Τρανσέξουαλ στην Αθήνα για σεξ

You are currently viewing Τρανσέξουαλ στην Αθήνα για σεξ

Μετά από χρόνια κοινής ζωής με τον σύντροφό μου, είχαμε αποφασίσει να ανοιχτούμε σε νέες εμπειρίες! Καλύπτοντας την ανάγκη για σεξ εκτός γάμου, χωρίς να κρυβόμαστε μεταξύ μας!
Μετά απο χώρους ανταλλαγής ζευγαριών που μας είχαν ενώσει απροσδόκητα και μας ενθουσίαζαν με κάθε νέα συνάντηση, ήρθε στην ζωή μας κάτι καινούριο! Μετά από μερικά χρόνια ως swingers στα μονότονα ιδιωτικά μπαρ, είχα συνειδητοποιήσει το έμφυτο πάθος του συζύγου μου για τις τρανσέξουαλ! Μισοί γυναίκες και μισοί άντρες! Ικανοποιούν και πυροδοτούν τις πιο κρυφές φαντασιώσεις! Γι’ αυτο αναζήτησα τρανσέξουαλ στην Αθήνα για σεξ!
Ακόμα και εγώ από την πλευρά μου είχα ενδώσει στην επιθυμία να χουφτώσω βυζιά! Έχοντας και την ανάγκη για διείσδυση μέσα μου! Αντί να αηδιάζω, αυτή η φαντασίωση συνέχισε να με ερεθίζει πολύ! Περίμενα ανυπόμονα να γίνει η συνάντηση με την τρανσέξουαλ στην Αθήνα για σεξ!

Οι επιλογές

Ο σύζυγός μου είχε επιλέξει μια τρανσέξουαλ σκανδιναβικής καταγωγής, με εξαιρετικά ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά, ξανθά μαλλιά! Ενώ το βλέμμα μου τράβηξε αμέσως μια μιγάδα που έμοιαζε σωματικά με super model, με σπαστά μαλλιά και στήθος μεγαλύτερο από το μέγεθός μου!
Είχα φαντασίωση να κάνουμε σεξ μέσα σε τζακούζι! Όπου θα το γέμιζα με ζεστό νερό και αιθέρια έλαια! Μια ασήμαντη ιδέα, που όμως ποτέ δεν είχε πείσει πλήρως τον σύντροφό μου!
Είχα ήδη πάει με μια γυναίκα στο γυμνάσιο. Αλλά αυτή τη φορά μπορούσα να απολαύσω το ανδρικό μόριο αλλά και την γυναικεία χάρη ταυτόχρονα!

Oral sex

Όταν έφτασε η τρανσέξουαλ στο σπίτι μας, δεν θυμάμαι να καταλαβαίνω το όνομά της!
Αλλά θυμάμαι τα σαρκώδη χείλη της, που ακουμπούσαν στα δικά μου! Καθώς κατέβαινε στα πλάγια του λαιμού μου, κατεβάζοντας το φερμουάρ του φορέματός μου πίσω από την πλάτη μου! Στην αρχή μιλήσαμε ελάχιστα. Δεν ήθελε να πιεί κάτι, ούτε να φάει!
Έμεινα με τα εσώρουχά μου και ο συζυγός μου επίσης!
Στην αρχή, στέκοντας ακόμα στην άκρη του κρεβατιού, είχα πάρει μια από τις θηλές της στα χείλη μου! Της έπιασα το στήθος και μετά το χέρι μου πήγε προς την κλειτορίδα μου!
Από την ευγένεια των κινήσεών της, γρήγορα περάσαμε σε μια φρενίτιδα! Είχα επιτρέψει να μου βάλει δάχτυλα! Στην συνέχεια του έκανα oral sex στον όρθιο, μεγάλο πούτσο του.
Η transsexual πήρε πίπα στον άντρα μου και τους κοιτούσα ενθουσιασμένη!

Το δυνατό γαμήσι

Προχωρώντας  προς τα πίσω, άφησα να με κατευθύνουν και πάλι τα χέρια της τρανς! Στήθηκα στα τέσσερα για να βάλει τον μεγάλο πούτσο του βαθιά μέσα μου! Το μέγεθός του ήταν τεράστιο και στην άρχη ήμουν επιφυλακτική! Όμως, μπήκε πολύ προσεκτικά και αργά μέσα μου! Αφήνοντας με να ορίσω εγώ τον ρυθμό και σταδιακά να μπει στο μουσκεμένο μουνάκι μου!
Όταν έφτασα στον πρώτο μου οργασμό, ο πούτσος του είχε καρφώσει δυνατά τον πάτο μου!
Καβάλησα τον προικισμένο πούτσο του και ο άντρας μου έβαζε τον δικό του μιά στον δικό μου στόμα, μιά στο στόμα της τρανσέξουαλ!
Είχα φτάσει στον δεύτερο οργασμό μου χωρίς να αισθάνομαι ακόμη χορτασμένη από τη μεγάλη πούτσα της τρανς! Όμως, ο άντρας μου ήθελε κι’ αυτός να νιώσει την καύλα της όμορφης ξανθιάς τρανσέξουαλ! Γι’ αυτό την πήρε απο κώλο, με λιπαντικό και λεπτό προφυλακτικό για καλύτερη αίσθηση! Πρώτα την πήδηξε στα τέσσερα, μετά καβάλησε τον άντρα μου ανάποδα σαν αμαζόνα!!!

Η κορύφωση

Με το χέρι μου έπαιζα τον πούτσο της ξανθιάς καυλιάρας για να της καυλώσω πάλι την χοντρή πουτσάρα ενώ ο άντρας μου της ξέσκιζε την κωλάρα! Πήρα πίπα σε εκείνη ενώ την πηδούσε και έγλυφα τα αρχίδια του άντρα μου και τα δικά της! Κατάλαβα οτι ο δικός μου είναι έτοιμος να χύσει στον κώλο της όταν αναστέναξε και της έσφιξε δυνατά την μέση! Με βαθιά καρφώματα τελείωσε εκεί! Η τρανς σηκώθηκε, έπαιζε την πουτσάρα της για να τα αδειάσει στο πρόσωπο και στα βυζιά μου! Η τρανσέξουαλ στην Αθήνα για σεξ έγινε μόνιμη ερωμένη μας!

Εξαιρετικές βίζιτες και πουτάνες στην Αθήνα προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!