Η ερωτική φαντασίωση που με απογείωσε

Η ερωτική φαντασίωση που με απογείωσε

Τα πράγματα είχαν τελειώσει ανάμεσα στον Δημήτρη και σε μένα εδώ και περίπου δύο χρόνια. Μετά από μια σχέση που είχε προκαλέσει και στους δυο μας περισσότερα προβλήματα και διαξιφισμούς από οποιαδήποτε άλλη κακή σχέση που είχα επιλέξει να συνάψω.
Ο χωρισμός μεταξύ μας ήταν εξίσου επώδυνος. Ωστόσο, για χρόνια συνεχίζαμε να υποθέτουμε μια πιθανή επιστροφή. Μέσα στις αμφιβολίες μου και τις αμφιβολίες του Δημήτρη. Χωρίς ποτέ να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ένα τέλος που ήταν ήδη σε εξέλιξη ή σε μια προσέγγιση για επανένωση.

Η καινούρια σχέση

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μου προσπάθειας, πριν με πείσει να συνεχίσω το δρόμο μου.
Είχα ανακαλύψει ότι ο Δημήτρης είχε αποφασίσει να προχωρήσει, βγαίνοντας με μια νέα κοπέλα!
Δεν ήξερα τίποτε άλλο, δεν είχα συναντηθεί ποτέ μαζί τους. Το μόνο που ήξερα σίγουρα ήταν ότι δεν θα είχα ποτέ άλλη ευκαιρία μαζί του.
Η πληροφορία αυτή υπήρχε μέσα μου και με “έτρωγε”για λίγες ημέρες πριν πείσω το μυαλό μου να αντιδράσει! Θα μπορούσα να κλάψω. Να μείνω ξαπλωμένη στον καναπέ χωρίς φαγητό ή να έχω επιθυμία να βγω έξω. Αλλά αντ’ αυτού, προς έκπληξή μου, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή την πληροφορία για να επιδοθώ σε μια προσωπική και σωματική ευχαρίστηση!
Είχα αρκετό καιρό να κάνω σεξ! Όμως, έπρεπε να παραδεχτώ ότι αυτό που θυμόμουν με τον Δημήτρη είναι οτι δεν είχε καταφέρει ποτέ να με ικανοποιήσει πλήρως!

Η ερωτική φαντασίωση

Γνωρίζοντάς όμως πως είναι μαζί με μια άλλη γυναίκα, είχε αναζωπυρωθεί μέσα μου η επιθυμία να φέρω το χέρι μου πιο κοντά στο μουνάκι μου! Ήταν σαν κάτι που ήταν για καιρό σε λήθαργο και μπορούσε να ξανα ξυπνήσει χωρίς εκδίκηση! Xωρίς παραχωρήσεις για ανόητα αντίποινα στην αγκαλιά ενός άντρα που δεν ήθελε να γνωρίσει τις στιγμές μου και να σεβαστεί τις επιθυμίες μου!
Στο πλευρό του Δημήτρη είχα φανταστεί μια μελαχρινή γυναίκα! Με σαφώς πιο αθλητικό σώμα από το δικό μου και ακόμη πιο πλούσιο στήθος, αυτό που πάντα μου έλειπε!
Τους είχα φανταστεί στο μυαλό μου μέσα στο αυτοκίνητο! Στη μέση ενός έρημου, νυχτερινού πάρκινγκ, με το φεγγάρι να τους κοιτάζει στον ουρανό! Εκείνη θα έσκυβε προς το τζιν του για να τραβήξει το φερμουάρ του και να αφήσει το πέος του στα χείλη της!
Φαντασιώθηκα πως με μαεστρία τα χείλη της τρίβονταν πρώτα στα μπαλάκια του και μετά προς τα πάνω! Ο Δημήτρης θα στεκόταν εκεί, ακίνητος, αφήνοντας τον εαυτό του να τυλιχτεί μέσα στο ζεστό στόμα της! Πιέζοντας μόνο τον αυχένα της με τα χέρια του για να την δελεάσει να μη σταματήσει!

Masturbation

Τα δάχτυλά μου είχαν καταλήξει προς την κλειτορίδα μου ! Είχα ήδη βρέξει εντελώς το κιλοτάκι μου όσο είχα αυτή την ερωτική φαντασίωση στο μυαλό μου! Χαιδεύομουν και έφτιαχνα εικόνες!
Ήμουν εξοικειωμένη με τις συνήθειες και τη μέγιστη διέγερση του Δημήτρη και ήξερα ότι το σεξ μεταξύ τους θα επικεντρωνόταν στο πρωκτικό σεξ! Στο μυαλό μου είχα φανταστεί μια νέα σύντροφο εξοικειωμένη με τέτοιες πρακτικές! Αρκετά πρόστυχη για να τον ευχαριστήσει! Όπως θα έκανε αργότερα με τους επόμενους της εραστές!
Ο Δημήτρης θα την είχε προετοιμάσει να πάρει το πέος του στον κώλο της, περιμένοντας να την σπρώξει χωρίς να νιώσει πολύ πόνο στην αρχή! Τα χέρια του Δημήτρη θα έσφιγγαν το στήθος της και μόνο όταν θα έμπαινε τελείως μέσα θα άρχιζε να σπρώχνει!
Η ερωτική φαντασίωση έφερε στη μνήμη μου τη στενή σεξουαλική εμπειρία μου μαζί του!
Πριν τελειώσουμε, ιδρώναμε πολύ και τελειώναμε σχεδόν ταυτόχρονα!
Εκείνη τη στιγμή  τα δάχτυλά μου είχαν αυξήσει την ένταση του αγγίγματος στην κλειτορίδα μου για να αποφασίσω να αφεθώ στον τελικό οργασμό! Στην ιδέα του σπέρματος του Δημήτρη μέσα κώλο μίας νέου συντρόφου που απολαμβάνουν το σεξ μαζί. Τότε τελείωσα έντονα και πολύ δυνατά!

Search