Με την μιλφ βίζιτα για σεξ

You are currently viewing Με την μιλφ βίζιτα για σεξ

Τη σημερινή ερωτική ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Ελένη 40 χρόνων από την Πλάκα.
Ο Βασίλης είναι αρκετά χρόνια σταθερός πελάτης στο γραφείο που συνεργάζομαι και στάνταρ δικός μου πελάτης. Με συμπαθεί γιατί θεωρεί ότι είμαι πολύ θερμή και ξέρω πώς να φτιάχνω έναν άντρα! Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο και μου αρέσει να βλέπω όλους τους πελάτες μου χαρούμενους! Οι περισσότεροι νιώθουν ότι με ξέρουν χρόνια γιατί με γνωρίζουν καλά και αυτό γιατί τους κάνω και νιώθουν οικεία μαζί μου! Και αυτός είναι ένας λόγος που θεωρούμαι αγαπημένη μιλφ βίζιτα για σεξ από τους περισσότερους πελάτες μας!!!

Ο ντροπαλός 21χρονος

Με ενημέρωσαν από το γραφείο ότι έχω ένα ραντεβού με τον ανιψιό του Βασίλη που του αρέσουν πολύ οι μεγαλύτερες γυναίκες αλλά δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία. Είναι 21χρονών, ντρέπεται γενικά να πλησιάσει μία πιο μεγάλη γυναίκα αλλά ακόμα και τις μικρότερες ντρέπεται. Ήρθε από το χωριό ο ανιψιός του και ήθελε να του κάνει το καλύτερο δώρο, μιλφ βίζιτα για σεξ!!! Έφτασα στο δωμάτιο που νοικιάζει στην Αθήνα. Εκεί με περίμενε ένα αρκετά συμπαθητικό παιδί γύρω στα 20-21. Αρκετά γυμνασμένο κορμί και πανέμορφο πρόσωπο φαινόταν όμως αρκετά ντροπαλός… Μου είπε όμως είμαι μια πανέμορφη πουτάνα!

Στο σπίτι με τον ανιψιό

Περάσαμε μέσα, αρχίσαμε να μιλάμε. Προσπάθησα να τον κάνω να νιώσει όμορφα και να μην ντρέπεται! Του ζήτησα να χαλαρώσει και τον πλησίασα να του δώσω ένα φιλί παθιασμένο!Έδειξε να το απόλαυσε και μου χαμογέλασε!  Αμέσως του είπα να τα αφήσει όλα πάνω μου κι’ αυτός απλά να απολαύσει τη στιγμή! Εκείνος αμέσως μου είπε πώς τον ελκύουν οι αρκετά οι μεγάλες γυναίκες και πώς νιώθει χαρούμενος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με μία σέξι μεγάλη γυναίκα! Ήθελε να γίνω δική του!
Τον άρπαξα από το χέρι, τον πήγα στο κρεβάτι! Εκείνος μέχρι να φτάσουμε στο κρεβάτι, χωρίς να χάσει ευκαιρία, έβγαλε όλα του τα ρούχα! Τον άφησα στο κρεβάτι και αμέσως μπήκα ανάμεσα στα πόδια του! Πήρα το πέος του και το έβαλα όλο στο στόμα μου και άρχισα να παίζω γρήγορα με τη γλώσσα μου! Στόχος μου ήταν να τον καυλώσω όσο περισσότερο γίνεται και να του προσφέρω τη μεγαλύτερη ηδονή!!! Είμαι η βίζιτα που πάντα έψαχνε!

Με την μιλφ βίζιτα για σεξ

Ένιωσα ότι ήταν τέρμα ερεθισμένος κι’ αμέσως του φόρεσα το προφυλακτικό! Ανέβηκα γρήγορα πάνω του, έκατσα με δύναμη πάνω στο ήδη πολύ πρησμένο πέος του και τον έβαλα βαθιά μέσα μου!!! Άρχισα να κουνιέμαι γρήγορα και έβλεπα εκείνον να τρελαίνεται, να μην αντέχει άλλο!!! Σταμάτησα και άρχισα να ανέβοκατεβάζω τη λεκάνη μου ρυθμικά πάνω του! Φώναζε δυνατά ότι θέλει να με χύσει!!!
Βγήκα, έβγαλα το προφυλακτικό του και άρχισα να τον γλύφω γρήγορα μέχρι που… γέμισε το στόμα μου με χύσια!!!
Μου έδωσε ένα φιλί και αμέσως ακολούθησε δεύτερος γύρος! Αυτό γινόταν για δύο ώρες γεμάτο αχαλίνωτο σεξ με έντονους οργασμούς και από τους δυο μας! Σίγουρα μας άκουσε όλο το τετράγωνο από την ηδονή!!!
Αν είσαι λάτρης των milf escorts, αναζήτησέ τες εδώ!!!