Πονάει το πρωκτικό σεξ;

πρωκτικο σεξ

Δεν είναι ασυνήθιστο το πρωκτικό σεξ, να πονάει περιστασιακά. Είτε είναι η πρώτη σας φορά, είτε ο σύντροφός σας δεν είναι τόσο ευγενικός όσο έχετε συνηθίσει, είτε είναι μεγαλύτερος από ό,τι είχατε πριν, το σεξ μπορεί να είναι άβολο ή επώδυνο. Αλλά ο τακτικός πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε απλώς ως φυσιολογικό. Αν διαπιστώσετε ότι το πρωκτικό σεξ σας βλάπτει πιο συχνά, τότε έχετε φτάσει στο σωστό άρθρο. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα διερευνήσουμε γιατί το πρωκτικό σεξ μπορεί να βλάψει. Στη συνέχεια, θα καλύψουμε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε ώστε το πρωκτικό σεξ να είναι ευχάριστο και ευχάριστο για εσάς ή τον σύντροφό σας. Πονάει το πρωκτικό σεξ; Έχετε δοκιμάσει πρωκτικό σεξ στο παρελθόν αλλά σας πονούσε πάρα πολύ για να συνεχίσετε; Ή ίσως συνεχίσατε με αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που ανυπομονείτε να το επαναλάβετε. Σύμφωνα με έρευνα του San Francisco Aids Foundation, δεν είστε μόνοι. Από τους 412 ερωτηθέντες, το 86% δηλώνει ότι ένιωσε πόνο σε ένα σημείο. Μόνο το 9% είπε ότι δεν είχε ποτέ πόνο κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

Γιατί πονάει το πρωκτικό σεξ;

Όταν μιλάμε για πρωκτικό σεξ, είναι χρήσιμο να συγκρίνετε την εμπειρία με το κολπικό σεξ. Αν και αυτό δεν είναι σχετικό για όλους όσους συμμετέχουν στο πρωκτικό σεξ, είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε γιατί το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι επώδυνο για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν δύο βασικές διαφορές μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού. Πρώτον, ο πρωκτός είναι ένας σφιγκτήρας μυς που δεν προορίζεται να τεντωθεί με σκοπό να πάρει κάτι μέσα. Δεύτερον, ο πρωκτός δεν αυτολιπαίνεται. Ο πρωκτός είναι επίσης γεμάτος νευρικές απολήξεις. Επίσης, σκεφτείτε ότι το δέρμα μέσα και γύρω από τον πρωκτό είναι λεπτό. Δεν είναι περίεργο ότι το πρωκτικό σεξ, μπορεί να είναι επώδυνο αν δεν είστε σωστά προετοιμασμένοι. Ακόμα και οι Escorts, πονάνε ειδικότερα με τα μεγάλα μεγέθη.

Πώς να προετοιμαστείτε για πρωκτικό σεξ

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την προετοιμασία για πρωκτικό σεξ, ειδικά αν είχατε αντιμετωπίσει πόνο στο πρωκτικό σεξ στο παρελθόν. Δοκιμαστείτε Ο πιθανός πόνος του πρωκτικού σεξ δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τον πόνο και την αγωνία μιας Σεξουαλικά Μεταδιδόμενης Νόσου (ΣΜΝ).

Εάν κάνετε τακτικά σεξ, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε προστατευτικά όπως προφυλακτικά, είναι καλύτερη πρακτική να ελέγχεστε για ΣΜΝ κάθε 3 έως 6 μήνες. Εάν είστε σε μονογαμική σχέση, τότε δεν είναι απαραίτητο να κάνετε συχνές εξετάσεις, αν και θα πρέπει να κάνετε εξετάσεις τουλάχιστον κάθε 12 μήνες. Πάει στην τουαλέτα Αυτό φαίνεται σαν να είναι απίθανο, αλλά τόσο για ψυχική όσο και για σωματική προετοιμασία, είναι καλό να πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν από μια πρωκτική συνεδρία.

Χρησιμοποιήστε την τουαλέτα και στη συνέχεια καθαρίστε με λίγο σαπούνι και νερό. Και όχι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ντους πριν από το πρωκτικό σεξ. Αυτή είναι μια προσωπική προτίμηση. Απλώς να θυμάστε ότι με πρωκτικό, τα κακά μπορεί να συμβεί. Εφόσον εσείς και ο σύντροφός σας γνωρίζετε ότι δεν θα πρέπει να περνάτε από την ταλαιπωρία του πλυσίματος κάθε φορά.

Επιλέξτε το σωστό λιπαντικό

Η λίπανση είναι ένα μεγάλο μέρος του πρωκτικού σεξ χωρίς πόνο. Θυμηθείτε, ο πρωκτός δεν αυτολιπαίνεται. Οι βίζιτες στην Αθήνα, γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα είδη των λιπαντικών!

Πρέπει να απλώνετε το λιπαντικό άφθονα και συχνά για να αποφύγετε την τριβή και να αποτρέψετε τον πόνο και το σκίσιμο. Το καλύτερο λιπαντικό για εσάς θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της προτίμησης. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο λιπαντικού να αγοράσετε, ακολουθεί μια ανάλυση των διαφόρων επιλογών:

Λιπαντικό με βάση το νερό: Ο πιο κοινός τύπος λιπαντικού, τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι ασφαλή για χρήση με προφυλακτικά από λάτεξ και όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια. Τα λιπαντικά με βάση το νερό απαιτούν συχνή επανεφαρμογή, αλλά είναι μια μη κολλώδης, μη λεκιασμένη επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους σεξουαλικών συναντήσεων.

Λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη: Αυτοί οι τύποι λιπαντικών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με λάτεξ ή σιλικόνη. Είναι ασφαλές για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια από γυαλί, σκληρό πλαστικό ή χάλυβα. Το λιπαντικό σιλικόνης είναι πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με λιπαντικά με βάση το νερό που είναι ιδανικό για δραστηριότητες όπως το πρωκτικό.

Λιπαντικό με βάση το λάδι: Τα λιπαντικά με βάση το λάδι είναι ασύμβατα με τα περισσότερα προφυλακτικά και σεξουαλικά παιχνίδια. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για πρωκτικό σεξ, χρησιμοποιήστε προφυλακτικά πολυουρεθάνης.

Υβριδικό λιπαντικό: Αυτά τα λιπαντικά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συνδυασμός λιπαντικών με βάση το νερό, τη βάση σιλικόνης και τα λιπαντικά με βάση το λάδι. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα θα διαφέρουν ανάλογα με το περιεχόμενό του. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη, καθώς είναι μακράς διαρκείας και ευέλικτο. Εφόσον όμως γνωρίζετε τους περιορισμούς κάθε τύπου, μπορείτε να κάνετε οποιονδήποτε από τους παραπάνω τύπους λιπαντικών να λειτουργήσει.

Διαβάστε – Tips για απολαυστικό και ασφαλές πρωκτικό σεξ

Εξερευνήστε μόνοι σας

Πριν εξερευνήσετε τον πρωκτό με έναν σύντροφο, δεν είναι κακή ιδέα να εξερευνήσετε μόνοι σας. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με πρωκτικό δακτυλισμό και προπόνηση πρωκτού πριν προχωρήσετε στα παιχνίδια. Ένα πρόγραμμα προπόνησης πρωκτού θα συνηθίσει αργά τον πρωκτό σας στη διείσδυση. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού ενώ παράλληλα αυξάνει την ευχαρίστησή σας.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε:

Βήμα 1

Εισαγάγετε το λιπασμένο άκρο του δακτύλου σας στο άνοιγμα του πρωκτού σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια πιέστε προς τα πάνω και κρατήστε το για πέντε δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις ή πέντε φορές.

Βήμα 2

Εισαγάγετε το λιπασμένο άκρο του δακτύλου σας μέχρι την πρώτη άρθρωση. Θα νιώσετε έναν μυ να συστέλλεται γύρω από το δάχτυλό σας – αυτός είναι ο εξωτερικός σφιγκτήρας σας. Με το δάχτυλό σας ακόμα τοποθετημένο, σηκωθείτε σαν να χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Θα νιώσετε την απελευθέρωση του εξωτερικού σφιγκτήρα.

Βήμα 3

Τώρα εισάγετε αργά περισσότερο από το δάχτυλό σας μέσα στο πρωκτικό σας κανάλι. Θα νιώσετε μια συστολή στο δάχτυλο. Αυτός είναι ο εσωτερικός σφιγκτήρας. Δεν μπορείτε να πιέσετε τον εσωτερικό σφιγκτήρα σας να χαλαρώσει, αλλά υπάρχει μια ειδική τεχνική αναπνοής που μπορεί να σας βοηθήσει. Εισπνεύστε βαθιά από το στόμα σας για δύο δευτερόλεπτα, λαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα. Στη συνέχεια, εκπνεύστε αργά από τη μύτη σας, μετρώντας μέχρι τα πέντε δευτερόλεπτα όπως κάνετε. Επαναλάβετε αυτό πέντε έως δέκα φορές.

Βήμα 4

Μπορείτε να ακολουθήσετε ξανά τα βήματα ένα, δύο και τρία, αλλά αυτή τη φορά με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σας μαζί. Μόλις φτάσετε στο τρίτο στάδιο και μπορέσετε να σύρετε και τα δύο δάχτυλα μέσα στο πρωκτικό σας κανάλι, μπορείτε να κυρτώσετε τα δάχτυλά σας και να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας εμπρός και πίσω για να βοηθήσετε τους εσωτερικούς μυς του σφιγκτήρα να χαλαρώσουν και να τεντωθούν. Υπενθύμιση: Εάν αισθάνεστε πόνο ή παρατηρήσετε αιμορραγία, σταματήστε αμέσως. Μπορεί να χρειαστούν μέρες ή και εβδομάδες για να προχωρήσετε στα παραπάνω βήματα και αυτό είναι εντάξει.

Πάρτε το με τον δικό σας ρυθμό. Μόλις ο πρωκτός σας εξοικειωθεί με τα δάχτυλά σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα πρωκτικό δονητή. Απλώς να θυμάστε ότι οτιδήποτε εισάγεται από πίσω θα πρέπει να έχει μια φουσκωτή βάση. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια που φέρουν ετικέτα για πρωκτική χρήση, όπως πρωκτικά δονητές.

Εξασκήστε την αναπνοή σας

Όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο βήμα, η αναπνοή μπορεί να βοηθήσει τον εσωτερικό σφιγκτήρα σας να χαλαρώσει. Αυτό είναι χρήσιμο, ειδικά εάν αισθάνεστε συχνά πόνο ή δυσφορία κατά τη διείσδυση. Όταν είστε νευρικοί ή αναμένετε πόνο, οι μύες σας τείνουν να τεντώνονται. Αυτό μόνο χειροτερεύει τον πόνο και την ενόχληση. Ένας τρόπος για να αποφευχθεί αυτό το ακούσιο τέντωμα είναι με σκόπιμη, μετρημένη αναπνοή. Μπορείτε να ακολουθήσετε την τεχνική αναπνοής που αναφέραμε προηγουμένως αν ψάχνετε για κάτι απλό.

Να επαναλάβουμε: Εισπνεύστε βαθιά από το στόμα σας για δύο δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, εκπνεύστε αργά από τη μύτη σας για να μετρήσετε το πέντε. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε άλλες τεχνικές ή μοτίβα αναπνοής. Το παν είναι να βρεις κάτι που είναι άνετο για σένα. Επομένως, μην φοβάστε να δοκιμάσετε παραλλαγές του παραπάνω μοτίβου. Ξεκινήστε αργά Ακόμα κι αν είχατε πρωκτικό σεξ πριν ή είχατε ασκήσει πρωκτική προπόνηση, θα πρέπει να ξεκινάτε αργά κάθε φορά.

Πώς μοιάζει αυτό; Ξεκινήστε με πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια. Αυτό θα σας οδηγήσει στην ψυχική και σωματική νοοτροπία που απαιτείται για τη σωματική οικειότητα. Θα πρέπει επίσης να ξεκινήσετε με πρωκτικό παιχνίδι σε αντίθεση με την πλήρη εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, τα δάχτυλα του συντρόφου σας ή τα σεξουαλικά παιχνίδια για να προετοιμάσετε τον πρωκτό σας για την κύρια δουλειά. Εάν αισθάνεστε ενόχληση ή πόνο σε οποιοδήποτε σημείο, επιστρέψτε στο προηγούμενο βήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά με περισσότερο λιπαντικό, αλλά εάν η ενόχληση συνεχίζεται, σκεφτείτε ότι χρειάζεται περαιτέρω προπόνηση πρωκτού.

Επικοινωνήστε ανοιχτά

Μια πράξη όπως το πρωκτικό σεξ απαιτεί εμπιστοσύνη και συνεχή επικοινωνία. Πρέπει να νιώθετε άνετα να επικοινωνείτε όταν πονάτε και θα πρέπει να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Η επικοινωνία δεν χρειάζεται να είναι εκτενής. Τα πράγματα τόσο απλά όσο… Αυτό δεν είναι σωστό. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο λιπαντικό; Πρέπει να επιβραδύνουμε. Ας δοκιμάσουμε [αυτό] αμέσως τώρα. … πρέπει να λειτουργεί. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας ή εάν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας να σταματήσει όταν το ζητάτε, τότε μην κάνετε πρωκτικό σεξ μαζί του. Θα πρέπει επίσης να επαναξιολογήσετε ολόκληρη τη σχέση σε εκείνο το σημείο, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Γνωρίστε τα όριά σας Εάν δεν γνωρίζετε τα όριά σας, δεν μπορείτε να περιμένετε από τον σύντροφό σας να ξέρει τι μπορείτε να πάρετε. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι τα όριά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βήματα προπόνησης πρωκτού που περιγράφονται παραπάνω.

Ακολουθήστε τα βήματα όπως περιγράφηκαν αρχικά, αλλά συνεχίστε να αυξάνετε το μήκος και την περίμετρο των παιχνιδιών που χρησιμοποιείτε. Απλώς θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε μόνο παιχνίδια με φουσκωτή βάση. Μόλις φτάσετε σε ένα σημείο όπου η εισαγωγή είναι άβολη, είναι καλύτερο να σταματήσετε. Δεν θέλετε να φτάσετε σε ένα σημείο όπου εμφανίζεται πόνος, επομένως η ενόχληση είναι ο πρόδρομος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι πάντα το όριο σας. Με την εξάσκηση και τη συνεχή προπόνηση του πρωκτού, μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερα και πιο περιμετρικά παιχνίδια και πέη. συμπέρασμα Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το πρωκτικό σεξ.

Μια κοινή παρανόηση είναι ότι το πρωκτικό σεξ είναι επώδυνο τις περισσότερες φορές. Τα καλά νέα είναι ότι το πρωκτικό σεξ δεν χρειάζεται να είναι επώδυνο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας από πριν.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Τακτική εξέταση για ΣΜΝ.
  • Πηγαίνοντας στην τουαλέτα πριν από το σεξ.
  • Επιλέγοντας το σωστό λιπαντικό.
  • Εξερευνήστε μόνοι σας το πρωκτικό παιχνίδι.
  • Εξασκηθείτε στην αναπνοή σας.
  • Ξεκινήστε αργά.
  • Επικοινωνήστε ανοιχτά.
  • Γνωρίστε τα όριά σας.

Τα παραπάνω θα εξασφαλίσουν ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα περάσετε διασκεδαστικά, ευχάριστα. Κάθε φορά.

Search