέβαια. Δεν ήθελα να κάνω μαλακία στον καλύτερο μου φίλο. Από την άλλη με είχε κάνει να την σκέφτομαι και να την παίζω κάνα χρόνο τώρα.

Με τον πατέρα του δεν τα πήγαιναν καλά όπως μου είχε πει ο Σάββας αλλά συνέχιζαν να μένουν μαζί.

Ένα απόγευμα πήγα στον Σάββα να δούμε μπάλα και να πιούμε τις μπύρες μας. Η καυλιάρα μάνα του ήταν εκεί, ο πατέρας του θα έφευγε το βράδυ για να κάνει νυχτερινή βάρδια με το ταξί. Αφού φάγαμε, ήπιαμε και συζητούσαμε για διάφορα θέματα, ο Σάββας αποκοιμήθηκε γιατί ήταν κουρασμένος απ’ την δουλειά.

Επιτέλους οι δυό μας…

Η μάνα του ήταν στο σαλόνι και έβλεπε μια ταινία. Βρήκα την τέλεια ευκαιρία σκέφτηκα. Ο άντρας της έλειπε, ο Σάββας κοιμόταν και δεν νομίζω να μας δινόταν άλλη ευκαιρία ξανά. Φορούσε ένα κοντό ροζ νυχτικό και από μέσα πάλι δεν φορούσε σουτιέν. Την πλησίασα και της μίλησα ενώ προσπαθούσα να μην καταλάβει ότι κοιτάω τις ρώγες της.

Την ρώτησα αν θέλει παρέα. Μου είπε με ναζιάρικη φωνή ότι θέλει. Της είπα ότι ο Σάββας αποκοιμήθηκε κι’ ότι δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω. Μου ζήτησε να κοιμηθώ εκεί και τότε την ρώτησα σε ποιο δωμάτιο μπορω. Απάντησε στο δικό της αν θέλω ή εδώ στον καναπέ. Της είπα ότι θα αράξω στον καναπέ για να μην δώσω δικαιώματα.

Είδαμε την ταινία μαζί και μόλις τελείωσε πήγε στο δωμάτιό της. Σκέφτηκα ότι είμαι μαλάκας που είχα τέτοια ευκαιρία και δεν της την έπεσα.

Το milfoni με αποπλάνησε…

Ξάπλωσα στον καναπέ και δεν ήξερα τι να κάνω. Ώσπου μετά από 20 λεπτά, εμφανίστηκε μπροστά μου με μαύρα εσώρουχα.

Έπαθα σοκ! Δεν το περίμενα! Είχα μείνει και την κοιτούσα, περίμενα να μου πει εκείνη κάτι.

Κάθισε δίπλα μου, με φίλησε με πάθος και μου είπε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ήταν 3:00 και ο άντρας της τελείωνε 5:00 με το ταξί.

Με πήγε στο υπνοδωμάτιο της, κλείδωσε την πόρτα, κάθισα στο κρεβάτι. Έσκυψε και κάθισε με τα γόνατα στο πάτωμα, μου κατέβασε το παντελόνι και με τσιμπούκωσε με ταλέντο!

Της πιέζα το κεφάλι στον πούτσο μου για να το πάρει πιο βαθειά, μέχρι που κατέφερε να της μπει μέχρι το λαρύγγι. Τις έγλυψα τις απίστευτες βυζάρες και τις μεγάλες ρώγες της. Αναστέναζε και μου έλεγε πόσο θέλει να την γαμήσω.

– “Θες να φας πούτσα μωρή;” Της είπα.
– “Ναι, θέλω” μου είπε.
– “Θα την φας τότε καυλιάρα” της απάντησα.

Ένα κρυφό γαμίσι στα γρήγορα

Εφόσον δεν είχαμε πολύ χρόνο, ανέβηκα πάνω της για να μπορώ να τις γλύφω τις βυζάρες και να την φιλάω. Το μουνάκι της έσταζε από την καύλα…

Αφού την πήδηξα σε ιεραποστολικό, με τσιμπούκωσε ξανά και κάναμε 69. Είχα γίνει πέτρα, η ώρα ήταν 4:15 και δεν ήθελα να χύσω με τίποτα. Στήνεται για doggy style και την ξεφτιλίζω με χαστούκια στον κώλο, φτυσίματα στην κωλοτρυπίδα και δαχτυλώματα.

Όσο η ώρα περνούσε, τόσο καύλωνα και γούσταρα που μπορεί να μας έπιαναν στα πράσα. Ο Σάββας αν ξυπνούσε μπορεί να μας άκουγε και ο άντρας της θα σχολούσε από στιγμή σε στιγμή.

Ήθελα να την πάρω από κώλο αλλά δεν προλαβαίναμε. Έπρεπε να την χύσω στα γρήγορα και να ντυθούμε για να μην μας καταλάβουν.

Η ώρα ήταν πλέον 4:40 και είχαμε αγχωθεί πολύ. Από το άγχος και την καύλα δεν μπορούσα να χύσω. Μου πήρε ξανά πίπα για να με χαλαρώσει και να χύσω και της τα έδωσα στην μούρη.

Ντύθηκα γρήγορα, ντύθηκε κι’ εκείνη. Άλλαξε σεντόνια, αρωμάτισε τον χώρο και μπήκε για ντουζ. Εγώ πήγα και την άραξα στον καναπέ με ένα πάπλωμα και έβαλα να δω τηλεόραση. Είχα όμως τόση ένταση από την αδρεναλίνη και την καύλα που αισθανόταν την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και δεν μπορούσα να χαλαρώσω.

Περιμένω πως και πως την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία να την ξανασκίσω στα κρυφά.

Search