Σεξ σε τζακούζι: Πόσο ασφαλές είναι;

Σεξ σε τζακούζι Πόσο ασφαλές είναι;

Μπορεί να είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε ή ακόμα και να φαίνεται ελκυστικό αλλά το σεξ στο νερό δεν είναι χωρίς κινδύνους!
Παρουσιάζεται συχνά στις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές ως ένα ιδιαίτερα αισθησιακό πράγμα αλλά για πολλούς λόγους αποτελεί μία από τις χειρότερες ιδέες. Ένας από τους λόγους είναι ότι αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες!
Ακριβώς όπως οι δημόσιες πισίνες, τα υδρομασάζ/τζακούζι δεν φημίζονται για το καθαρό νερό! Τα μικρόβια ή οι χημικές ουσίες στο νερό μπορεί να οδηγήσουν σε μολύνσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Σημειώστε πως οι ιοί επιβιώνουν ακόμα και στο χλώριο. Ιοί όπως HIV, κονδυλώματα, ηπατίτιδα και άλλα εξίσου.
Μπορεί αυτές οι φυσαλίδες να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα για καυτό, υγρό σεξ. Όμως, η αλήθεια είναι πως τα τζακούζι είναι γεμάτο βακτήρια!
Καλύτερα να αφήσετε το μπάνιο στο τζακούζι για το τέλος της ημέρας, προκειμένου να κάνετε σχεδόν αμέσως ντουζ και απαραιτήτως να αλλάξετε ρούχα λίγο μετά!

Αυτό δεν το αναφέρουμε με κύριο λόγο την ολισθηρότητα που υπάρχει σε τζακούζι, μπανιέρες, ντουζ, σάουνα και χαμάμ.
Γιατροί αναφέρουν τα εξής σχετικά με το σεξ σε τζακούζι και πόσο ασφαλές είναι:

Σεξ σε τζακούζι: Πόσο ασφαλές είναι;

Εάν έχετε μείνει ποτέ σε τζακούζι για περισσότερο από ότι θα έπρεπε, ίσως να είχατε κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας.
Οι μεγάλες διάρκειες παραμονές στο νερό θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν θυλακίτιδα ψευδομονάδας, γνωστό και ως εξάνθημα στο τζακούζι. Το εξάνθημα αποτελείται από φαγούρα, κόκκινα εξογκώματα και αναπτύσσεται λόγω των βακτηρίων στο νερό.
Αν και δεν είναι σοβαρό και δεν έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις, τα εξογκώματα θα εξαφανιστούν μετά από μερικές ημέρες. Παρόλα αυτά, καλό είναι να αποφεύγεται.
Οι γυναίκες μπορεί να αναπτύξουν ουρολοίμωξη ή ζυμομύκητα. Οι χημικές ουσίες που υπάρχουν σε ένα τζακούζι δεν προκαλούν απλώς εξανθήματα! Μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ισορροπία του ph του κόλπου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους απογοητευτικά προβλήματα για μια γυναίκα!

 

Μην κάνεις σεξ στη θάλασσα πριν διαβάσεις αυτό

 

 

Προφύλαξη

Τα προφυλακτικά δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικά εντός του τζακούζι!
Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους. Η σεξουαλική επαφή στο νερό μπορεί να κάνει το προφυλακτικό να γλιστρήσει.
Ενώ αν καταφέρει να μείνει, το χλώριο στο υδρομασάζ μπορεί να το κάνει λιγότερο αποτελεσματικό!
Αλλά αν εξακολουθείτε να θέλετε να το δοκιμάσετε, φροντίστε να προνοήσετε και για μια εναλλακτική μορφή αντισύλληψης.
Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση σπιράλ, η οποία τοποθετείται από έναν γυναικολόγο στην μήτρα και παραμένει ενεργό για έως και 5 χρόνια. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική για την πρόληψη ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Πόνος

Το ζεστό νερό μπορεί να επιδράσει αρνητικά στο γυναικείο σώμα, ιδιαίτερα τη φυσική λίπανση. Το οποίο μπορεί να κάνει την επαφή αρκετά επώδυνη. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό ξεπλένει τα φυσικά λιπαντικά του δέρματος, γνωστά και ως σμήγμα, προκαλώντας μεγαλύτερη τριβή και αυξάνοντας τον κίνδυνο μικρορρήξεων στο δέρμα, δηλαδή μικρών εκδορών. Αυτές οι εκδορές μπορούν στη συνέχεια να προκαλέσουν εύκολη είσοδο βακτηρίων και ιών στον οργανισμό.
Αυτό βοηθά στο να κολλήσετε ένα ΣΜΝ. Υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι οι χημικές ουσίες στη μπανιέρα βοηθούν στην αποστείρωση τυχόν λοιμώξεων που φέρει ο σύντροφός σας και επομένως σταματούν τα ΣΜΝ. Αλλά αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Αποτελεί έναν μύθο.

 

Κολπίτιδες

Είναι σύνηθες να προκύπτει μετά από σεξουαλική επαφή σε νερό. Η κολπίτιδα αναφέρεται στη φλεγμονή του κόλπου, δηλαδή στην μόλυνση από μικροοργανισμό. Πρόκειται για μια συχνή κατάσταση που είναι συνήθως εύκολα θεραπεύσιμη.
Πολλά μικρόβια μπορούν να προκαλέσουν κολπίτιδα, όπως οι στρεπτόκοκκοι, εντερόκοκκοι, γονόκοκκος, αιμόφιλος του κόλπου, χλαμύδια, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα. Επιπλέον, οι ιοί HPV μπορούν να προκαλέσουν κονδυλώματα και καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ενώ ο ιός του AIDS είναι θανατηφόρος! Aν και σήμερα υπάρχει συντηρητική φαρμακευτική αντιμετώπιση. H κολπίτιδα μπορεί να παρουσιάζεται χωρίς συμπτώματα, παρόλα αυτά, μπορεί να έχει σοβαρές επιπλοκές για την υγεία! Ο κύριος τρόπος μετάδοσης είναι η σεξουαλική επαφή.
Πολλές φορές το καλοκαίρι δεν γίνεται κάτω από ασφαλείς συνθήκες!

Κορωνοϊός: Μπορεί να μεταδοθεί από το τζακούζι;

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο ιός μεταδίδεται εντός του τζακούζι. Φαίνεται ότι οι διαδικασίες λειτουργίας και συντήρησης αυτών των χώρων (με χρήση χλωρίου, βρωμίου, υπεροξειδίου του υδρογόνου) απενεργοποιούν τον ιό. Ωστόσο, λόγω της διάχυσης του ιού στην κοινότητα, είναι πολύ σημαντικό για τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες αυτών των χώρων να τηρούν τα προβλεπόμενα και κοινά μέτρα ασφαλείας.

 

Εγκυμοσύνη και τζακούζι

Εάν η θερμοκρασία ρυθμιστεί πάνω από 37°, τότε η χρήση της σάουνας ή του τζακούζι δεν είναι ασφαλής.
Η υπερθέρμανση που προκαλείται από τον υψηλής θερμοκρασίας νερό ή ατμός, μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση και να προκαλέσει ζαλάδα και λιποθυμία. Επιπλέον, αυτή η υπερθέρμανση δεν είναι καλή ούτε για το μωρό, ιδίως στις πρώτες 12 εβδομάδες!

 

Σεξ με τρεχούμενο νερό (στο ντουζ)

Εναλλακτικά θα μπορούσατε να προτιμήσετε αυτή την επιλογή γιατί σίγουρα θα αποφύγετε λοιμώξεις. Ωστόσο, αν επιλέξετε εν τέλει το σεξ στο τζακούζι, τότε προτιμήστε συμβατικές στάσεις στο σεξ και αργές και σταθερές κινήσεις!

 

Περπατημένη ή άπειρη γυναίκα;

 

Τραυματισμός

Γεμίστε το τζακούζι με αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια! Το σεξ στο τζακούζι είναι ευχάριστο μόνο όταν το τζακούζι έχει ένα ικανοποιητικό μέγεθος!
Εάν είναι μικρό, θα έχετε περιορισμένες επιλογές και υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσετε και να τραυματιστείτε!

 

Μοιραίο ατύχημα

 

Πριν αρκετά χρόνια ένα ζευγάρι μεσήλικων Καναδών, πέθαναν κατά τη διάρκεια του σεξ μέσα σε τζακούζι, ενώ βρίσκονταν σε ένα τουριστικό θέρετρο στο Μεξικό. Φαίνεται πως ο εύσωμος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή και καταπλάκωσε την γυναίκα του η οποία ήταν πολύ πιο λεπτή. Το ζευγάρι ανακάλυψαν λίγες ημέρες αργότερα. Οι αρχές δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του ζευγαριού.

 

Ιερόδουλη αποκαλύπτει

Μια νεαρή ιερόδουλη στο Λονδίνο σε ερώτηση τι θα έκανε τον οίκο ανοχής καλύτερο, απάντησε πως ένα τζακούζι θα μπορούσε και θα της άρεσε!
Όπως δήλωσε είναι διαφορετική η αίσθηση να εργάζεσαι μέσα σε ένα τζακούζι καθώς ακόμη και το ραντεβού με τον τελευταίο πελάτη θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο και απολαυστικό!

 

Σεξ στην πισίνα με την 20χρονη συνοδό

 

Σεξ σε τζακούζι: Πόσο ασφαλές είναι τελικά; Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπό προϋποθέσεις  μπορεί να είναι ασφαλές! Αποτελεί κορυφαία φαντασίωση για άνδρες και γυναίκες και όσοι το έχουν δοκιμάσει, δεν φαίνεται να είναι δυσαρεστημένοι! Με προσοχή, προφύλαξη και σωστό πλύσιμο και στέγνωμα μετά μπορεί να αποφύγετε αμφότεροι δυσάρεστες επιπτώσεις όπως οι μύκητες και άλλα! Απολαύστε το νερό και το σεξ και παραδοθείτε στην ηδονή που προσφέρει το υγρό στοιχείο!

 

Search