Πώς να της χαρίσετε πολλαπλούς οργασμούς!

Τζέμα το έκφυλο καλλίγραμο Call Girl από την Γλυφάδα!
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς μπορείτε να χαρίσετε στην παρτενέρ σας απίθανους οργασμούς, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Συνήθως ο οργασμός μίας γυναίκας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κρατάει περίπου 15 δευτερόλεπτα. Βέβαια επίσης οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχει τρόπος να κάνετε την παρτενέρ σας να τελειώνει για μισή ώρα. Επίσης με αυτό τον τρόπο να είστε σίγουροι πώς θα είναι ερεθισμένη για τουλάχιστον 24 ώρες μετά. Κάτι που για εσάς, θα είναι ό,τι καλύτερο!

Φυσικά για να συμβούν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει η παρτενέρ σας να νιώθει άνετα με το σώμα της, με το να παίξετε μαζί της και κυρίως να μην έχει άγχος! Αν το μυαλό της είναι τελείως αλλού, δύσκολα θα μπορέσει να αφεθεί στα χέρια σας όπως πρέπει, άρα το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι το επιθυμητό.

Πάμε τώρα στο πώς θα της προσφέρετε πολλαπλούς και πολύωρους οργασμούς!

Διαβάστε προσεκτικά την θεωρία, για να περάσετε το τεστ με επιτυχία στην πράξη!

1. Η αρχή!

Ζητείστε από την παρτενέρ σας να ξαπλώσει και μετά καθίστε ή γονατίστε δίπλα της. Φροντίστε να έχετε περάσει μία βόλτα από ένα sex shop και να έχετε αγοράσει ένα καλό λιπαντικό. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο αιδοίο της και αρχίστε να την χαϊδεύετε απαλά για περίπου πέντε λεπτά, χωρίς όμως να αγγίζετε την κλειτορίδα της ή το εσωτερικό του αιδοίου της.

Στην συνέχεια αρχίστε να παίζετε με την κλειτορίδα της, με πολύ αργές και σταθερές κινήσεις γύρω της, με τον δείκτη σας. Κάντε το για άλλα πέντε λεπτά, χωρίς να αγγίξετε τίποτα άλλο, παρά μόνο την κλειτορίδα της.

Καθώς συνεχίζετε να παίζετε με την κλειτορίδα της, ρωτήστε την πόσο πιο έντονα θα ήθελε να είναι ή πόσο πιο γρήγορα και αλλάξτε την ένταση ή τον ρυθμό ανάλογα με την απάντηση. Λίγο αργότερα θα παρατηρήσετε ότι έχει αρχίσει ήδη να έχει κάποιες συσπάσεις και να αναπνέει έντονα και γρήγορα.

Ο οργασμός δεν είναι μακριά..

Όταν η παρτενέρ σας είναι στα όρια του οργασμού, θα το καταλάβετε αφού πλέον οι συσπάσεις θα είναι έντονες και πολύ συχνές μεταξύ τους. Μόλις αρχίσουν, σταματήστε να αγγίζετε την κλειτορίδα της και αμέσως βάλτε ένα ή δύο δάχτυλα μέσα στο αιδοίο της. Αρχίστε να κάνετε αργές και σταθερές κυκλικές κινήσεις. Αυτή είναι η αρχή των πάντων. Ο πρώτος οργασμός!

2. Η μέση!

Αμέσως μετά τον οργασμό, μπορείτε να νιώσετε ακόμα πιο έντονα τις συσπάσεις της, οπότε κρατήστε τα δάχτυλα σας μέσα της και αρχίστε να κάνετε τις ίδιες αργές κυκλικές κινήσεις! Συνεχίστε μέχρι να σας ικετεύει η ίδια να πάτε πιο γρήγορα ή πιο έντονα! Όσο το κάνετε αυτό θα νιώθετε τις συσπάσεις της όλο και πιο έντονα, καθώς και την ίδια να τρέμει στα χέρια σας.

Μην σταματήσετε.

Μόλις την νιώσετε να σφίγγετε και να ετοιμάζετε να τελειώσει, βγάλτε τα δάχτυλα σας από μέσα της και αρχίστε να παίζετε ξανά με την κλειτορίδα της. Αυτό θα την απογειώσει!! Μόλις νιώσετε ότι είναι ξανά στο χείλος του οργασμού, χωρίς να σταματήσετε να παίζετε με την κλειτορίδα της, βάλτε ξανά τα δάχτυλα σας μέσα της. Αρχίστε να παίζετε και με τα δύο ταυτόχρονα, αργά και σταθερά. Σε αυτό το σημείο οι συσπάσεις της θα πρέπει να συμβαίνουν κάθε ένα με πέντε δευτερόλεπτα.

Αυτό είναι δείγμα ότι ένας ακόμα οργασμός είναι κοντά!!!

Συνεχίστε να παίζετε με αυτό τον ρυθμό, για περίπου 15 λεπτά. Πλέον θα δείτε ότι οι συσπάσεις είναι συνεχόμενες και η ίδια δεν μπορεί να συγκρατήσει τις κραυγές, τα βογγητά και το κορμί της. Είστε στο τελικό στάδιο!!! Αυξήστε και την ένταση και την ταχύτητα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα μαγικό θέαμα. Κάπου εδώ είναι το σημείο που θα βιώσει έναν πολύ έντονο οργασμό.

ΜΗΝ σταματήσετε.

Συνεχίστε πιο έντονα και πιο γρήγορα και να είστε σίγουροι ότι ο ένας οργασμός θα γίνει δέκα, αφού πλέον δεν μπορεί να ελέγξει το κορμί της. Θα τρέμει απλά στα χέρια σας σαν το ψάρι και θα έχει πολλαπλούς έντονους οργασμούς!!

3. Το τέλος!

Μετά από τόσους οργασμούς, να είστε σίγουροι πως η παρτενέρ σας θα είναι άκρως ερεθισμένη για πάρα πολλές ώρες και έτοιμη να σας ικανοποιήσει απόλυτα στο σεξ (και όχι μόνο)! Επίσης είναι εγγυημένο το ότι θα ανυπομονεί για κάθε σας άγγιγμα από εδώ και στο εξής!

Εάν βέβαια μετά από όλα αυτά, δεν σας προσφέρει ένα εξίσου έντονο στοματικό ή δεν σας προσφέρει ατελείωτο σεξ, μπορείτε απλά να απευθυνθείτε σε ένα από τα sexy Call Girls μας, που θα το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση!!!!

Search