Απλά βήματα για το πως να την φέρεις σε οργασμό

πως να την φέρω σε οργασμό

Ο οργασμός είναι μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος σε σεξουαλική διέγερση, κατά την οποία συντονίζονται διάφορες σωματικές λειτουργίες και εκδηλώνεται ένα έντονο αίσθημα ηδονής. Ο οργασμός είναι συνήθως συνδεδεμένος με την εκσπερμάτιση στους άνδρες και με την κορεσμένη ερωτική κατάσταση στις γυναίκες. Μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους, όπως με τη χρήση δονητών ή άλλων σεξουαλικών παιχνιδιών. Ο οργασμός θεωρείται σημαντικός για την ερωτική ικανοποίηση και την ψυχολογική ευημερία!
Πως μπορείς να την φέρεις σε οργασμό; Θα σου πούμε πως….

Γυναικείος οργασμός

Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα έντονο αίσθημα ηδονής που αισθάνεται μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ.
Αναρωτιέσαι πως να την φέρεις σε οργασμό;
Οι γυναίκες μπορούν να έχουν διαφορετικούς τύπους οργασμού! Όπως κλειτοριδικό, κολπικό, οργασμό μαστού και άλλους!
Υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να έχουν δυσκολία να φτάσουν στον οργασμό, αυτό ονομάζεται αναστολή οργασμού.
Η κλειτοριδική διέγερση είναι συνήθως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τις γυναίκες να φτάσουν στον οργασμό!
Όμως υπάρχουν κι’ άλλοι παράγοντες, όπως η διέγερση του γαλακτοποιητή αδένα και του γνωστού σημείου G, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν οργασμό σε ορισμένες γυναίκες! Οι παράγοντες όπως η στρες, ο πόνος και η κοινωνική πίεση μπορούν να δυσκολέψουν την επίτευξη οργασμού στις γυναίκες.
Γενικότερα η έλλειψη σεξουαλικής ενημέρωσης, η κοινωνική και πολιτιστική πίεση, η έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφο ή η έλλειψη έμπνευσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας οδηγεί σε αυτή την κατάσταση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, η συμβουλή από ειδικούς, όπως σεξολόγους ή ψυχολόγους, μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα και να επιτύχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση!
Η σεξουαλική επιθυμία, η οργασμική ικανοποίηση και η σεξουαλική ταυτότητα είναι θέματα που διαφέρουν από άτομο σε άτομο και ανάλογα με τον πολιτισμό και το κοινωνικό περιβάλλον. Επομένως, η καλύτερη προσέγγιση είναι να ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ατόμου και να σεβόμαστε την ποικιλομορφία τους!

 

Αυνανισμός

Επίσης, οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν στον οργασμό και μέσω του αυνανισμού.
Ορισμένες γυναίκες μπορεί να φτάνουν στον οργασμό μέσω κινήσεων του σώματός τους ή μέσω σεξουαλικών βοηθημάτων, όπως δονητές ή άλλα παιχνίδια.
Επιπλέον, η συναισθηματική σύνδεση με το σύντροφο και η καλή επικοινωνία μεταξύ τους μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να επιτύχουν έναν καλό, δυνατό οργασμό!
Είναι βασικό να σημειωθεί ότι ο οργασμός δεν είναι το μόνο σημαντικό στη σεξουαλική ζωή των γυναικών!
Η ερωτική ικανοποίηση και η ένταση της ερωτικής ευχαρίστησης που αισθάνεται η γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι εξίσου σημαντικά! Επιπλέον, η σεξουαλική υγεία και η εξασφάλιση ασφαλούς σεξ είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες για την υγεία και την ευημερία των γυναικών!
Το να βιώνει οργασμό σε κάθε ερωτική συνεύρεση μπορεί να είναι μια πρόκληση για μια γυναίκα! Και για να μην κατηγορήσουμε τον ερωτικό παρτενέρ της, είναι λίγο δύσκολο να την κάνεις να φτάσει στο αποκορύφωμα! Ενώ το προκαταρκτικό παιχνίδι θεωρείται το κλειδί για να διεγείρετε στο έπακρο την γυναίκα! Η γνώση ορισμένων σημείων πίεσης μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό.

 

Τα στήθη της

Αγγίξτε απαλά το στήθος της και αποπλανήστε την στο μέγιστο! Το να αγγίζετε, να χαϊδεύετε και να πιπιλάτε τα στήθη της την βοηθά να φτάσει στον οργασμό πιο γρήγορα! Το στήθος θεωρείται ένα από τα καλύτερα σημεία που μπορούν εύκολα να την κάνουν να ανάψει!
Ο λαιμός της είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να την διεγείρετε, ώστε να επιδοθείτε σε προκαταρκτικά παιχνίδια και να ρουφήξετε το λαιμό της για λίγα λεπτά. Το να της χαϊδεύεις το λαιμό είναι εξίσου πολύ ευχάριστο! Ξεκινήστε με ένα μασάζ στους ώμους και στη συνέχεια φτάστε στον λαιμό της. Αυτό θα έχει συνέπεια να τελειώσει με έναν δυνατό οργασμό!

Οι αστραγάλοί της

Παραδόξως, το άγγιγμα και το φιλί στους αστραγάλους και τα δάχτυλα των ποδιών της μπορούν να τη βοηθήσουν να φτάσει στον οργασμό! Τρίψτε απαλά την περιοχή μεταξύ των αστραγάλων και του αχίλλειου τένοντα. Αυτό θα αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση! Επίσης, υπάρχουν κι’ άλλα σημεία στο πόδι και στο πέλμα που θα την ξεσηκώσουν! Βρείτε το σημείο στα πόδια της και αφήστε τη γυναίκα να νιώσει την οργασμική απόλαυση!

Τα χείλη της

Μην ξεκινάτε δυνατά. Φιλήστε απαλά στα χείλη της και ενώ το κάνετε αλλάξτε την ένταση! Καθώς τα χείλη είναι ένα από τα ευχάριστα σημεία πίεσης, τα χάδια στα χείλη μπορεί να είναι διεγερτικά για μια γυναίκα!

Ηβική περιοχή

Η περιοχή ακριβώς πάνω από τον κόλπο σας ονομάζεται ηβική περιοχή. Χαϊδεύοντας αυτό το ευαίσθητο σημείο μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό! Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή τη γλώσσα σας και αφήστε την να ζήσει την αισθησιακή απόλαυση! Εκτός από αυτά τα σημεία πίεσης, μπορείτε επίσης να την ενθουσιάσετε αγγίζοντας τους κοιλιακούς της, χαϊδεύοντας απαλά τα μαλλιά της, αγγίζοντας και φιλώντας τις θηλές και τον αφαλό της! Θυμηθείτε, ένα καλό προκαταρκτικό παιχνίδι θα σας απογειώσει και τους δύο και θα σας δώσει την ώθηση να συνεχίζετε με αμείωτο ενθουσιασμό!
Μπορεί να διεγερθείτε και να είστε έτοιμοι να κάνετε σεξ από τη στιγμή που θα σας ρίξει μια σέξι ματιά! Αλλά πολλές γυναίκες χρειάζονται άφθονο σωματικό και συναισθηματικό ερέθισμα για να διεγερθούν, να λιπαίνονται και να προετοιμαστούν για έναν οργασμό. Γι’ αυτό το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι τόσο βασικό. ο κλειδί είναι να τονίσεις το «παιχνίδι» στο προκαταρκτικό παιχνίδι.
Δεν πρέπει να βιάζεται ή να αντιμετωπίζεται σαν μια υποχρεωτική εργασία. Στην πραγματικότητα, το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ώρες πριν συμβεί το σεξ και κάθε λεπτό θα την προετοιμάζει για έναν οργασμό.

 

Σεξ με μικρότερο άνδρα

 

Ψυχολογική τόνωση

Τονώστε την ψυχικά! Για ορισμένες γυναίκες, η ψυχική διέγερση είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική διέγερση!
Μια σέξι νότα ή ένα φλερτ κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να την κάνει να σκεφτεί την επερχόμενη ερωτική συνεύρεση!
Κεριά, φρέσκα λουλούδια και μουσική θα δημιουργήσουν μια όμορφη και αισθησιακή ατμόσφαιρα!
Για πολλές γυναίκες, η εγγύτητα και η συναισθηματική οικειότητα μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες και περισσότερους οργασμούς!  Χρησιμοποιήστε ένα τρυφερό άγγιγμα! Το να τη χαϊδεύετε απαλά μπορεί να δημιουργήσει σεξουαλική διέγερση πριν προχωρήσετε περαιτέρω! Αγκαλιάστε την, κρατήστε της το χέρι ή αγγίξτε τον μηρό της! Ο γυναικείος οργασμός είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν, όταν φιλάτε μια γυναίκα, αφήσετε τα χέρια σας να περιπλανηθούν σε πιο ερωτικές περιοχές του σώματός της!
Άλλη μια υπόδειξη: Ναι, το στήθος είναι μια ερωτογενής ζώνη, αλλά δεν είναι η μόνη! Δοκιμάστε να της χαϊδέψετε την πλάτη ή τους μηρούς της ή να σύρετε τα δάχτυλά σας στα μαλλιά της. Μεταφέρετε το φιλί στο επόμενο επίπεδο. Το φιλί είναι απαραίτητο για το προκαταρκτικό παιχνίδι. Το να ανακαλύπτεις νέα μέρη για να τη φιλήσεις που την ενεργοποιούν είναι και διασκεδαστικό και ανταποδοτικό. Δοκιμάστε το πίσω μέρος του λαιμού της ή τους ώμους της για αρχή!

Η κλειτορίδα

Αυτό το μικροσκοπικό όργανο περιέχει υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων και μπορεί να βρεθεί κοντά στην κορυφή του αιδοίου.
Η κλειτορίδα καλύπτεται από ένα μικρό κομμάτι δέρματος που ονομάζεται «κλειτορική κουκούλα», το οποίο την εμποδίζει να διεγείρεται όλη την ώρα, επομένως μπορεί να χρειαστεί να εξαγάγετε την κλειτορίδα προς τα έξω αγγίζοντας ή γλείφοντάς την.
Μόλις διεγερθεί, η κουκούλα θα τραβήξει πίσω και η κλειτορίδα θα σταθεί όρθια!

Το σημείο G

Αυτή η άλλη περιοχή οργασμού βρίσκεται μέσα στον κόλπο. Είναι μια δέσμη νευρικών απολήξεων περίπου δύο ίντσες πάνω από το ηβικό οστό στο εσωτερικό, στο άνω τοίχωμα του κόλπου. Για να βρείτε το σημείο G, εισάγετε απαλά το δάχτυλό σας μέσα στον κόλπο της με την παλάμη σας στραμμένη προς τα επάνω και στη συνέχεια, κουμπώστε το δάχτυλό σας προς τα πάνω!
Προσοχή – σε ορισμένες γυναίκες αρέσει να διεγείρεται άμεσα το σημείο G τους, ενώ άλλες προτιμούν λιγότερη πίεση σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Ανακαλύψτε διαφορετικές τεχνικές και ρωτήστε τη σύντροφό σας ποια της αρέσει περισσότερο!

Τα κορυφαία ερωτικά κόλπα που πρέπει να ακολουθήσεις

 

Στάσεις στο σεξ

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά που μόλις μάθατε, μπορείτε λίγο πολύ να μαντέψετε ότι οι καλύτερες σεξουαλικές στάσεις για να την φέρεις σε οργασμό περιλαμβάνουν εκείνες που παρέχουν τη μέγιστη διέγερση στην κλειτορίδα ή στο σημείο G (ή και στα δύο!).

Αυτές οι στάσεις περιλαμβάνουν:

Γυναίκα από πάνω

Αυτή η θέση παρέχει μερικά από τα καλύτερα ερεθίσματα του σημείου G, δεδομένης της γωνίας του πέους.
Μπορεί επίσης να κινήσει το σώμα της με τρόπο που ερεθίζει την κλειτορίδα της.

Anal sex

Αυτή η θέση δεν είναι τόσο ιδανική για διέγερση της κλειτορίδας αλλά παρέχει εξαιρετική διείσδυση και διέγερση του σημείου G!
Κάποιους από τους δύο μπορεί κατά τη διάρκεια του σεξ να τρίψει την κλειτορίδα, ώστε να ερεθιστεί και να την φέρεις σε οργασμό!

Καθίστε

Όταν ο σύντροφός σας κάθεται στην αγκαλιά σας επιτρέπει τόσο τη βαθιά διείσδυση όσο και την καλή διέγερση της κλειτορίδας. Προσφέρει επίσης άφθονη οικειότητα. Παρατηρήστε ότι η ιεραποστολική θέση δεν είναι σε αυτήν τη λίστα; Είναι δύσκολο για έναν άντρα να διεγείρει την κλειτορίδα όταν είναι από πάνω. Η γωνία διείσδυσης είναι λανθασμένη για τη διέγερση του σημείου G.

Έχετε ακόμα πρόβλημα; Μην φοβάστε να ζητήσετε από τη σύντροφό σας την γνώμη της, για να βεβαιωθείτε ότι της αρέσει αυτό που κάνετε!
Οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με έναν σεξοθεραπευτή ή να κάνουν ιατρικό έλεγχο για να δουν εάν οποιεσδήποτε ασθένειες ή φάρμακα επηρεάζουν την ικανότητά τους να φτάσουν στον οργασμό! Το να την φέρεις σε οργασμό μπορεί να απαιτεί κάποια δοκιμή αλλά μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε ενώ προσπαθείτε!

Search