Μαριάννα – Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός

marianna basic

Το βλέμμα μου μαγνητίζει, το κορμί μου φλέγεται, η ανάσα μου είναι καυτή! Είμαι η Μαριάννα, Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός 40 ετών για όσους ξέρουν να επιλέγουν…

Τα γαλανά μου μάτια θα σε μαγέψουν από την πρώτη στιγμή, τα ξανθά μου μαλλιά θα σε εντυπωσιάσουν. Περισσότερο από όλα θα λατρέψεις το άκρως αισθησιακό μου κορμί που υπόσχεται πολλά…

Οι θηλυκές μου καμπύλες ζητάνε απεγνωσμένα το άγγιγμα του χεριού σου. Το πλούσιο φυσικό μου στήθος περιμένει να το γευτείς με κάθε τρόπο. Τα ζουμερά μου οπίσθια θα σε ξεσηκώσουν και μην ξεχνάς: Λατρεύω το αχαλίνωτο σεξ σε οποιαδήποτε στάση!

Όποιος θέλει να περάσει αξέχαστα με μια Ελληνίδα μιλφάρα συνοδό, θα με καλέσει άμεσα κοντά του! Έρχομαι εκεί που βρίσκεσαι εσύ, ξεκινάμε με χαλαρωτικό μασαζάκι και μετά περνάμε στα περαιτέρω… Το ελεύθερο στοματικό θα το απολαύσεις με τα χείλη και τη γλώσσα μου όσο ποτέ στη ζωή σου.

Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός έτοιμη για όλα

Δεν βιάζομαι γιατί προτεραιότητά μου είναι να περάσεις εσύ καλά και να ευχαριστηθείς κάθε λεπτό που θα βρίσκομαι κοντά σου. Τα παθιασμένα φιλιά μου θα σε ανάψουν όσο δεν πάει… Ελπίζω μόνο να έχεις αντοχές γιατί θέλω να τελειώσουμε μαζί!!! Είμαι πάντα με καλή διάθεση και αυτό δεν είναι τυχαίο.. Τρελαίνομαι να γλύφω και να ασχολούμαι με αντρικά κορμιά!

Απολαμβάνω την κάθε στιγμή και θέλω να περνάω καλά. Είναι βασική προτεραιότητα να έχω δίπλα μου άντρες που ξέρουν τι θέλουν και μπορούν να ικανοποιήσουν και εμένα. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα σε απογειώσω με τον αισθησιασμό και τα χάδια μου. Θέλω να είμαι η προσωπική σου πουτάνα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι και το στόμα μου για να σε ικανοποιήσω. Μην ξεχνάς ότι ο έρωτας είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε και οι δυο.

Κάλεσέ με στο 6906122875, ζήτησε τη Μαριάννα, -είμαι η Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός των ονείρων σου- και ετοιμάσου για την απόλυτη σεξουαλική σου εμπειρία!

Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός Μαριάννα1

 

Ελληνίδα μιλφάρα συνοδός Μαριάννα2

 

 

 

Search