Panty Fetish, Onlyfans και ιδιαίτερα φετίχ

You are currently viewing Panty Fetish, Onlyfans και ιδιαίτερα φετίχ

Το φετίχ των εσώρουχων ή ο φετιχισμός των χρησιμοποιημένων εσώρουχων , δεν είναι σίγουρα κάτι καινούριο αυτά τα χρόνια! Mάλιστα προκαλούμε οποιονδήποτε να πει ότι δεν έχει μυρίσει ποτέ εσώρουχα, συντρόφων,  των θείων, των ξαδέρφων και των φίλων του! Το Panty Fetish, δημοφιλές κυρίως στην Ιαπωνία, θεωρείται πλέον ευρύτερα ως μια πραγματικά κερδοφόρα αγορά! Όπου οι λάτρεις του είδους αγοράζουν online εσώρουχα, κάλτσες! Και πολλά άλλα για να τα μυρίσουν, να τα αγγίξουν και να τα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού!
Σε πολλούς η ιδέα δεν αρέσει καθόλου! Ωστόσο το φαινόμενο αυξάνεται και στην Ευρώπη και στη χώρα μας, κυρίως χάρη σε πλατφόρμες όπως το OnlyFans και άλλες παρόμοιες που προσφέρονται για αυτή τη δραστηριότητα!
Αλλά γιατί τόσοι πολλοί άνδρες αγοράζουν μεταχειρισμένα εσώρουχα; Και ποιοι είναι οι τυπικοί αγοραστές;

Panty Fetish

Το σπουδαίο πράγμα σχετικά με το φετίχ με εσώρουχα και τα συναφή φετίχ είναι ότι αυτή η μορφή φετιχισμού φαίνεται να επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων!
Οι αγοραστές των εσωρούχων δεν είναι στην πραγματικότητα καθόλου αποκλίνοντες! Είναι πολύ φυσιολογικοί άνθρωποι που απλά ερεθίζονται από τα τυπικά αρώματα που προέρχονται από τα οικεία μέρη και άλλες περιοχές του σώματος! Νέοι και ηλικιωμένοι, επαγγελματίες και εργαζόμενοι, το φετίχ με εσώρουχα αφορά σχεδόν όλους!  Και εκδηλώνεται με μια μεγάλη ποικιλία μορφών!
Η αγορά εσωρούχων και γιατί όχι, ακόμη και ανδρικών μπόξερ! Είναι ίσως αυτό που αφορά το μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών του είδους! Αφού οι μυρωδιές είναι αυτές που προέρχονται από τα γεννητικά όργανα και επομένως έχουν πολύ ισχυρή σεξουαλική αξία!

Φετίχ μασχάλης, παπουτσιών και άλλων

Ωστόσο, η αγορά παπουτσιών, καλτσών και καλσόν, ενδεχομένως χρησιμοποιημένων για μεγάλο χρονικό διάστημα και εμποτισμένων με τον ιδρώτα του κατόχου, γίνεται επίσης όλο και πιο διαδεδομένη! Υπάρχουν επίσης εκείνοι που έχουν ένα φετίχ μασχάλης ή αλλιώς φετιχισμό μασχάλης! Οι οποίοι δεν παραλείπουν να φτιάξουν τα δικά τους αρωματικά πυκνά εσώρουχα ή εκείνοι που αγοράζουν σουτιέν που φοριούνται ξανά και ξανά!
Το φαινόμενο αυτό βασίζεται σε μια καθαρά φυσιολογική πτυχή! Που συνδέεται με τις οσμές και τις αισθήσεις που μπορούν να προκαλέσουν σε ορμονικό επίπεδο! Όσο και στον παράγοντα της φαντασίας! Που οδηγεί τον αγοραστή να δημιουργεί προσωπικές φαντασιώσεις όταν χρησιμοποιεί αυτά τα αντικείμενα!

Κερδοφόρα εργασία

Προφανώς, μπροστά σε μια τόσο ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, δεν είναι λίγες οι γυναίκες (και οι άνδρες) που βρίσκουν την ευκαιρία να αυξήσουν το εισόδημά τους! Απλά χρησιμοποιώντας εσώρουχα και στέλνοντάς τα σε όσους τα ζητούν! Υπολογίζεται, για παράδειγμα, ότι οι περισσότεροι από αυτούς που επιλέγουν αυτή την δουλειά, καταφέρνουν εύκολα να φέρνουν στο σπίτι τους έως και 400 ευρώ ή και περισσότερα το μήνα! Χωρίς να υπολογίζονται τα κέρδη από φωτογραφίες και βίντεο!
Είναι αυτονόητο ότι ακόμη και αυτό το είδος εμπορίου απαιτεί ένα ορισμένο ποσό προσπάθειας! Επειδή δεν αρκεί απλώς να φορέσετε και να τοποθετήσετε μια διαφήμιση για να πάρετε μεγάλες ουρές ενδιαφερομένων! Είναι απαραίτητο να ξέρετε πώς να προωθήσετε τον εαυτό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Να δημιουργήσετε μια σχέση με τους πιο πιστούς φανς και να αφιερώσετε χρόνο για τη διαχείριση των πλατφορμών πωλήσεων και της αποστολής!

 

Ιδιαίτερα φετίχ

Αν η αγορά εσωρούχων και καλσόν μπορεί να σας φαίνεται παράξενη, ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ για άλλα φετίχ που έχουν γίνει πρωτοσέλιδα τα τελευταία χρόνια!
Στην πραγματικότητα, οι ευκαιρίες για τους πωλητές και τους αγοραστές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και καλύπτουν τα πιο αδιανόητα φετίχ!
Οι φωτογραφίες των ποδιών στο OnlyFans, για παράδειγμα, είναι πλέον ένα πραγματικό must στο οποίο δεν μπορούν όλοι να δώσουν εξηγήσεις! Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να ρωτήσετε έναν φετιχιστή αν αυτό είναι “χαζό” πράγμα!
Υπάρχουν ακόμη και εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να εμφιαλώνουν το νερό με το οποίο έχουν κάνει μπάνιο, πουλώντας το για 30 δολάρια το μπουκάλι! Αρκεί να αναζητήσετε στο διαδίκτυο το όνομα της influencer Belle Delphine! Για να διαβάσετε δεκάδες άρθρα για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο!

Φετίχ με ούρα και κλανιές

Δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, όμως υπάρχει! Είναι το φετίχ των ούρων! Το οποίο δεν ασκείται πλέον μόνο με τον σύντροφο βρέχοντας ο ένας τον άλλον! Αλλά και διαδικτυακά, αγοράζοντας μπουκαλάκια στα οποία η αγαπημένη influencer του καθενός έχει συγκεντρώσει τα ούρα της!
Στα κοινωνικά δίκτυα και σε site δεν είναι δύσκολο να βρει κανείς Αφέντρες ή υποτιθέμενες Αφέντρες που συλλέγουν κομμένα νύχια ποδιών και άλλα υπολλείματα πεντικιούρ!
Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε την τρέλα της Stephanie Matto που κρατάει τις κλανιές της σε βάζα για να τις στέλνει στους θαυμαστές της! Ισχυριζόμενη ότι αγγίζει ποσά κοντά στα 60.000 ευρώ την εβδομάδα!
Παράλογο ή όχι, όλα αυτά είναι αλήθεια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σε κάποιον αρέσει πραγματικά! Εκτός απο το panty fetish και όλα τα προαναφερόμενα, σαφώς υπάρχουν κι’ άλλα!