Ο παντρεμένος εργοδότης και η σερβιτόρα σε 69 στο γραφείο 

69

Την καυτή του ιστορία αφηγείται ο Τάσος Π.

Είμαι ο Τάσος 34χρόνων, κάτοικος νοτίων προαστίων, είμαι παντρεμένος, έχω δύο κόρες και μια επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας. Ειναι ένα μικρό all day cafe bar restaurant που το δουλεύω 3 χρόνια με άλλους δύο συνέταιρους και μέχρι στιγμής πάει καλά, σίγουρα έχοντας τα πάνω του και τα κάτω του.
Από προσωπικό έχω 4 βασικές σερβιτόρες και άλλες 2-3 βοηθητικές που εργάζονται όταν υπάρχει ανάγκη στο μαγαζί. Στην παραγωγή έχω ένα παιδικό φίλο που βγάζει πολύ δουλειά και στην ουσία μου κρατάει όλο το μαγαζί.
Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να ψάχνω προσωπικό, συγκεκριμένα σερβιτόρα γιατί μια βασική που είχα στο καφέ, πολύ καλή στην δουλειά της, αποφάσισε να μετακομίσει στην επαρχία. Γι’ αυτό αναζητούσα μια εξίσου έμπειρη, καπάτσα, εμφανίσιμη, κοινωνική και εξυπηρετική υπάλληλο.

Η καυτή 22χρονη

Έβαλα αγγελία, ήρθαν τουλάχιστον 20 κοπέλες για συνέντευξη. Μια από αυτές, η Περσεφόνη, μου έκανε κλικ και για την δουλειά αλλά κι’όχι μόνο…
Την ρώτησα αρκετά πράγματα για εκείνη. Η Περσεφόνη είναι φοιτήτρια οδοντιατρικής 22χρόνων και μένει στο Αιγάλεω. Από τα 18 της εργάζεται σε καφετέριες ως σερβιτόρα. Την ρώτησα μέχρι και τι ζώδιο είναι! Όπως και το αν είναι ελεύθερη, αν μένει μόνη και πολλά ακόμη!
Δεν έδειξε να ενοχλείται, μου απαντούσε σε όλα με άνεση και κοιτώντας με στα μάτια με πολλά υποσχόμενο βλέμμα…
Το καστανόξανθο κορίτσι με τα μεγάλα, έντονα μάτια με είχε μαγνητίσει…!!! Έχει κορμάκι κόλαση!!! Μόνο το περπατημά της και το νάζι της με αναστάτωνε πολύ…
Την είχα ήδη φαντασιωθεί στα τέσσερα να την δαμάζω και να μου φωνάζει δυνατά “Κύριε Τάσο γαμήστε με όπως μου αξίζει”.

Το επίμαχο Σαββατόβραδο

Την προσέλαβα και ήταν πολύ καλή στην δουλειά της, δεν είχα παράπονο. Συνεπής, επαγγελματίας, χαμογελαστή και καθαρή πάντα! Μύριζε υπέροχα και είχε φυσική ομορφιά που αναδείκνυε χωρίς να βάφεται πολύ! Φορούσε ωραία ρούχα, casual μεν αλλά προσεγμένα που κολάκευαν το λεπτό κορμάκι της!
Κάθε μέρα με καλημέριζε με χαμόγελο και με χαιρετούσε όταν σχολούσε! Μια μέρα Σαββάτου ήταν βραδυνή, σχόλασε κατά τις 22.00, της πρότεινα να μείνει να την κεράσω ποτό. Έμεινε. Ήπια αρκετά κι’ εγώ και η Περσεφόνη!
Τόσο που καταλήξαμε στο γραφείο μου, να πετάω κάτω στο πάτωμα ο,τι υπήρχε και να την ξαπλώνω για να κάνουμε 69!
Γδυθήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε 69 πάνω στο γραφείο και την έπαιζα πάνω στα χείλια της, στα βυζιά της και στο κωλαράκι της!
Δεν το προχωρήσαμε περισσότερο, πέραν από γλυφομούνι, πίπα και 69. Δεν ήθελε η σερβιτόρα, εγώ ήθελα πολύ αλλά… έπρεπε να συγκρατηθώ!
Δεν ήθελα να με αφήσει καυλωμένο και να φύγει…
Έπαιζε κι’ η σερβιτόρα το μουνάκι της και την κοιτούσα, έτοιμος να εκραγώ!
Ήθελα να την νιώσω, να μπω βαθειά μέσα της και να την ξεσκίσω!
Ανένδοτη, δεν με άφησε να μπω μέσα της. Της έλεγα ο,τι σκεφτόμουν για εκείνη όλο αυτό τον καιρό, πως την φαντασιωνόμουν και πως ήθελα να την πάρω. Έχυσα τα βυζιά της και μέχρι να ξεμεθύσουμε, καθίσαμε στο γραφείο. Την πήγα σπίτι και δεν ξανά μιλήσαμε γι’ αυτό.
Όμως, τα βλέμματά μας τα έλεγαν όλα…