Πιτσιρίκα για anal sex

You are currently viewing Πιτσιρίκα για anal sex

Την σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Καίτη 22 ετών call girl από το Μαρούσι. Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Νίκο. Η πρώτη συνάντηση μου με τον 44χρονο επιχειρηματία θα έλεγα πως ήταν απολαυστική εμπειρία που κάθε call girl θα ήθελε να ζήσει.
Με πήραν από το γραφείο συνοδών όπου συνεργάζομαι στο Μαρούσι για να μου εξηγήσουν τις λεπτομέρειες. Ο Νίκος ήθελε μία escort πιτσιρίκα για anal sex κυρίως να είναι sexy με ένα γλυκό έκφυλο πρόσωπο, αρκετά μεγάλο στήθος και να γουστάρει το anal!

Στο ραντεβού

Μέσα σε μισή ώρα ήμουν ήδη έξω από το διαμέρισμα εκεί στην Κηφισιά ντυμένη όπως μου είχε ακριβώς εξηγήσει το γραφείο, όπως δηλαδή ήθελε ο Νίκος.
Ήθελε να ήμουν με ένα μαθητικό παρουσιαστικό γιατί αυτό τον ξεσηκώνει πάρα πολύ! Δηλαδή μία αρκετά κοντή φούστα μίνι, μαύρη με κόκκινο καρό και ένα άσπρο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν! Μόλις άνοιξε την πόρτα, με πήρε από το χέρι και με τράβηξε κοντά του
με δύναμη! Ένιωθα τα μπράτσα του να με καθηλώνουν… κολλημένη στο καλοστημένο κορμί του! Ένιωσα εκείνη τη στιγμή πως δεν ήμουνα μία απλή πιτσιρίκα για anal sex αλλά η απόλυτη φαντασίωσή του.
Μου έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα μαλλιά μου με τόσο πάθος που ένιωσα ότι ήμουν στον παράδεισο των αισθήσεων!!! Κυριολεκτικά χωρίς να χάσει ευκαιρία μου ζήτησε να του βάλω το προφυλακτικό!

Με πάθος…

Kάθισα στα τέσσερα, το έβαλα στο στόμα μου και το μετά του το φόρεσα. Ήρθε αμέσως από πίσω μου και μπήκε κυριολεκτικά με δύναμη ολόκληρος μέσα μου!!! Ένιωθα πως ο σκληρός πούτσος του ήταν έτοιμος για όλα και αυτό μου άρεσε πολύ!!! Είχε την κυριαρχία από την αρχή!!!  Οι φωνές μας και τα βογγητά μας παίζει να τα άκουσαν σε όλο το τετράγωνο!!!
Κάποια στιγμή τραβήχτηκε απότομα, όπως ακριβώς απότομα μπήκε μέσα μου, με έπιασε από τη μέση και με γύρισε ανάσκελα.
Ήρθε από πάνω μου… μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μπαινοβγαίνει πολύ γρήγορα μέσα μου και με δύναμη!!! Τον ένιωθα απίσταυτα σκληρό…  ήξερα πως ο οργασμός του ήταν πολύ κοντά! Τραβήχτηκε, πέταξε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω στο πλούσιο στήθος μου! Τραβώντας για ακόμη μία φορά τα μαύρα μου μαλλιά ενώ ταυτόχρονα μου έλεγε ότι είμαι η πιο όμορφη πιτσιρίκα  για anal sex!

Πίσω πόρτα…

“Θέλω να με πάρεις από πίσω” του είπα. Παίρνει την κρεμούλα και μου την βάζει στην τρύπα μου! Βάζει επίσης λίγη και στο προφυλακτικό που μόλις έχει φορέσει!
“Σε νιώθω πολύ μεγάλο, είναι αδύνατο να μπείς μέσα αγόρι μου” του αποκρίθηκα!
Με μιας χάνεται μέσα μου! Βγάζω μια κραυγή πόνου, χαράς, και ευχαρίστησης! Έτριψα το μουνάκι μου απαλά! Μου αρέσε πολύ και άρχιζα να το φωνάζω!
“Είσαι πολύ ώρα μέσα μου, και νιώθω ότι θα με χύσεις”! Έβγαλε το προφυλακτικό και  έχυσε στην μουνάρα μου, την πλημμυρίσε!!! Το απολαύσαμε και οι δυο!
Το μόνο που ξέρω εκείνη την στιγμή είχαμε απογειωθεί στο τέρμα!!!
Αυτό τελικά που μας ενώνει είναι μια ατελείωτη ηδονή!
Από τότε τον βλέπω αρκετά συχνά άλλη φορά σπίτι του κι άλλες φορές ξενοδοχεία.

Αν αναζητάς βίζιτες στην Αθήνα, ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο:https://menclub.gr