Σεξ με τον κουνιάδο

Σεξ με τον κουνιάδο

Είμαι η Νίνα Κ. και η ερωτική μου ιστορία έχει να κάνει με σεξ με τον κουνιάδο μου, τον αδερφό του άντρα μου! Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε έρθει πιο κοντά! Πολύ πιο κοντά!
Είμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, εκείνος από πάνω μου, αγκαλιασμένοι!
Τα στόματά μας, καθόλου χορτασμένα, αναζητούσαν ξανά το ένα το άλλο!
Τα χείλη και οι γλώσσες μας έπαιζαν μαζί! Τα σαγόνια μας ορθάνοιχτα σαν να ήθελε ο ένας να καταπιεί τον άλλο ολόκληρο!
Τα κολλημένα στήθη μας χάιδευαν ο ένας τον άλλον σε κάθε μας κίνηση! Το ίδιο και οι κοιλιές μας! Οι μηροί μας σφιχτά πλεγμένοι, με το δεξί πόδι να προσκολλάται στενά στα γεννητικά όργανα του άλλου! Απολαμβάναμε πραγματικά τις απολαύσεις του απαγορευμένου παραδείσου!
Ωστόσο, εγώ χρωστούσα στον Γιάννη γιατί με είχε φέρει στον παροξυσμό της ηδονής!
Με είχε φτάσει στο πιο όμορφο οργασμό της ζωής μου και δεν είχα ανταποδώσει!

OLGA

Παιχνίδι με τον πούτσο

Ξάπλωσα πάνω του και συνέχισα να τον γλύφω, κάτι που είχα διακόψει νωρίτερα!
Εκείνος χαλάρωσε στην θέση του! Αφήνοντάς με ελεύθερη να κάνω ό,τι μπορούσε να επινοήσει η φαντασία μου!
Έκατσα οκλαδόν στο πλάι του! Και αυτή τη φορά, άρχισα να τον γλείφω από κάτω προς τα πάνω! Πρώτα τους όρχεις, μετά τον πούτσο του, από αρχή προς τη βάλανο!
Έσπρωξα τη γλώσσα μου υπερβολικά στην βάλανο, στροβιλίζοντας την άκρη της γλώσσας μου γύρω γύρω!

Η γλώσσα μου, ξεδιπλώνοντας το μήκος και το πλάτος της, μέχρι που έφτασα στον αφαλό!
Ο Γιάννης ένιωσε αυτό το μασάζ σε κάθε χιλιοστό του δέρματός του! Αυτό το μήνυμα αγάπης και επιθυμίας έφτασε στον εγκέφαλό του! Προκαλώντας σπασμωδικές συσπάσεις των κοιλιακών του μυών και του πέους του! Το οποίο στο μεταξύ είχε παραμείνει σταθερά φυλακισμένο στο δεξί μου χέρι! Ενώ το αριστερό μου άγγιζε τις ρώγες του!
Τον ένιωθα να τρέμει, με τα χτυπήματα της γλώσσας μου!
Η γλώσσα μου πέρασε απο το στήθος του, από τον αφαλό του μέχρι το μήλο του Αδάμ!
Μετά γλίστρησε πάνω στο πηγούνι του, πάνω στα χείλη του! Πέρασε το περίγραμμα της μύτης του από κάτω και σταμάτησε στο μέτωπό του!
Ο Γιάννης βογκούσε και έτρεμε ακόμη! Ο πούτσος του απαιτούσε κάτι καλύτερο από τα δάχτυλά μου που έσφιγγαν γύρω!

Γκρέτα, γνήσια Russian milf

Rimming στον κουνιάδο μου

Στη συνέχεια επέστρεψα στη χρήση της γλώσσας μου για να του κάνω rimming!
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω, αλλά το έκανα! Αντιθέτως ένιωθα μια απέραντη ευχαρίστηση κάνοντάς το! Έγλειφα την κωλοτρυπίδα του, τη γαργαλούσα με την άκρη της γλώσσας μου! Προσπαθούσα με αυτήν να τον διαπεράσω, να τον κάνω να βογκήσει ακόμα περισσότερο και να τον κάνω να βυθιστεί στην πιο ασύλληπτη ηδονή! Ένιωθα ότι τα κατάφερνα και αυτό με τρέλανε! Ήμουν ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, με αυτό που κατάφερνα να κάνω, με τη χαρά και τη μεγάλη ευχαρίστηση που έδινα στον αγαπημένο μου κουνιάδο!
Αλλά ακόμη και η αντοχή μου είχε τα όριά της!

https://adultclub.gr/inka-oukrani-top-model/

Τελείωμα στο στόμα

Σε κάποιο σημείο δεν μπορούσα πλέον να συγκρατηθώ! Πήρα βίαια τη πούτσα του στο στόμα μου σαν Escort και άρχισα να την ρουφάω άπληστα! Φυλακισμένη ανάμεσα στη γλώσσα μου, που ήταν ανοιχτή διάπλατα και κουλουριασμένη για να το συγκρατήσει όλο και στο άνω χείλος μου που γεύτηκε τη βελούδινη απαλότητά του! Ξαφνικά εκτόξευσε μέσα στο στόμα μου το σπέρμα του! Γεμίζοντας όλο μου το στόμα!
Μετά ρούφηξα ό,τι είχε απομείνει στην πούτσα του! Έγλειψα κάθε σπιθαμή δέρματος αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένη!
Αφού τον άφησα να ξεκουραστεί λίγο, ώστε να ανακτήσει την ενέργειά του, συνέχισα να χαϊδεύω απαλά την πούτσα του! Σιγά-σιγά ανέκτησε τη δύναμη και το σφρίγος του! Μετά από περίπου δέκα λεπτά ήταν και πάλι έτοιμο να δεχτεί το άπληστο στόμα μου!
Τον πλημμύρισα με σάλιο! Τον ρούφηξα, τον χάιδεψα με τη γλώσσα μου σε κάθε σημείο του!

Μαριάννα – Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός

Anal σεξ με τον κουνιάδο

Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι και πάλι πολύ σκληρό, γύρισα πλάτη για να μπει αυτή την φορά στην κωλάρα μου για anal sex! Ήξερα ότι θα ένιωθα έναν αφόρητο πόνο αλλά η επιθυμία να κάνω σεξ με τον κουνιάδο μου απο κώλο, τον μεγάλο μου έρωτα! Γινόταν αρκετά ερεθιστική η ιδέα ότι θα μπορούσα να του προσφέρω και τον σωματικό μου πόνο!
Κατέβηκα αργά, αφήνοντας την άκρη του πούτσου του να ακουμπήσει ακριβώς πάνω στην τρύπα μου! Όπως είχα στηθεί με τους μηρούς μου ορθάνοιχτους, ήμουν σίγουρη ότι θα διευκόλυνε τη διείσδυση! Μπήκε με εξαιρετική ευκολία και απαλότητα! Οι σκέψεις μου έτρεξαν εκείνη τη στιγμή : “και επιτέλους ένιωσα αυτό που νιώθει η γυναίκα κάνοντας σεξ με τον κουνιάδο μου!”

Search