Ερωτική περιπέτεια με παντρεμένο

Ερωτική περιπέτεια με παντρεμένο

Ήμουν παγιδευμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο. Σε μια κλασική διαλυμένη σχέση όπου δεν υπάρχει πλέον κανένα συναίσθημα. Η αμοιβαία αγάπη θα μπορούσε να συγκριθεί καλύτερα με τη σχέση μεταξύ δύο μακροχρόνιων φίλων. Ήταν μια ιστορία που ίσως δεν ξεκίνησε ποτέ καλά από την αρχή. Αλλά δεν διακόπηκε ποτέ λόγω της αδυναμίας να μπορέσουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε οικονομικά.

Η 50αρα που ψάχνεται

Eίμαι μια ώριμη milf γυναίκα, αλλά αρκετά κομψή και με καλοσχηματισμένο σώμα! Δεν είχα τίποτα να ζηλέψω από τις συζύγους των φίλων του συζύγου μου! Ίσως ήταν λίγο πιο αδύνατες από τη δική μου καλλίγραμμη σωματική διάπλαση. Βέβαια, πήγαιναν και σε ινστιτούτα ομορφιάς και έκανες αρκετές περιποιήσεις! Παρόλα αυτά, είχαν πρόσωπο γεμάτο ρυτίδες και αυλακώσεις!Η δεκαετία των 50 φαινόταν να με έχει αναζωογονήσει! Βέβαια ποτέ δεν έζησα την ζωή μου!

Η απροσδόκητη γνωριμία

Είχα μεγαλώσει έναν γιο που έλειπε από το σπίτι για μερικά χρόνια και είχα μείνει με έναν φίλο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου αλλά αξιόπιστος, ένας από τους ανθρώπους που σπάνια συναντάς στη ζωή!
Είχαμε συνηθίσει να βγαίνουμε κάθε πρωί για πρωινό στο καφενείο. Ο Γιάννης είχε επιλέξει ένα καινούριο μαγαζί με το ακριβές όνομα του γιου μου, κατά ειρωνεία της τύχης!Ένα πρωί, στον συνηθισμένο καφέ, τον είδα!!! Ένας άντρας, ίσως μερικά χρόνια μεγαλύτερος από μένα! Σίγουρα υπέρβαρος αλλά με υπέροχα μάτια, γκριζαρισμένα μαλλιά και μια εντυπωσιακή παρουσία! Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και από εκείνη τη στιγμή και μετά μια καταπιεσμένη σεξουαλική επιθυμία είχε ξυπνήσει μέσα μου!!!Από εκείνη τη στιγμή και μετά, το καφένειο έγινε τακτική στάση! Οι συναντήσεις μας έγιναν πιο συχνές! Ξεκινήσαμε με ένα κούνημα του χεριού, ένα χαμόγελο, μια καλημέρα, ένα γεια! Μέχρι που ένα συγκεκριμένο πρωινό, όταν ο Γιάννης είχε σταθεί για πολλή ώρα μπροστά στο τραπέζι μου!

Το παθιασμένο ραντεβού

Μου ζήτησε ραντεβού για την επόμενη μέρα! Δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι είχα αποδεχτεί την πρόσκλησή του! Αφού είχα στρέψει την προσοχή μου αποκλειστικά στα χείλη του! Την επόμενη μέρα είχα φτάσει στο μπαρ που μου είπε! Ενώ το μαύρο SUV του βρισκόταν ήδη στο πάρκινγκ!Είχα ανέβει στο μπαρ με τρεμάμενη καρδιά και πριν ακόμα μιλήσω άσκοπα, το ζεστό και δυνατό χέρι του με τράβηξε προς το μέρος του και με φίλησε με πάθος! Φύγαμε από εκεί και πήγαμε στο διαμέρισμά του, ήταν αρκετά κοντά! Δεν με ένοιαζε ποιος ήταν, αν είχε κρύψει τη βέρα που δεν φορούσε σήμερα αλλά την είχα δει τις προηγούμενες μέρες! Δεν με ένοιαζε αν ήταν χωρισμένος, χήρος ή οτιδήποτε άλλο! Γδυθήκα με μια συστολή και τα χέρια μου έτρεμαν λίγο για να ξεκουμπώσουν το πουκάμισό του!
Δεν βλέπαμε κανένα ψεγάδι ή ελάττωμα ο ένας στον άλλον! Είμασταν τυφλωμένοι από την ανυπομονησία της επιθυμίας! Το κρεβάτι του ήταν ένα κλασικό διπλό κρεβάτι με μαλακά σεντόνια!

Blowjob

Μόλις ξάπλωσα, συμφώνησα να του κάνω χώρο ανάμεσα στα πόδια μου για να αφήσω τη γλώσσα του να παίξει! Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα είχα ερωτική περιπέτεια με παντρεμένο, ούσα κι’εγώ παντρεμένη!
Είχα φτάσει σε οργασμό σχεδόν αμέσως! Στη συνέχεια πήρα μια σταθερή θέση και ξεκίνησα να τον γλύφω από τον μηρό του έως τους όρχεις του! Κρατώντας τον έναν από αυτούς για λίγο μέσα στη ζεστασιά του στόματός μου! Mετά του έκανα στοματικό σεξ που απο φαινόταν το απολάμβανε πολύ! Το σεξ μαζί του είχε εναλλάγες μεταξύ στιγμών αμηχανίας, ευγένειας και ηρεμίας αλλά και δυνατών λαβών! Ήπιων χτυπημάτων στους μηρούς μου και τσίμπηματα στις θηλές μου! Όμως δεν με έκανε να νιώσω σαν βίζιτα!

Milf πουτάνες στην Αθήνα

Το πέος του ήταν όπως το ήθελα! Στην ιεραποστολική στάση είχα χάσει το μέτρημα των οργασμών μου! Ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον σύζυγό μου! Δεν το είχε όπως ο εκείνος, ο ώριμος εραστής μου!
Μετά απο περίπου 15 λεπτά τελείωσε πάνω μου και έφτασαν μέχρι τα πόδια μου όταν σηκώθηκα!
Σκέφτηκα πως είχα χάσει την λογική μου αλλά αυτή η ερωτική περιπέτεια με παντρεμένο μου έδωσε άλλη αίσθηση! Με βοήθησε να δω την ζωή διαφορετικά αλλά και να νιώσω αυτοπεποίθηση