Στα τέσσερα ..αλλιώς!

Butt1 κωλος
Έρευνες έχουν δείξει ότι το Doggy Style, κοινώς η στάση στα τέσσερα, είναι η αγαπημένη αντρών και γυναικών!

Προσφέρει καλύτερη διείσδυση, κάτι που κάνει και τους δύο να νιώθουν πολύ πιο έντονα το σεξ και προσφέρει καλύτερους οργασμούς. Επίσης, οι άντρες -δικαίως- υποστηρίζουν, ότι είναι η καλύτερη θέα που θα μπορούσαν να έχουν!!

Παρακάτω θα αναλύσουμε τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις την αγαπημένη σου στάση, ακόμα καλύτερη!!!

  1. Δώσε βάση στην κλειτορίδα της!

Είναι εξαιρετική στάση, για ταυτόχρονα κλειτοριδικά παιχνίδια! Κάτι που θα την απογειώσει και θα της προσφέρει απίθανα έντονους οργασμούς! Μπορείς να απλώσεις το χέρι σου και να παίξεις με την κλειτορίδα της, ενώ είσαι μέσα της ή μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα sex shop και να προμηθευτείς ένα παιχνίδι για να το κάνει αυτό για εσένα. Magic wands, eggs, οι επιλογές είναι πολλές, διάλεξε αυτό που προτιμάς και κάνε την παρτενέρ σου να τρέμει στα χέρια σου σαν το ψάρι! Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του να το κάνετε ακόμα πιο spicy και να παίζει η ίδια με την κλειτορίδα της..

  1. Βάλε ένταση!

Αν και εσύ και η παρτενέρ σου αγαπάτε τις πιο έντονες απολαύσεις, το doggy style, ενδείκνυται για πιο άγριες καταστάσεις. Είναι ιδανική στάση για σφαλιάρες στα οπίσθια της παρτενέρ, για να τραβάς τα μαλλιά της  ή για να περνάς τα νύχια σου πάνω από την πλάτη της. Φυσικά πάντα με την συγκατάθεση της και σε λογικά πλαίσια, που θα το κάνουν σέξι και όχι κακό ή επικίνδυνο. Επίσης επειδή όπως είπαμε παραπάνω, σου δίνει την δυνατότητα να διεισδύεις καλύτερα, μπορείς να γίνεις λίγο πιο έντονος κατά την διάρκεια της πράξης, κάτι που σίγουρα θα την τρελάνει!

  1. Μαγικός καθρέφτης!

Αυτός ο τρόπος θα κάνει την εμπειρία πιο “προσωπική” και πιο έντονη συναισθηματικά και κατ επέκταση και σωματικά. Κάντε το μπροστά σε έναν καθρέφτη και φροντίστε και οι δύο να κοιτάτε προς τα εκεί. Έτσι θα μπορείτε και οι δύο να έχετε απίστευτη ..θέα και να κοιτιέστε. Αν θέλεις να κάνεις την εμπειρία ακόμα πιο έντονη, κάντο αργά. Κάνε μικρά διαλείμματα, μπες μέσα της αργά, χαϊδεψε την πλάτη της, τα πόδια της και τα μαλλιά της και θα την δεις να λιώνει! Επίσης, μπορείς να κάνεις μικρές παύσεις και να γυρνάς το κεφάλι της απαλά προς τα πίσω για να την φιλήσεις.

  1. Παίξε με το στήθος της!

Η στάση είναι επίσης ιδανική για να φτάνεις το στήθος της και ταυτόχρονα να έχεις την καλύτερη δυνατή διείσδυση. Οι γυναίκες λατρεύουν τα παιχνίδια με το στήθος τους, οπότε έτσι θα της προσφέρεις απόλαυση στο maximum, αφού θα απολαμβάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα! Δοκίμασε το και δεν θα το μετανιώσεις!

  1. Περιορισμός!

Αν θέλετε να γίνει όλη η εμπειρία πιο ..πικάντικη, δοκιμάστε τα σχοινιά ή τις χειροπέδες. Δέστε τα χέρια της παρτενέρ σας πίσω από την πλάτη της και δείτε την να λιώνει. Αν της αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να αντιδράσει ιδιαίτερα και θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, θα την εξιτάρει και θα τις προσφέρει πολύ έντονους οργασμούς. Και φυσικά εσείς από την πλευρά σας θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό θεάμα.

  1. Πηγαίνετε ..παντού!

Το doggy style είναι μία από τις στάσεις που δεν σε περιορίζει στο μέρος. Μπορείτε να το κάνετε στον πάγκο της κουζίνας, στο τραπέζι, στο μπάνιο, στο γραφείο, στον καναπέ, στο πλυντήριο κοκ. Γενικά μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά μέρη. Έτσι δεν θα βαρεθείτε ποτέ ξανά!

  1. Μαξιλάρια!

Βάλτε ένα ή δύο μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά της παρτενέρ σας ενώ είναι στα τέσσερα και θα δείτε μεγάλη διαφορά. Με αυτό τον τρόπο, θα ασκείται πίεση χαμηλά στην κοιλιά της και θα τρίβεται η κλειτορίδα της, κάτι που μαζί με την διείσδυση, θα την κάνει να νιώθει τα πάντα πιο έντονα και να τελειώνει όπως δεν έχει ξανατελειώσει.

  1. Πρωκτικά παιχνίδια!

Είναι η ιδανική στάση για να βάλετε στο παιχνίδι και τα πρωκτικά παιχνίδια. Έχετε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και είναι κάτι που θα την απογειώσει. Μπορείτε να παίξετε με τα δάχτυλα σας, με κάποιον δονητή ή με κάποιο butt plug, ενώ ταυτόχρονα είστε μέσα της. Αν θέλετε να την δείτε να τρέμει, ταυτόχρονα με αυτά τα δύο, ασχοληθείτε και με την κλειτορίδα της. Θα την δείτε να τελειώνει όπως δεν έχει ξανατελειώσει και να ζητάει κι άλλο. Και εάν η παρτενέρ σας δεν είναι φαν των πρωκτικών παιχνιδιών, μπορείτε πάντα να απολαύσετε την συντροφία μίας ATHENS ESCORT, που εγγυημένα θα το απολαύσει όσο και εσείς!

 

Search