Εγγυημένοι τρόποι να ρίξεις και να κάνεις σεξ με μια milf

milf

Αν σας αρέσουν οι milf, δεν χρειάζεται να σας πω πόσο ωραία μπορείς να περάσεις με κάποια μια ή δύο δεκαετίες μεγαλύτερη από εσένα!
Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις με milf δεν είναι τόσο ασυνήθιστες!
Πολλές γυναίκες από 30 και άνω έχουν έντονη σεξουαλική ορμή και τους αρέσει να κοιμούνται με νεότερους άνδρες!
Το σεξ με μια ένα μεγαλύτερη σε ηλικία θα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι με κάποια πιο κοντά στην ηλικία σου.
Είτε βγαίνεις ραντεβού με μια ώριμη γυναίκα, είτε απλά θέλεις να κάνεις one night stand, πιθανότατα αναρωτιέσαι πώς να την ρίξεις και πως να κάνετε καλύτερο σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες!
Όπως καμία σχέση δεν είναι ίδια, έτσι και δεν υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε όλους για καλύτερο σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες!
Η τεχνική σας με οποιαδήποτε γυναίκα θα ποικίλλει ανάλογα με τις ηλικίες, τις προηγούμενες εμπειρίες, τη σεξουαλική ορμή και τις προτιμήσεις σας.
Γενικά, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να ακούτε και να επικοινωνείτε!
Ο κύριος στόχος είναι να έχετε οικείες εμπειρίες που είναι ικανοποιητικές και για τους δυο σας!
Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για one-night stand ή μια μακροχρόνια σχέση με μια μιλφ. Το να κάνεις καλό σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες έχει να κάνει με το να καταλάβεις τι θέλει και να μάθεις να την ευχαριστείς! Ακολουθούν εγγυημένοι τρόποι να ρίξεις και να κάνεις σεξ με μια milf:

Γκρέτα, Russian milf

 

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω

 

Η επικοινωνία είναι το παν για την αρχή, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ!
Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες είναι πολύ συναισθηματικές! Για εμάς τους άντρες είναι απλό. Βλέπουμε μια κοπέλα και ξέρουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί της και είμαστε έτοιμοι για σεξ αμέσως!
Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες που γνωρίζουμε σε dating apps ή με εκείνες που γνωρίζουμε δια ζώσης.
Υπάρχουν ορισμένες milf γουστάρουν την περιπέτεια και τις περιστασιακές σχέσεις! Αν όμως σας ενδιαφέρει μόνο να κάνετε σεξ και τέλος, μπορεί να έχει κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό της. Πιθανώς να θέλει μια μακροχρόνια, αποκλειστική σχέση ή μπορεί να θέλει κάτι περισσότερο από μια σχέση της μιας βραδιάς. Εκτός από το υπέροχο σεξ, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να αναζητά μια συναισθηματική σύνδεση.
Λοιπόν, πώς να ξέρετε αν μια milf ψάχνει για κάτι περιστασιακό, σοβαρό ή κάτι ενδιάμεσο; Επικοινωνήστε μαζί της!
Έχοντας αυτό κατά νου, διαβάστε πώς να επικοινωνείτε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ…

 

Επικοινωνία πριν από το σεξ:

1. Κάντε της ανοιχτές ερωτήσεις για τα γούστα, τις εμπειρίες, τα όνειρα και τις περιπέτειές της
2. Κοιτάξτε την στα μάτια κατά την διάρκεια της συζήτησης
3. Κρατήστε τη συζήτηση εστιασμένη πάνω της, μιλήστε για εμπειρίες και ιστορίες από τη ζωή σας αφού σας πει κάτι για τη ζωή της

Μάρθα, Ελληνίδα αμαζόνα 30 ετών

Επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ:

1. Μίλα της βρώμικα
2. Αναστέναξε ελαφρώς για να της δείξεις ότι σου αρέσει κάτι
3. Ρώτα την αν της αρέσει αυτό που κάνεις
4. Δώστε της οδηγίες στον σωστό χρόνο (π.χ. πιο αργά, πιο γρήγορα κ.λπ.)
5. Κοιτάξτε την στα μάτια

Επικοινωνία μετά το σεξ:

1. Ρωτήστε την ποιες στάσεις της αρέσουν περισσότερο στο κρεβάτι! Εξηγώντας της ότι θα θέλατε να την ευχαριστήσετε ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά.
2. Ρωτήστε την για μια σεξουαλική φαντασίωση που έχει και να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε μια δική σας.
3. Στην ουσία, ο στόχος είναι να της δείξετε ότι δεν την κρίνετε επειδή κάνει σεξ μαζί σας ή γουστάρει το σεξ γενικά.
4. Το άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι, παρόλο που πολλές milf έχουν σεξουαλικές ορμές, δεν είναι απαραίτητo να είναι όλες έτσι.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με νεότερους άντρες αλλά ή να κάνει σεξ τρεις φορές την ημέρα ή μόνο τρεις φορές την εβδομάδα.

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, οι ορμόνες τους αλλάζουν. Η επικοινωνία είναι βασική για να καταλάβεις πού βρίσκεται, όπως και το αν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου! Σεβαστείτε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου!
Επίσης, αν θέλεις να δοκιμάσεις εκ του ασφαλούς με milfάκια, μπορείς να βρεις escorts και να ξεκινήσεις την φάση μαζί τους!

Με την μιλφ βίζιτα για σεξ

Ο άνδρας κυρίαρχος και δυναμικός

Η ιδέα της κυριαρχίας μπορεί να είναι πολύ σημαντική για υπέροχο σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες!
Σε κάθε ηλικία, σε πολλές γυναίκες αρέσει να κυριαρχούνται, ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ!
Πάρετε πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της ημέρας!
Πολλές ελκυστικές ώριμες γυναίκες έχουν πάρει τον έλεγχο της καριέρας τους και έχουν υψηλό έλεγχο της ζωής τους γενικά (έναντι νεότερων γυναικών που δεν ξέρουν ακόμα τι θέλουν από τη ζωή τους).
Απολαμβάνουν να έχουν αυτόν τον έλεγχο. Όμως, στην κρεβατοκάμαρα θέλουν να νιώθουν το αντίθετο!
Θέλουν να μπορούν να αφεθούν εντελώς και να νιώθουν ότι ο άντρας έχει τον απόλυτο έλεγχο!
Αυτό απαιτεί να είστε σίγουροι τι θα κάνετε στο σεξ και να είστε εξαιρετικά κυρίαρχοι!
Όταν παίρνετε τον έλεγχο στο σεξ, δείχνετε την αρρενωπή σας πλευρά (διεκτικότητα, ηγεσία, δύναμη)!
Αυτό της επιτρέπει να είναι υποταγμένη και να πλησιάσει στη θηλυκή της ενέργεια (ευαισθησία, αισθησιασμός, ευαλωτότητα)!
Όταν εμπιστεύεται ότι τη φροντίζει ο αρρενωπός εραστής της, μπορεί να αφεθεί στο 100% και τότε είναι πιο πιθανό να βιώσει τους πιο έντονους οργασμούς της!
Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να έχουν αυτόν τον ρόλο σε μια σχέση και στην κρεβατοκάμαρα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εξαιρέσεις, μερικές γυναίκες αγαπούν να κυριαρχούν τους άντρες!

Milf για όργια στην Αθήνα

 

Η γυναίκα κυριαρχική, δυναμική και μέντορας σου

Σύμφωνα με μελέτη, οι milf στρέφονται σε νεότερους άντρες για σεξ, επειδή δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία εραστές να κυριαρχήσουν πάνω τους! Οι ώριμες γυναίκες θεωρούν τους νεαρούς άνδρες πιο πρόθυμους να ακολουθήσουν αυτό το μοτίβο!
Για αυτόν τον λόγο, είναι πιο πιθανό να έχουν έντονους οργασμούς με έναν νεαρό παρά με έναν συνομήλικο!
Εάν η μεγαλύτερη γυναίκα με την οποία βγαίνετε θέλει να είναι αυταρχική στο κρεβάτι αφήστε την να το κάνει!
Ο κυρίαρχος ρόλος δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος κάθε φορά. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγές ανάλογα με τη διάθεση!
Όταν είναι εκείνη κυρίαρχη, ακολουθήστε τις οδηγίες της και δείξτε της τι μπορείτε να κάνετε!
Οι μιλφ γυναίκες ξέρουν αν είστε εξαιρετικοί στο σεξ και ξέρουν επίσης πότε χρειάζεστε βελτίωση.
Επιπλέον, δεν φοβούνται να σας πουν τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα (ενώ μια νεότερη γυναίκα μπορεί να το αφήσει ως έχει ή απλώς να μην προσέξει τις λεπτομέρειες).
Επομένως, πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι, να αφήσετε τον εγωισμό σας  και να είστε πρόθυμοι να δεχτείτε και να δεχτείτε τις συμβουλές τους.
Θα είναι μια τεράστια νίκη για εσάς μακροπρόθεσμα!

 

Γκαμπριέλα, πληθωρική 30άρα Ρωσίδα

 

Πως να κυριαρχήσεις ως άντρας με μια milf

Πέτα την στο κρεβάτι.
Οι γυναίκες αγαπούν το σεξ όπως και οι άνδρες. Αλλά πολλοί προτιμούν όταν οι άνδρες ξεκινούν την δράση στην κρεβατοκάμαρα. Αυτή είναι η πρώτη σας ευκαιρία να αναλάβετε τον ρόλο του κυρίαρχου αρσενικού, επιτρέποντάς της να μπει στον προτιμώμενο ρόλο της υποτακτικής θηλυκότητας. Οδηγήστε την στην κρεβατοκάμαρα, ρίξτε την στο κρεβάτι και αρχίστε να της σκίζετε τα ρούχα!

Σήκωσέ την.
Αν είναι μικροκαμωμένη μπορείς άνετα να την μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα! Αυτή είναι μια ακόμη κίνηση που μπορεί να αναδείξει την αρρενωπή σου κυριαρχία! Αν μπορείτε σπρωξτε την στον τοίχο του υπνοδωματίου της και να φιλήστε την με πάθος!

Παρακολουθησέ την.
Παρακολουθήστε τι συμβαίνει όταν σπρώχνετε μια γυναίκα στον τοίχο ή την πετάτε στο στρώμα κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού. Πολλοί θα δουν τον ενθουσιασμό.

Μην τη ρωτήσετε αν της αρέσει.
Ας υποθέσουμε ότι της αρέσει, προσέξτε όμως πώς αντιδρά. Εάν αισθάνεστε σωματική αντίσταση ή βλέπετε νευρικότητα στα μάτια της ή έχετε οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ότι δεν της αρέσει, κάντε πίσω.

Μην της ζητάτε να κάνει στάσεις στο σεξ.
Μετακινήστε την στις θέσεις που θέλετε, ώστε να απολαύσει την εμπειρία!

Τραβήξτε τα μαλλιά της.
Πιάστε τα μαλλιά της από τις ρίζες και τραβήξτε τα ελαφρά προς τα πίσω. Αυτό δεν πρέπει να την πονάει αλλά παράλληλα να νιώσει το τράβηγμα!

Σφίξε τον λαιμό της.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στην πλειοψηφία των γυναικών αρέσει να βάζεις το χέρι σου γύρω από το λαιμό τους και να τις πνίγεις ελαφρά. Βάλτε το χέρι σας εκεί ελαφρά στην αρχή και αν δεν δείξει αντίσταση, τότε προχωρήστε λίγο πιο δυνατά. Στην αρχή ελαφρά όμως, τουλάχιστον την πρώτη φορά, και μετά ρώτησε την αν της αρέσει να την πνίγουν! Εάν πει ναι, τότε μπορείτε να το κάνετε πιο  επιθετικά την επόμενη φορά (απλώς θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί με αυτό)!

Χτύπα την.
Θα εκπλαγείτε πόσες γυναίκες το απολαμβάνουν αυτό. Κάποιες περήφανα σας δείχνουν τα αποτυπώματα των χεριών σας στον κώλο τους!

Πες της τι να πει.
Πες της να φωνάξει το όνομά σου ή να σε αποκαλεί με κυρίαρχα παρατσούκλια όπως «Αφέντη» ή «Δάσκαλο». Κάνε την να σε παρακαλάει να της κάνεις πιο δύσκολα παιχνίδια! Οι περισσότερες γυναίκες θα το λατρέψουν αυτό γιατί ότι κυριαρχείται από τον αρσενικό εραστή της!

Για να γίνει αυτό απόλυτα σαφές, όλες αυτές οι ενέργειες πρέπει να πραγματοποιούνται σε μια συναινετική πράξη με αγάπη, ασφάλεια, εμπιστοσύνη.
Το ζητούμενο είναι να κυριαρχείς στις γυναίκες με τρόπο που απολαμβάνουν, όχι να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή τους.

 

Εμμανουέλα, Ελληνίδα μιλφ

 

Κάνε κοπλιμέντα

Από τη στιγμή που θα γνωρίσετε μια μεγαλύτερη γυναίκα μέχρι τη στιγμή που θα κάνετε σεξ, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί.
Ανεξάρτητα από την ηλικία της γυναίκας με την οποία κάνετε σεξ, θα πρέπει πάντα να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να την κάνετε να νιώθει αυτοπεποίθηση! Είναι βασικό αν θέλετε να ρίξετε μια μεγαλύτερη γυναίκα στο κρεβάτι!
Αρκετές ώριμες γυναίκες αισθάνονται καλά με το σώμα τους και ίσως είναι ακόμη πιο πρόθυμες να περπατούν γυμνές μετά το σεξ. Κι ‘ όμως, η επιβεβαίωση δεν είναι ποτέ κακή πρακτική!
Αν της πείτε τι αγαπάτε στο σώμα της, θα την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι! Ακόμη και ένα απλό «Είσαι τόσο σέξι» ή «Δεν σε χορταίνω», θα την εξυψώσει!

Search