Ώριμες γυναίκες

Ώριμες γυναίκες

Αν έχετε ποτέ προσέξει και σας ελκύουν ώριμες γυναίκες, τότε έχετε πολύ καλό γούστο! Αυτές οι πιο ώριμες κυρίες το κατέχουν και με το παραπάνω!
Αλλά τι ακριβώς είναι οι milf; Η Milf (Mother I’d Like To F…) είναι εξ ορισμού μια μεγαλύτερη γυναίκα —αλλά όχι απαραίτητα μητέρα— η οποία είναι ελκυστική, πανέμορφη και όλα τα ενδιάμεσα. Η ίδια η λέξη δεν είναι κάτι καινούργιο – αν και παλιά, λεγόταν μόνο για να ορίσουν κάτι συγκεκριμένο: την Jennifer Coolidge, τη Malena της Monica Bellucci ή τη Demi Moore στο κόκκινο χαλί κρατώντας τα χέρια με τον Ashton Kutcher.

 

Ώριμη κυρία – Τζένη

Ποιές είναι οι διαφορές;

Ποια είναι η κύρια διαφορά μεταξύ μιας ώριμης γυναίκας και οποιασδήποτε άλλης γυναίκας; Λοιπόν, η ηλικία θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Αλλά συνήθως, είναι οποιαδήποτε γυναίκα από 35 έως 50 ετών, παρόλα αυτά δεν είναι το κύριο σημείο. Η milf είναι μια ώριμη γυναίκα, συχνά ανύπαντρη ή διαζευγμένη, που προτιμά να επιλέγει συντρόφους λίγο (ή πολύ) νεότερους από εκείνη! Λατρεύει να ασκεί το ONS και το FWB και βγαίνει ραντεβού συχνά ώστε να γνωρίζει νέα άτομα. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη, παίρνει αποφάσεις με βάση τις ανάγκες της και απολαμβάνει τη σεξουαλική της ζωή χωρίς ντροπή ή στερεότυπα.
Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι έχει περισσότερη εμπειρία στο κρεβάτι!

Πορνοβιομηχανία

Τι γίνεται όμως με τη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες; Η λέξη μιλφ κατατάσσεται σταθερά στην 5η θέση σε δημοτικότητα μεταξύ του διαβόητου ιστότοπου πορνό που δεν πρόκειται να ονομάσουμε. Ειλικρινά, μπορείτε να το τσεκάρετε με μια απλή αναζήτηση.
Τι ακριβώς ελκύει τον ετεροφυλόφιλο άνδρα σε αυτή την κατηγορία;
Ένα απλό πράγμα, η γυναικεία κυριαρχία!
Τις περισσότερες φορές, αυτές οι γυναίκες αυτής της ηλικίας είναι καθηγήτριες, αστυνομικίνες ή διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών.
Είναι αποφασιστικές, ανεξάρτητες και με αυτοπεποίθηση! Αυτό αμφισβητεί τον μύθο της αρρενωπότητας και της εγγενούς «ανδρικής κυριαρχίας».
Επειδή οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, μπορεί να είναι κυρίαρχοι ή υποτακτικοί, ανεξάρτητοι ή βαθιά δεμένοι — όλα είναι πολύ προσωπικά. Και τίποτα δεν είναι ασυνήθιστο ή αφύσικο.
Ίσως το μόνο αρνητικό πράγμα για το φαινόμενο των ώριμων γυναικών, είναι οι λέξεις “μαμά” και “γιαγιά” που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της ηλικίας.

 

Ώριμη γυναίκα – Εμμανουέλα η αχόρταγη Ελληνίδα

Σε όλα μέσα

Έμπειρες και μάχιμες. Ποτέ δεν θα σας κάνουν καλύτερη πίπα σε σύγκριση με αυτήν που μπορεί να έχετε από μια μιλφ.
Λατρεύουν κάθε εκατοστό του πέους και θα κάνει τα πάντα για τις ανάγκες σας!
Σε αυτές τις ώριμες γυναίκες επικοινωνήστε τι σκέφτεστε και τι θέλετε. Τους αρέσει η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα. Το χρειάζονται γιατί έχουν στην πραγματικότητα τόσα άλλα πράγματα που πρέπει να ανησυχούν.
Περάστε καλά μαζί τους και μην παίξετε κανένα παιχνίδι. Με μια μιλφ και δεν θα χρειαστείτε τίποτα άλλο στη ζωή σας! Θα χορτάσεις πίπα και δεν θα πρέπει ποτέ να ζητιανεύεις για anal sex. Οι ώριμες γυναίκες τα κάνουν όλα και θέλουν να είναι το νούμερο ένα που είχε ποτέ στην ύπαρξη του ένας νεότερος άνδρας. Μπορείς να είσαι αυτός ο άντρας!!!!
Αν αναζητάς ώριμες γυναίκες χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις πολύ, χωρίς πολλά λόγια και φλερτ, υπάρχουν milf που έρχονται στον χώρο σου γρήγορα και εύκολα!
Είναι γυναίκες από 30-45 χρονών και είναι διαθέσιμες για oral sex without condom, anal sex, massage, kisses, gfe, pse, lesbian sex, bdsm, begging κ.α!

Search