Πως το αισθησιακό μασάζ μετατράπηκε σε καυτό σεξ

Πως το αισθησιακό μασάζ μετατράπηκε σε καυτό σεξ

Την καυτή του ερωτική ιστορία περιγράφει ο Στέφανος στο Adultclub:

Ημέρα των Χριστουγέννων… η καλύτερη μέρα του χρόνου!
Έξω έκανε κρύο και χιόνιζε όλη τη νύχτα!
Το σπίτι ήταν ζεστό, άνετο και ήσυχο!
Αν και το σπίτι μας ήταν γεμάτο με επισκέπτες της οικογένειας, κανείς δεν είχε ξυπνήσει ακόμα!

Η σούπερ έκπληξη

Κατεβαίνω λοιπόν κάτω να ανάψω τη φωτιά και φτιάξω ένα καφεδάκι. Αφού γέμισα δύο κούπες με το φρέσκο, ζεστό ρόφημα, πηγαίνω πίσω στον επάνω όροφο για να ξυπνήσω την όμορφη γυναίκα μου!
Παντρεμένοι μόλις 3 μήνες και με μια γνωριμία να μετρά ήδη έναν ολόκληρο χρόνο!
Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και βάζω τον καφέ δίπλα της στο κρεβάτι και μετά σκαρφαλώνω πάνω της! Ξαφνιάζεται και κοίταξε λίγο τρομαγμένη!
Σιγά σιγά ξυπνάει. Την φιλάω ελαφρά ενώ την κοιτάζω! Φορούσε μόνο ένα δαντελένιο σουτιέν και ένα εσώρουχο!
Είναι απίστευτη και ο πούτσος μου αμέσως σκληραίνει. Αποφασίζω να της κάνω ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο! Να της προσφέρω ένα αισθησιακό μασάζ!
Το μεγάλο απαλό στήθος της τραβάει τα χέρια μου πάνω τους σαν μαγνήτης! Λατρεύω την αίσθηση του σατέν στα δάχτυλά μου καθώς κάνω μασάζ στα βυζιά της! Η γυναίκα μου, ενώ στην αρχή γκρίνιαζε που την ξύπνησα, τώρα προφανώς απολαμβάνει το μασαζάκι μου! Οπότε μετακινώ τα χέρια μου πιο χαμηλά, στην σφιχτή κοιλίτσα της, όπου νιώθω το πάνω μέρος του σατέν στρινγκ της!
Ο πούτσος μου τώρα έχει καυλώσει περισσότερο και αρχίζει να βγάζει τα πρώτα υγρά από την καύλα!

Ερωτικό μασάζ στο σπίτι

 

Αισθησιακό μασάζ

Το χέρι μου συνεχίζει το ταξίδι του πιο χαμηλά, για να ακουμπήσει την τριχωτή γραμμή πάνω από το μουνάκι της!
Λατρεύω την αίσθηση να την χαϊδεύω απαλά σε αυτό το σημείο και ανάμεσα στα μπουτάκια της! Τραβάω τελείως το πάπλωμα για να κάνω καλύτερο μασάζ, με τα χέρια μου να χαϊδεύουν το σώμα της! Απλώνει το χέρι και πιάνει το πουλί μου!
«Αργότερα, αγάπη μου», της λέω, «αυτό το αισθησιακό μασάζ είναι το δώρο μου για σένα».
Γλιστρώντας το χέρι μου πάνω από το μουνάκι της, νιώθω το εσώρουχό της να βρεγμένο, να έχει κολλήσει στα χείλη και την κλειτορίδα της!
Εναλλάξ χαϊδεύω το μουνί της, την κλειτορίδα της και την κωλοτρυπιδούλα της! Εκείνη με τα βογκητά μου δίνει να καταλάβω ότι το κάνω σωστά!
Στη συνέχεια, παίρνω το χέρι της και το βάζω πάνω από το μουνί της. Βλέποντάς την να χαϊδεύεται, καυλώνω ακόμα περισσότερο! Θέλω να της σκίσω το εσώρουχο και να βάλω το πουλί μου μέσα της! Αλλά όχι τώρα, αυτό μπορεί να περιμένει.
Αυτή τη στιγμή προέχει το δώρο της! Τα χέρια μου ακουμπάνε τον λαιμό της, τα βυζιά της και κατεβαίνοντας προς τα κάτω περνάω από το υγρό μουνάκι και καταλήγω μέχρι τις πατούσες!
Στη συνέχεια, πιάνω το χέρι της και βάζω τον δείκτη της στο στόμα της, ώστε να μπορεί να δοκιμάσει τα υγρά από το μουνί της!
Το χέρι μου επιστρέφει στο εσώρουχό της και το μετακινεί προς τη μία πλευρά για να νιώσω το μουνί της. Είναι τόσο υγρή! Τρίβω την κλειτορίδα και το μουνί της, γλείφοντας γρήγορα το δάχτυλό μου για να μπορέσω να τη γευτώ και μετά επιστρέφω στο μουνί της!

 

Nuru Massage… Τι Είναι και Ποια τα Οφέλη Του;

Πως το αισθησιακό μασάζ μετατράπηκε σε καυτό σεξ

Ακούω βήματα στο διάδρομο. Τα παιδιά θα ορμήσουν στο δωμάτιο και ξέρω ότι πρέπει να προχωρήσω γρήγορα.
Πιάνω το μουνί και την κλειτορίδα της. Τα τρίβω και της κάνω μασάζ, κινώντας το χέρι μου γρήγορα! Πλησιάζει, το νιώθω. Καθώς αρχίζει να καμπυλώνει την πλάτη της, το χάδι μου γίνεται όλο και πιο γρήγορο. Εκείνη στριφογυρίζει και τελικά… της το βάζω μέσα για να τελειώσει πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου και βιαστικά να τελειώσουμε μαζί!
Έτσι ακριβώς έγινε! Μπήκα και βγήκα γρήγορα και μέσα σε πέντε λεπτά τελειώσαμε και οι δύο! Το καυτό σεξ ήταν το καλύτερο πρωινό σεξ που είχαμε κάνει έως τότε! Ίσως έπαιξε ρόλο και το αισθησιακό μασάζ που κατέληξε σε καυτό σεξ!

Search