Περπατημένη ή άπειρη γυναίκα;

περπατημένη

Σεξουαλικές εμπειρίες

Μια γυναίκα μπορεί να έχει εμπειρίες, να είναι δηλαδή περπατημένη ή να είναι άπειρη. Ένας άνδρας μπορεί να είναι εξίσου έμπειρος ή άπειρος. Τα στερεότυπα καλά κρατούν…
Ένας άνδρας θεωρείται ικανός και είναι αρκετά δημοφιλής αν έχει πολλές κατακτήσεις και ερωτικές εμπειρίες…
Μια γυναίκα όμως, δεν χαίρει τον ίδιων αντιδράσεων…

Η έρευνα

Πάντα λένε θα πρέπει να υπάρχουν εμπειρίες για να μη βγουν απωθημένα. Όταν όμως μιλάμε για το σεξ κάποια πράγματα θεωρητικά αλλά και πρακτικά είναι διαφορετικά. Ακόμα κι’ αν σήμερα κάποιες σκέψεις έχουν αλλάξει, τελικά οι άντρες προτιμούν τη γυναίκα περπατημένη ή όχι;
Έρευνα που έγινε από Πανεπιστήμιο σε 751 φοιτητές, μας έδειξε ότι το σεξ μιας νύχτας έχει μπει στη ζωή των  νεαρών ατόμων. Οι γυναίκες που είναι θετικές στο σεξ μιας νύχτας έχουν αρνητικές αντιδράσεις από τους γύρω τους, παρόλο που οι άντρες δηλώνουν σεξουαλικά απελευθερωμένοι.
Ενώ στην ίδια έρευνα που ρωτήθηκαν, οι άντρες δεν δίστασαν να απαντήσουν ότι οι γυναίκες είναι εύκολες.
Αντιθέτως οι άντρες που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή θεωρούνται έμπειροι και έτοιμη για σχέση!!!
Εντύπωση έκανε στους ερευνητές στην ερώτηση που έγινε στις γυναίκες με ποσοστό που άγγιζε το 45% πώς άντρες δεν θέλουν για σχέση τις έμπειρες στο σεξ!!!
Η ίδια ερώτηση έγινε στους άντρες για τις γυναίκες που έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα δεν τις θέλουν για φίλες ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!
Η έρευνα που έγινε μας έδειξε πως τελικά οι άντρες είναι παραδοσιακοί, παρόλο που νομίζουμε ότι είναι απελευθερωμένοι σεξουαλικά.
Έτσι λοιπόν, στη σχετική έρευνα που έγινε αποδείχθηκε πως οι άντρες θα ήθελαν για σχέση τους μία γυναίκα που να μην έχει έντονο παρελθόν.

Πληρωμένος έρωτας

Αν και οι άντρες είναι επιφυλακτικοί με μια περπατημένη γυναίκα, επιλέγουν ιερόδουλες για σεξ! Όμορφες συνοδούς απο χώρες του εξωτερικού ή απο την Ελλάδα! Έμπειρες και μάχιμες milf που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα στον ερωτικό στίβο και γνωρίζουν πως να προσφέρουν απόλαυση και ηδονή σε έναν άντρα ή σε ένα νεαρό αγόρι που δεν διαθέτει εμπειρίες.
Αρκετοί πελάτες έχουν ερωτευτεί συνοδούς που πέρασαν καλά και που μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν όλες τις φαντασιώσεις τους…

Γραφείο συνοδών

Επέλεξε αξιόπιστα γραφεία, όπως το Adultclub. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε προσιτό κόστος. Κορίτσια και αγόρια, διαθέσιμα όλο το 24ωρο για επίσκεψη στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο της επιλογής σου εντός Αττικής.
Κορίτσια απο 19 ετών και γυναίκες έως 45 ετών Ελληνίδες και αλλοδαπές!!! Προσφορά για 1,5 ώρα απόλαυσης με 2 ελεύθερα στοματικά και 2 εκτονώσεις, σε προνομιακή τιμή!!!

Πλούσια γκάμα συνοδών κοριτσιών για όλα τα γούστα υπόσχονται να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές σεξ, ηδονής και χαλάρωσης!!! 19χρονες και άνω κοπέλες, γνήσιες Ελληνίδες, αυθεντικές Ρωσίδες, Μολδαβές, Λιθουανές, Σλοβένες, Τσέχες, Σλοβάκες, εντυπωσιακές ξανθές, πικάντικες μελαχρινές, αδύνατες, αλλά και καμπυλάτες, σούπερ μοντέλα για κάθε σας απαίτηση προτίθενται να σας απογειώσουν τη φαντασία και να διευρύνουν τα όρια της δικής σας πραγματικότητας στο σεξ!

Άνδρες συνοδοί, straight αρσενικά, bisexual & gay, crossdressers (τραβεστί), top & vers (ενεργητικοί & ενεργοπαθητικοί) από 19 χρονών και άνω, Έλληνες και αλλοδαποί!

Search