Ποδολαγνεία (Foot Fetish): Τι είναι και…

Ποδολαγνεία (Foot Fetish) Τι είναι και...

Το φετίχ για τα πόδια είναι ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα πόδια. Με άλλα λόγια, τα πόδια, τα δάχτυλα των ποδιών και οι αστράγαλοι σας ερεθίζουν.
Αυτή η ιδιαίτερη προτίμηση για τα πόδια μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Μερικοί άνθρωποι ερεθίζονται απλώς κοιτάζοντας τα πόδια. Άλλοι μπορεί να βρουν ελκυστικά τα βαμμένα νύχια, τα κοσμήματα ή άλλα στολίδια στα πόδια!
Άλλοι πάλι λαμβάνουν σεξουαλική ικανοποίηση με την περιποίηση των ποδιών, όπως μασάζ ή την ποδολαγνεία.
Το foot fetish θεωρείται μια κυρίαρχη σεξουαλική έλξη!
Μια μελέτη διαπίστωσε ότι στα φετίχ που σχετίζονται με μέρη του ανθρώπινου σώματος ήταν το πιο διαδεδομένα φετίχ. Το foot fetish ή η ποδολαγνεία, αντιπροσώπευαν σχεδόν το 50% των προτιμήσεων αυτής της ομάδας ανθρώπων.
Τα πόδια θεωρούνται το πιο φετιχιστικό μέρος του σώματος, εκτός από τα γεννητικά όργανα.
Ακριβώς όπως με τις προτιμήσεις ρούχων ή τα στυλ μουσικής, οι σεξουαλικές προτιμήσεις και φετίχ ποικίλλουν!
Κάθε άτομο έλκεται – ή ακόμα και απωθείται από – πράγματα που οι άλλοι μπορεί να θεωρούν ανώμαλα.
Έτσι, δεν είναι σαφές τι είναι ελκυστικό για τα πόδια, αλλά έχουν υπάρχουν μερικές θεωρίες για να εξηγήσουν γιατί μερικοί άνθρωποι απλώς έλκονται από τα πόδια και το παιχνίδι με αυτά.

 

Μάρθα – Ελληνίδα αμαζόνα

BDSM στοιχεία

Τα πόδια σας καλύπτονται με νευρικές απολήξεις και οι νευρικές απολήξεις δημιουργούν έντονες αισθήσεις.
Το γαργάλημα, το τρίψιμο και το μασάζ μπορεί να αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα στα πόδια.
Ένα ψυχολογικό στοιχείο της ποδολαγνείας είναι η ταπείνωση. Τα πόδια θεωρούνται συχνά «κάτω» από τους ανθρώπους. Δηλαδή, μερικοί άνθρωποι σκέφτονται τα πόδια ως ένα ταπεινό μέρος του σώματος.
Αυτό δημιουργεί μια δυναμική που κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστική!
Τους αρέσει να αισθάνονται «υπό» από τον σύντροφό τους. Απολαμβάνουν να έχουν τα πόδια σας στο σώμα τους ως μορφή παιχνιδιού δύναμης ή να τους βάζουν στη θέση τους!
Η υποταγή και η κυριαρχία είναι ένα παιχνίδι εξουσίας για μερικά ζευγάρια. Τα πόδια είναι μόνο ένα μέρος αυτής της λογικής.
Εάν ο σύντροφός σας έχει ένα φετίχ με τα πόδια, μπορεί να θέλει να του συμπεριφέρεστε σαν ανθρώπινο υποπόδιο. Βρίσκουν ικανοποίηση αφήνοντάς σας να κυριαρχήσετε πάνω τους, ώστε να μπορούν να λατρεύουν στα πόδια σας!
Εάν έχετε foot fetish, μπορεί να σας φανεί συναρπαστικό να γονατίζετε στα πόδια του συντρόφου σας, να τα προσκυνάτε, να τα περιποιείστε και να μειώνετε τον εαυτό σας! Μπορεί να τα ενθαρρύνετε να βάλουν τα πόδια τους σε όλο σας το σώμα, αναγκάζοντάς σας σε θέση υποταγής!

 

Μασάζ Αθήνα

 

Τακούνια και καλσόν

Τα φετίχ παπουτσιών και καλτσών συνδέονται με την ποδολαγνεία! Πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα πόδια μπορεί επίσης να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για παπούτσια, κοσμήματα ή άλλα στολίδια ποδιών!
Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ξυπόλητα άκρα. Τους αρέσει η ανεμπόδιστη θέα σε όλο το πόδι, από πάνω προς τα κάτω!
Άλλοι μπορεί να απολαμβάνουν τις σαγιονάρες ή τα σανδάλια που εκθέτουν μόνο ένα κομμάτι των ποδιών!
Τα ψηλά τακούνια προσελκύουν επίσης την προσοχή των ποδολάγνων. Πράγματι, πολλές ιστοσελίδες για ενήλικες έχουν κατηγορίες για άτομα με έλξη προς τα τακούνια!
Οι κάλτσες, τα καλσόν μπορεί επίσης να είναι ελκυστικά σε ποδολάγνους/φετιχιστές!

 

Escorts Athens για ποδολαγνεία

 

Πως να μιλήσετε στον/στην συντροφό σας για την ποδολαγνεία

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τη συζήτηση!
Αυτές οι ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε.
Τα παιχνίδια και τα φετίχ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τα ζευγάρια να γνωριστούν και να ταρακουνήσουν τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα!
Εάν ο σύντροφός σας έδειξε πρόσφατα το ενδιαφέρον του για τα πόδια, μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τι περιλαμβάνει και πώς πρέπει να το διαχειριστείτε.
Ακούστε και κάντε ερωτήσεις
Δεν έχουν όλοι θετική αντίδραση όταν ένας σύντροφος τους λέει για το ενδιαφέρον του για τα πόδια. Αυτό μπορεί να κάνει την αποκάλυψη του foot fetish ανησυχητική! Εάν ο σύντροφός σας ήταν ειλικρινής μαζί σας, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι!
Μπορεί από ντροπή να σας πουν ότι απλώς πιστεύουν ότι τα πόδια σας είναι ελκυστικά ή ότι τους αρέσει πολύ ένα συγκεκριμένο παπούτσι που φοράτε!
Μπορεί να αποκαλύψουν το ενδιαφέρον τους για τα πόδια προτείνοντας να κάνουν μασάζ στα δικά σας μετά από μια κουραστική μέρα! Μπορεί να σας ζητήσουν να φιλήσουν τα πόδια σας κατά τη διάρκεια του σεξ!
Τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου είναι διαφορετικά, επομένως πρέπει να ακούσετε από τον σύντροφό σας τι του αρέσει περισσότερο.
Δεν οφείλετε στον σύντροφό σας μια απάντηση εκείνη τη στιγμή. Ζητήστε τους να σας δώσουν χρόνο να σκεφτείτε!
Εάν τα πόδια είναι απλώς μια απαγορευμένη ζώνη για εσάς, αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζετε, τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.
Δοκιμάστε να σας κάνουν πρώτα μασάζ στα πόδια σας, μέχρι να αισθάνεστε άνετα. Αν κάτι δεν σας αρέσει, μιλήστε. Η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη!

Ήβη 22χρονη Ελληνίδα

 

Η σωστή προσέγγιση

Ενώ ο σύντροφός σας μπορεί να μην μοιράζεται το ίδιο ενδιαφέρον για τα πόδια με εσάς, μπορεί να έχει άλλες περιέργειες που θα ήθελαν να εξερευνήσει!
Το να είστε ειλικρινείς σχετικά με το φετίχ σας σας επιτρέπει να βρείτε και οι δύο διασκεδαστικές νέες δραστηριότητες που απολαμβάνετε εξίσου!

Αλιζέ για ποδολαγνεία
Εάν είχατε ποτέ μια αρνητική αντίδραση όταν είπατε σε έναν σύντροφο ότι σας αρέσουν τα πόδια, μπορεί να διστάζετε να το αναφέρετε με έναν νέο σύντροφο. Αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, τα φετίχ σας και τις προτιμήσεις σας!
Η συναίνεση για οποιαδήποτε σεξουαλική ενέργεια είναι το κλειδί, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού!
Η λάθος στιγμή για να προσεγγίσετε το θέμα είναι πολύ σημαντική. Αναζητήστε ευκαιρίες όπως όταν χαλαρώνετε οι δυο σας μαζί ή όταν είστε για ψώνια.
Αναφέρετε ότι σας αρέσει να τρίβετε τα πόδια ή ότι σας αρέσει ο τρόπος που φαίνονται τα πόδια σε ορισμένα παπούτσια. Αυτό μπορεί να ανοίξει τη συζήτηση και να μην γίνει καθόλου πιεστική! Ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει πολλές ερωτήσεις.
Να είστε έτοιμοι να συζητήσετε και να συμμετάσχετε σε έναν ειλικρινή διάλογο. Η προθυμία να μιλήσετε για το πότε και πώς ανακαλύψατε αυτό το ενδιαφέρον είναι καλή αρχή!

Search