Μην κάνεις σεξ στη θάλασσα πριν διαβάσεις αυτό

σεξ στη θάλασσα

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η σεξουαλικότητα βρίσκεται στο ζενίθ της!
Τα σορτσάκια, τα τοπάκια, τα μίνι φορέματα, η ελευθερία και η υπέροχη αίσθηση που σου προκαλεί το καλοκαίρι, ιδίως κατά την περίοδο των διακοπών ευνοούν αρκετά την ερωτική διάθεση! Δεν είναι απίθανο λοιπόν να καταλήξετε να κάνετε σεξ στη θάλασσα!
Δραστηριότητα πολύ απολαυστική, ευχάριστη και σίγουρα ηδονική!
Τα περί κολλήματος των γεννητικών οργάνων μέσα στο νερό, κατά την διάρκεια της συνουσίας δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα έως τώρα.
Παρόλα αυτά, όταν αποφασίζετε να κάνετε σεξ στη θάλασσα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ασφάλειά σας!

Ορισμένα πράγματα που θα πρέπει προσέξετε είναι τα εξής:

Ιδιωτικότητα

Επιλέξτε μια ήσυχη και απομακρυσμένη παραλία όπου δεν θα ενοχληθείτε από άλλους ανθρώπους.
Ενώ το σεξ στη θάλασσα μπορεί να είναι διασκεδαστικό, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα.

Η πρώτη μου φορά σε όργιο σεξ ήταν στην Μύκονο

 

Υγιεινή

Επειδή η θάλασσα είναι μια φυσική περιβαλλοντική περιοχή, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την υγιεινή σας.
Μετά το σεξ στη θάλασσα, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια καλή υγιεινή. Αφήστε το νερό της θάλασσας να ξεπλύνει το σώμα σας, καθαρίστε καλά τις ευαίσθητες περιοχές και αλλάξτε τα μαγιό σας ή τα ρούχα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος μολύνσεων. Επιπροσθέτως, αποφύγετε να αφήνετε σκουπίδια στην περιοχή.
Εάν κατά τη διάρκεια του σεξ παρουσιαστεί κάποια ερεθισμένη ή πληγωμένη περιοχή στο σώμα σας ή στο σώμα του ερωτικού σας συντρόφου, αποφύγετε το σεξ στη θάλασσα. Μια τέτοια περιοχή μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μολύνσεων ή ερεθισμού.

Ασφάλεια

Βεβαιωθείτε ότι η θάλασσα είναι ασφαλής για κολύμπι και ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνα ψάρια, ρηχά νερά, κοράλλια ή άλλα επικίνδυνα στοιχεία. Επιπλέον, να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά τον άνεμο και τα κύματα. Μερικές παραλίες μπορεί να έχουν ισχυρούς ρεύματα ή υψηλά κύματα, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας δραστηριότητας. Βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε μια περιοχή με ήρεμα νερά και είστε εξοικειωμένοι με τις συνθήκες της θάλασσας στην περιοχή σας.

Το γαμήσι στην παραλία γυμνιστών

 

Προφύλαξη

Χρησιμοποιήστε πάντα προφυλακτικό για να προστατευτείτε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νοσήματα ακόμα και στη θάλασσα. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, καθώς το νερό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα του προφυλακτικού.
Τα νερά της θάλασσας μπορεί να περιέχουν μικρόβια ή άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προφυλακτικό σωστά και πετάξτε το στους κάδους απορριμάτων.
Η πιθανότητα να μεταδοθούν σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις (ΣΜΛ) κατά τη διάρκεια του σεξ στη θάλασσα είναι παρόμοια με την πιθανότητα που υπάρχει σε άλλα περιβάλλοντα.
Όπως και σε κάθε ερωτική δραστηριότητα, η χρήση προφυλακτικού μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο μετάδοσης ΣΜΛ. Το προφυλακτικό αποτελεί αποτελεσματικό μέσο προστασίας κατά της μετάδοσης ΣΜΛ, καθώς μπλοκάρει την επαφή με υγρά που μπορεί να μεταδίδουν ιό ή τα βακτήρια.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό σωστά και να το αλλάζετε μετά από κάθε επαφή. Ωστόσο, πέρα από τις ΣΜΛ, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος μετάδοσης άλλων μολύνσεων ή ασθενειών, όπως ουρολοίμωξη ή κολπίτιδα. Για να μειώσετε αυτούς τους κινδύνους, μπορείτε να ακολουθήσετε τις προηγούμενες συμβουλές που αναφέραμε για την υγιεινή και τη χρήση προφυλακτικού.
Πριν από το σεξ στη θάλασσα, είναι καλό να είστε σίγουροι ότι εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος δεν έχετε οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια. Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

 

Άνεση

Φροντίστε να έχετε άνετη θέση για να απολαύσετε την εμπειρία. Ένα πετσετάκι ή μια παρεό μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια άνετη επιφάνεια.

Καθαριότητα

Επίσης, να λάβετε υπόψη ότι η καθαριότητα της θάλασσας είναι σημαντική. Επιλέξτε μια περιοχή με καθαρό νερό και αποφύγετε περιοχές που μπορεί να είναι μολυσμένες ή υπάρχει υψηλή συγκέντρωση θαλάσσιων φυκιών ή απορριμμάτων.

Ηλιοφάνεια

Να λάβετε υπόψη ότι οι παραλίες μπορεί να είναι πολύ ηλιόλουστες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή προστασία από τον ήλιο, όπως αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και νερό για ενυδάτωση.

 

Αλλεργίες και ευαισθησίες

Αν είστε αλλεργικοί σε ορισμένα υλικά ή ευαίσθητοι στην άμμο, το θαλασσινό νερό ή άλλα στοιχεία της θάλασσας, είναι σημαντικό να λάβετε αυτά υπόψη και να προσαρμόσετε ανάλογα την εμπειρία σας.

Κατάσταση του νερού

Πριν αποφασίσετε να κάνετε σεξ στη θάλασσα, ελέγξτε την κατάσταση του νερού. Αν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες, ρεύματα ή άλλες αντίξοες καιρικές συνθήκες, μπορεί να είναι καλύτερο να αναβάλετε την εμπειρία για άλλη στιγμή. Οι συνθήκες της θάλασσας μπορεί να κάνουν την επαφή πιο γλιστερή και να επηρεάσουν την κινητικότητα και την ισορροπία. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τραυματισμούς ή ατυχήματα.

Συμβουλές για να κάνεις κορυφαίο σεξ στο αυτοκίνητο

 

Συναίνεση

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η συναίνεση είναι ουσιαστική σε κάθε σεξουαλική επαφή. Συζητήστε με τον/την σύντροφό σας και βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συμφωνείτε και απολαμβάνετε την ιδέα του σεξ στη θάλασσα. Είναι σημαντικό να υπάρχει αμοιβαία συναίνεση και να αισθάνεστε άνετα με την επιλογή σας.
Θυμηθείτε ότι η προσωπική ασφάλεια και ο σεβασμός προς τον εαυτό και τον/την σύντροφό σας είναι πρωταρχικής σημασίας. Αν κάτι σας ανησυχεί ή αισθάνεστε μη άνετα, μπορείτε πάντα να αλλάξετε την απόφασή σας και να επιλέξετε μια άλλη ερωτική εμπειρία που να νιώθετε πιο ασφαλείς και άνετοι.

 

Επιπλέον εξοπλισμός

Αν χρειάζεστε επιπλέον εξοπλισμό, όπως πετσέτες, παρεό ή νερό για ξέπλυμα, ότι βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα πράγματα μαζί σας πριν ξεκινήσετε. Είναι καλή ιδέα να έχετε μια τσάντα ή θήκη για να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να τα κρατήσετε σε ασφαλές μέρος κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας δραστηριότητας. Τέλος, θυμηθείτε ότι η εμπειρία του σεξ στη θάλασσα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή σε άλλα μέρη.
Συνοψίζοντας, για να απολαύσετε το σεξ στη θάλασσα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ασφάλεια, την άνεση, την προσωπική υγιεινή και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Μετά την υπόλοιπη προετοιμασία, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσετε την εμπειρία του σεξ στην όμορφη θάλασσα!

Εν κατακλείδι

Επίσης, να θυμάστε να λάβετε υπόψη τους νόμους και τους κανονισμούς της περιοχής σας. Ορισμένες παραλίες μπορεί να έχουν περιορισμούς ή να απαγορεύουν το σεξ στο κοινό.
Οι παραπάνω συμβουλές ισχύουν για τη γενική ασφάλεια κατά τη διάρκεια του σεξ στη θάλασσα! Πάντα θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί, να λαμβάνετε υπόψη το περιβάλλον σας.
Σημειώστε ότι οι παραπάνω συμβουλές δεν εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Πάντα είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για την υγιεινή, την ασφάλεια και την προστασία της δική σας και των άλλων. Τέλος, να έχετε κατά νου την περιβαλλοντική ευαισθησία. Φροντίστε να μην αφήνετε πίσω σας ίχνη ή απορρίμματα και να σέβεστε το περιβάλλον.

Βρες κι’ άλλα παρόμοια άρθρα: Ερωτικές Ιστορίες

Search