Βιντεοκλήση για σεξ με το αγόρι μου

Βιντεοκλήση για σεξ

Η σχέση μου με τον Κώστα μόλις ξεκινούσε, με φλογερό πάθος που είχε κατακλύσει και τους δυο μας μετά από χρόνια μοναξιάς που προέκυψαν από κακές εμπειρίες!
Χρειαζόμουν μόνο ένα μήνα μαζί του για να ξεχάσω τα πάντα! Τις παλιές απογοητεύσεις και τις ιστορίες εξαπάτησης, προδοσίας, αμοιβαίας δυσπιστίας, πικρίας και λύπης!
Συνήθιζα να εργάζομαι ως τραπεζική υπάλληλος. Η δουλειά μου δεν μου άφηνε περιθώρια για ταξίδια μακριά από το σπίτι. Για τον Κώστα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Η δουλειά του είχε να κάνει με ταξίδια και έλειπε για εβδομάδες! Έκανα υπομονή κάθε φορά για την επερχόμενη επιστροφή του!

Η απόσταση που άνοιξε νέα ηδονικά μονοπάτια

Τη στιγμή της πρώτης του αναχώρησης, δηλαδή, της απομάκρυνσής του από μένα και το κρεβάτι του πάθους μας, δεν είχα αισθανθεί αμέσως την απουσία του! Όμως, με το πέρασμα 24 ωρών μακριά του, όλα γύρω μου έμοιαζαν να είναι έτοιμα να εκραγούν ανά πάσα στιγμή!
Είμασταν δεμένοι μεταξύ μας με έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό δεσμό. Ταυτόχρονα με ένα ισχυρό σαρκικό! Αποτελούμενο από σεξ, δάγκωμα, δεσίματα, πόθους που δεν καταπιέζονταν πλέον! Επιθυμίες που εκπληρώνονταν, ακολουθούμενες από λίγες ώρες απαραίτητου ύπνου! Είχα αφιερώσει λίγο απο τον χρόνο μου για ψώνια σε μια γνωστή μάρκα εσωρούχων! Αναζητούσα κάτι αισθησιακό για να κεντρίσω περισσότερο τις ορέξεις του Κώστα όταν επέστρεφε!

Τα καυτά εσώρουχα

Είχα βγει από εκείνο το κατάστημα με χαρά και χαμόγελο! Η πωλήτρια είχε καταφέρει να μου πουλήσει δύο από τα πιο ακριβά ρούχα της νέας συλλογής! Την καλύτερη αγορά της ζωής μου για την οποία μετά βίας είχα καταφέρει να πάρω τα μάτια μου από τον καθρέφτη του δοκιμαστηρίου!!!
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να περιμένω! Να περιμένω την επιστροφή του και να τα δείξω όλα στον Κώστα από κοντά. Ωστόσο, είχαν περάσει αρκετές μέρες και η επιθυμία να τελειώσω μαζί του ήταν μεγάλη!
Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης αποφάσισα να αφήσω τον Κώστα να ρίξει μια ματιά στα νέα μου αποκτήματα! Αλλά τα εσώρουχα μπορούν καλύτερα να μελετηθούν φορεμένα, όπως μου τόνισε!

Η ερωτική έξαψη μέσα απο το videocall

Έτσι κατευθύνθηκα προς το μπάνιο, το φόρεσα και βγήκα από εκεί με ένα εντελώς διάφανο μαύρο κορμάκι από δαντέλα!!!
Οι καμπύλες μου ήταν τέλεια τονισμένες με αυτό το κορμάκι, αλλά το θέαμα από μόνο του δεν θα ήταν αρκετό για κανέναν μας!
Βίζιτες και πουτάνες στην Αθήνα για σεξ όλο το 24ωρο!
Ακόμα και ο Κώστας είχε βολευτεί στο κρεβάτι του και στη συνέχεια άφησε το χέρι του να βυθιστεί μες το παντελόνι! Ήξερα τι θέλει να κάνει…
Και οι δύο μας στα κρεβάτια είχαμε τοποθετήσει τα smartphones μας στα κομοδίνα, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε τα χέρια μας δεσμευμένα!
Ο Κώστας είχε βγάλει το εσώρουχό του όταν του το ζήτησα! Εγώ είχα επιλέξει να ξεκουμπώσω μόνο την κάτω πλευρά ανάμεσα στα πόδια μου, έτσι ώστε να μπορώ να παίξω με τον εαυτό μου!

Βιντεοκλήση για σεξ με το αγόρι μου

Ανοίγοντας τα πόδια μου, είχα φέρει τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού προς την κατεύθυνση της κλειτορίδας μου, ενώ ο Κώστας με το όρθιο και πρησμένο πέος του με κοιτούσε! Είχαμε επιλέξει να αφεθούμε, να παρασυρθούμε στην βιντεοκλήση για σεξ, να τα κάνουμε όλα!
Όταν έβαλα τα δύο δάχτυλα μέσα μου, ο Κώστας αύξησε τον δικό του ρυθμό! Τον ήξερα αρκετά καλά για να ξέρω πως μπορώ να τον φτάσω στην κορύφωση! Αυτό που έβλεπε τον τρέλαινε! Ειδικά ο τρόπος που έπαιζα με το κορμί μου!
Ήταν μια εντελώς νέα και συναρπαστική εμπειρία, την οποία καθιερώσαμε και σε κάθε ταξίδι κάναμε βιντεοκλήση για σεξ!

Αν αναζητάς κορίτσια, τα όμορφα Athens escorts θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου!

Search