Ο σωματότυπός σου δείχνει πόσο καλό σεξ κάνεις

καλό σεξ

Γυναίκες

Όπως φαίνεται, οι γυναίκες ανυσηχούν αδίκως για τα κιλάκια τους… Η νέα έρευνα έρχεται να τα καταρρίψει όλα…
Τελικά ο σωματότυπός σου δείχνει πόσο καλό σεξ κάνεις;

Το γυναικείο σωματότυπο μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο των ερευνητών για να μας αποδείξουν πώς ο σωματότυπος επηρεάζει τον τρόπο που γίνεται το σεξ και ιδού τα αποτελέσματα που θα εκπλαγείτε…

Είσαι καμπυλωτή;

Γυναίκες με μεγάλες καμπύλες και ειδικά εκείνες με τους μεγαλύτερους γοφούς, φαίνεται να είναι περισσότερο ανοιχτές στο να κάνουν κάτι καινούριο στο κρεβάτι. Έρευνα που έγινε από Πανεπιστήμιο, μας έδειξε πως η γυναίκα με αυτό το σώμα κάνει πιο συχνά one night stand.

Είσαι κοντή;

Είναι αποδεδειγμένο πως στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών, αρέσει να είναι η γυναίκα κοντή, γιατί θεωρούν πως με ευκολία μπορούν να κάνουν πολλές στάσεις στο σεξ μαζί της και να τη κουμαντάρουν. Επίσης, μπορούν να κάνουν σεξ σε διάφορα μέρη. Από επιστημονική έρευνα οι πιο κοντές γυναίκες επειδή έχουν χαμηλό κέντρο βάρους και καλύτερη ισορροπία κάνουν πιο απαιτητικές στάσεις, οπότε αρκετά ελκυστικό για τους άντρες.

Είσαι ψηλή;

Μία έρευνα έδειξε πως οι ψηλές γυναίκες με ψηλά πόδια θεωρούνται υγιείς και σέξι αλλά μόλις πέσουν στο κρεβάτι δεν σημαίνει κάτι αυτό. Δεν συνεπάγεται με το ότι η τεχνική τους δεν είναι καλή. Ομολογουμένως, δεν είναι τόσο ευλύγιστες στο κρεβάτι στο να κάνουν περίεργα πράγματα και ούτε μπορούν εύκολα να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

Είσαι αδύνατη;

Σε μία έρευνα που έγινε, oι πολύ αδύνατοι άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ποσότητες ενδορφίνης στο σώμα τους. Επομένως,  μία πολύ αδύνατη γυναίκα δεν είναι η καλύτερη σύντροφος για σεξ. Παρόλα αυτά, αρκετοί άντρες προτιμούν στο κρεβάτι τους γυναίκες με αρκετά λεπτή μέση.

Έχεις μικρό στήθος;

Αν και στους περισσότερυς άντρες αρέσει να έχουν οι γυναίκες μεγάλο στήθος, εκείνες με το μικρότερο ντεκολτέ κάνουν πολύ καλό σεξ και απολαμβάνουν περισσότερο τα προκαταρκτικά τους. Αυτό γιατί το μικρότερο στήθος είναι περισσότερο ευαίσθητο από ότι τα μεγαλύτερα και απολαμβάνουν περισσότερο τη διέγερση! Με αποτέλεσμα,να γίνεται καλύτερη στο σεξ η γυναίκα.

Σωματότυπος και προσωπικότητα

Ο σωματότυπος δεν σχετίζεται μόνο με το καλό σεξ…
Ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν από φοιτητές να κοιτάξουν φωτογραφίες που απεικόνιζαν πάνω απο 130 ρεαλιστικούς σωματοτύπους γυναικών και ανδρών από διάφορες οπτικές γωνίες.
Μετέπειτα, έπρεπε να αντιστοιχήσουν κάθε φωτογραφία με λέξεις όπως: εξωστρέφεια, συνειδητότητα, αξιοπιστία, τεμπελιά, νευρώσεις, εσωστρέφεια κ.ά.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι χαρακτηριστικά: 
Τελικά οι άνθρωποι πράγματι σχηματίζουν άποψη και χαρακτηρίζουν άλλους από την εμφάνιση και τον σωματότυπό τους. Το παράδοξο ήταν οι αρκετά στερεοτυπικές αντιλήψεις σε αυτή την αξιολόγηση!
Όπως διαπίστωσαν οι μελετητές, οι γυναίκες που έχουν σωματότυπο σε σχήμα αχλαδιού και οι άνδρες που έχουν αρρενωπό σώμα (τετράγωνη, μεγάλη πλάτη και μικρή περιφέρεια) αντιμετωπίζονται πιο θετικά..

Search