Στριπτιτζάδικα – Οδηγός των Ειδικών

Στριπτιτζάδικα

Τα στριπτιτζάδικα έχουν κακή φήμη σε ορισμένες πλευρές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένων ατόμων που δεν γνωρίζουν τις πραγματικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Όσοι δεν είχαν ποτέ την εμπειρία να επισκεφτούν ένα στριπτιτζάδικο ή/και δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με αυτούς τους χώρους, τείνουν να βλέπουν αυτές τις τοποθεσίες ως μέρη γεμάτα με γυμνά κορίτσια που συνεργάζονται σε γυμνές και χυδαίες δραστηριότητες για την ευχαρίστηση του κοινού τους. Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια, και στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισές από τις δραστηριότητες που φαντάζονται τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Η παρουσία στρίπερ, για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα θα λάβει χώρα αυτόματα μεταξύ των θαμώνων και του προσωπικού του κλαμπ. Είναι κρίσιμο να αποκτήσετε μια βασική κατανόηση των στριπτιτζάδικων προτού καταλήξετε στο να τα κρίνετε πολύ αυστηρά.

Στριπτιτζάδικα – Τι πρέπει να Γνωρίζεις

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι μέσω των οποίων ένα άτομο μπορεί να βρει τις πληροφορίες που επιθυμεί σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο. Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει μια άμεση προσέγγιση όπου ένα άτομο μπορεί απλώς να επιλέξει να επισκεφτεί ένα στριπτιτζάδικο για να αποκτήσει εμπειρία από πρώτο χέρι, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τη λήψη αυτών των πληροφοριών από αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως αξιόπιστη πηγή. Όσοι δεν επιθυμούν να επισκεφθούν τον πραγματικό χώρο μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες από πηγές όπως αυτή. Μερικές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται πραγματικά σε ένα στριπτιτζάδικο περιλαμβάνουν:

Παραστάσεις

Αυτή μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι η κύρια δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα σε ένα στριπτιτζάδικο. Ένας ή Μια στρίπερ σηκώνεται στη σκηνή και εκτελεί ένα στριπτίζ για τους παρευρισκόμενους θαμώνες. Η διαδικασία μπορεί περιλαμβάνει την αργή αφαίρεση ρούχων σε ένα soundtrack που παίζει στο παρασκήνιο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα αυτών των κλαμπ δεν περιέχει πλήρες γυμνό. Σες πολλές περιπτώσεις οι περισσότεροι στρίπερ σταματούν να ξεφορτώνονται ρούχα μόλις φτάσουν στα εσώρουχα, εστιάζοντας στο χορό τους από εκεί και πέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ερμηνευτής μπορεί να συμπεριλάβει μια σειρά από σκηνικά και κοστούμια στην πράξη του για να τονώσει την παράσταση. Μερικά από τα πιο κοινά στηρίγματα που χρησιμοποιούνται σε μια παράσταση strip tease περιλαμβάνουν μπαστούνια χορού, καρέκλες και αντικείμενα παιχνιδιού που συμπληρώνουν το κοστούμι που έχει επιλέξει η στρίπερ.

Αυτή η δραστηριότητα στις περισσότερες περιπτώσεις λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου στη σκηνή στα Στριπτιτζάδικα. Το κοινό δεν επιτρέπεται να έρθει σε σωματική επαφή με τη στρίπερ εκτός εάν του προσφέρει φιλοδώρημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η εξαίρεση εξακολουθεί να περιέχει ορισμένους περιορισμούς που ρυθμίζουν το είδος της επαφής που είναι αποδεκτό από το ανατρεπόμενο όχημα.

Χοροί

Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως προσωπική παράσταση one on one για έναν θαμώνα που πληρώνει για το προνόμιο από μια στρίπερ. Αν και η σωματική επαφή λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας, δεν είναι τόσο χυδαία όσο πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να υποθέσουν. Η στρίπερ απλά χορεύει σε κοντινή απόσταση από τον πελάτη και κατά καιρούς μπορούσε να καθίσει στην αγκαλιά του, γι’ αυτό και η προέλευση του ονόματος.

Συμπερασματικά, οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο αν και δεν έχουν βαθμολογηθεί με Pκορυφαίες κριτικές, δεν είναι τόσο κακές όσο μπορεί να πιστεύουν πολλοί. Δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα είναι και Escort εφόσον κάνει στριπτίζ. Σε κάθε περίπτωση ένα καλό στριπτιζάδικο στην Αθήνα είναι μια καλή επιλογή για το βράδυ σας.

Search