Συμβουλές για να κάνεις κορυφαίο σεξ στο αυτοκίνητο

σεξ στο αυτοκίνητο

Το σεξ στο αυτοκίνητο αναδεικνύει τις αισθήσεις, αναζωπυρώνει το πάθος και θα λέγαμε ανακατεύει την τράπουλα της σεξουαλικής ζωής σας! Ωστόσο, έχει τον κίνδυνο να σας εκθέσει στον κίνδυνο να σας πάρουν χαμπάρι! Κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστικό αλλά και επικίνδυνο. Συνεπώς, το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι πάντοτε η καλύτερη ιδέα και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι κίνδυνοι. Παρόλα αυτά, είναι προτιμότερο από το να κάνετε σεξ στο κρεβάτι!
Ωστόσο, δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το σεξ στο αυτοκίνητο θα σας προσφέρει πάντα μια απολαυστική εμπειρία! Καθώς για κάποιους είναι αρκετά άβολο. Ίσως γιατί δεν έχουν σκεφτεί ή δεν έχουν εφαρμόσει τα παρακάτω που θα αναλύσουμε, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία και να την κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη!

Σεξ στο αυτοκίνητο με Μολδαβή

Σεξ στο αυτοκίνητο

Δεν μπορείτε να γίνετε και τόσο δημιουργικοί εάν σκέφτεστε να κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο! Οι διαφορετικές στάσεις του σεξ μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστούν λόγω της έλλειψης κατάλληλου χώρου. Επομένως, είναι σκόπιμο να παραμείνετε σε ιεραποστολική στάση και όσο γίνεται σε θέσεις που μπορεί να είναι αρκετά άνετες! Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα μαξιλάρια για επιπλέον άνεση ή να σπρώξετε το μπροστινό κάθισμα σε οριζόντια θέση! Το oral sex είναι επίσης πολύ προτιμότερο όταν το κάνετε στο αυτοκίνητο, σε περίπτωση που είστε επιφυλακτικοί για τις στάσεις του σεξ!
Ο πειραματισμός είναι το Α και το Ω, αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του σεξ με το αυτοκίνητο! Όπου είναι στην πραγματικότητα μάλλον λίγο πιο δύσκολο από το να το κάνεις κάπου πιο συμβατικά. Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για να κάνουν σεξ; Λοιπόν, αυτό μάλλον έχει να κάνει με τον επιδεικισμό. Ουσιαστικά, επιδειξιωματισμός είναι όταν ένα άτομο απολαμβάνει τη συγκίνηση του να εκτίθεται ή την ιδέα ότι μπορεί να πιαστεί στα πράσα.
Όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη, είναι πολύ εύκολο να δούμε τι συμβαίνει σε ένα αυτοκίνητο κοιτάζοντας μόνο από τα παράθυρα! Κατ’ επέκταση, μπορείτε μόνο να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να εντοπίσετε κάποιον να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο!

Βασικές οδηγίες

Εάν πρόκειται να κάνετε σεξ σε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τις σωστές προφυλάξεις!
Kαθώς αυτό θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει σε καλή κατάσταση! Είτε καλύπτετε τα καθίσματα, είτε κρατάτε αναλώσιμα καθαρισμού στο πορτμπαγκάζ ή όταν απλά γίνονται τα πράγματα αργά και σταθερά! Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να προκαλέσετε ζημιά τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σώμα σας.
Φυσικά, το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο να κινηθείτε, καθώς αυτό είναι ζωτικής σημασίας για κάθε είδους κίνηση μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου ο χώρος είναι πραγματικά στενός! 
Το κατάλληλο αυτοκίνητο για καυτό σεξ θα έχει μπόλικο χώρο στην καμπίνα, καθίσματα που μπορούν να ξαπλώνουν μέχρι το τέλος και χειρόφρενο που δεν έχει άβολη θέση! Καθώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα κατά την διάρκεια!
Μια επιπλέον προφύλαξη είναι τα φιμέ τζάμια! Κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ιδιωτικά στα πίσω καθίσματα, γιατί μειώνουν την ορατότητα μέσα από το τζάμι! Οπότε αν ψάχνετε για μυστικότητα, βάλτε αυτά τα τζάμια, τα φιμέ! Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, κρατήστε μια κουβέρτα στο αμάξι, καθώς ποτέ δεν ξέρετε πόσο κρύα μπορεί να είναι αυτά τα δερμάτινα καθίσματα σε γυμνό δέρμα!Παράλληλα έτσι τα προφυλάσσεται από τυχόν λεκέδες! Μην ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι το χειρόφρενο είναι στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε το όχημα να μην τσουλήσει από την θέση του!
Ανοίξτε τα παράθυρα έστω λίγο, είτε είναι φιμέ είτε όχι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει λίγο το παράθυρο όταν τα πράγματα γίνονται πολύ ζεστά και ανυπόφορα εκεί μέσα! Το άνοιγμα του παραθύρου όχι μόνο θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της μυρωδιάς στο αυτοκίνητο αλλά θα βοηθήσει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας! Παράλληλα θα ξεθολώσει τα τζάμια πιο γρήγορα όταν θα θελήσετε να φύγετε!

Δερμάτινα καθίσματα

Πιστεύετε ότι τα εγκαύματα από χαλί είναι άσχημα; Τα εγκαύματα από τα δερμάτινα καθίσματα είναι τα χειρότερα!
Βάλτε μια πετσέτα κάτω. Αν δεν έχεις, καλύτερα να την προειδοποιήσεις ότι από την τριβή μπορεί να “καεί” το δέρμα της!
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις έρωτα στο αυτοκίνητο, απαλά, αργά, αισθησιακά!

 

Στα γρήγορα

Είσαι σε αυτοκίνητο, όχι στο κρεβάτι. Ποτέ μην βγάζετε λοιπόν όλα τα ρούχα σας…
Φοράτε αρκετά ρούχα, σε περίπτωση που έρθει κάποιος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να ντυθείς γρήγορα και να προσποιηθείς ότι δεν τρέχει τίποτα. Ενώ το άτομο που σε πιάνει σίγουρα ξέρει τι γινόταν!

 

Στα μπροστινά καθίσματα

Εάν θέλετε οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε στα μπροστινά καθίσματα, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη θέση του συνοδηγού, γιατί το τιμόνι και τα πετάλια δεν θα βολέψουν. Φροντίστε να μετακινήσετε το κάθισμα μέχρι τέρμα πίσω για όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όσο το πάθος φουντώνει, δεν θα αγγίξετε τον μοχλό ταχυτήτων. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι να βρεθείς γυμνός στο δρόμο τρέχοντας!

Στο πίσω κάθισμα

Πηγαίνετε στο πίσω κάθισμα αν θέλετε πραγματικά να το απολαύσετε στο μέγιστο. Φροντίστε να ωθήσετε τα μπροστινά καθίσματα όσο πιο μακριά γίνεται, για περισσότερη άνεση!

Μουσική

Οι ίδιοι κανόνες για τη μουσική στην κρεβατοκάμαρα ισχύουν και για το αυτοκίνητο. Απαλή μουσική, ήπια ένταση και αποφύγετε το ραδιόφωνο με τις ενοχλητικές διαφημίσεις!

 

Σεξ στο αυτοκίνητο την ημέρα

Το καθετί έχει την ώρα του! Το πιο έξυπνο είναι να το κάνετε τη νύχτα! Ώστε να μην σας δουν ή ακόμα χειρότερα καλέσουν την αστυνομία! Αλλά αν είστε ασυγκράτητοι και θέλετε να κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο μες στη μέρα, βεβαιωθείτε ότι θα είναι γρήγορο!

 

Το μέγεθος μετράει

Όσο μεγαλύτερο είναι το αυτοκίνητο, τόσο το καλύτερο! Περισσότερος χώρος και μεγαλύτερα καθίσματα!
Εάν βρίσκεστε σε μικρό αυτοκίνητο τότε γιατί δεν επιλέγετε να πάτε σε ένα ξενοδοχείο με τα χρήματα που εξοικονομείτε για βενζίνη;
Ή απλώς βάλτε την στην κουκούλα για να τα βάλει στο τζάμι.

Σεξ με παντρεμένο στο αυτοκίνητο

 

 

Καθαριότητα

Αρκετά αυτονόητη η καθαριότητα! Ειδικά αν έχετε υφασμάτινα καθίσματα! Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο απο λεκέδες στο αυτοκίνητό σας, γι’ αυτό φροντίστε να καθαρίσετε το συντομότερο δυνατό!

 

Ιδιωτικότητα

Η ειρωνεία του να προσπαθείς να βρεις ένα ιδιωτικό μέρος για να το κάνεις δημόσια! Ας σοβαρευτούμε. Εάν πρέπει να βρείτε ένα «ιδιωτικό μέρος», πηγαίνετε μακριά από τα σχολεία, γιατί υπάρχει πάντα κάποιος εκεί. Μην προσπαθήσετε να μείνετε σε ασφαλές μέρος. Τα ασφαλή μέρη έχουν πάντα κόσμο γύρω, εκτός αν θέλετε κοινό. Όσο πιο σκοτεινά τόσο το καλύτερο! Απλά προσπαθήστε να μην γίνεται αντιληπτοί και παράλληλα να το απολαύσετε!

 

Σεξ στην βροχή

 

Καλές εξηγήσεις

Εφόσον τολμάτε τότε προετοιμαστείτε και σωστά και μην είστε ντροπαλοί. Αν το κάνεις στο αυτοκίνητο αρκετές φορές, θα σε πιάσουν.
Είτε πρόκειται για κάποιον περαστικό, είτε για αστυνομία! Θα πιαστείτε όπως και να ‘χει!. Οπότε καλύτερα να έχεις μια καλή δικαιολογία!
Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική! Πες τους πως η ερωτική έκστασή σου ήταν τόσο μεγάλη που απλά δεν μπορούσες να περιμένεις! Πιθανώς θα το σεβαστούν και θα σας αφήσει να «ξεγλιστρήσετε»!!!

 

Εν κατακλείδι

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι μια συνήθεια πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο και ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και όλα τα συναφή, είναι πολύ δημοφιλές! Συνάμα και πρακτικό αν θέλετε κάτι στα γρήγορα και χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα! Βρείτε το κατάλληλο σημείο, μια ωραία θέα, ένα όσο γίνεται ασφαλές μέρος και αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
Στο χέρι σας είναι πόσο δύσκολο ή εύκολο θα γίνει για εσάς….

 

Search