Πίπα σε έναν άγνωστο μέσα στο λεωφορείο

πίπα σε έναν άγνωστο

Είμαι η Κατερίνα και ο ενθουσιασμός του να κάνω κάτι σεξουαλικό σε δημόσιο χώρο ήταν πάντα κάτι συναρπαστικό! Την ίδια στιγμή και απαγορευμένο! Το φαντασιωνόμουν αλλά μέχρι εκεί! Τα βράδια που άφηνα τον εαυτό μου να παρασυρθεί από τις ενδόμυχες επιθυμίες μου έπαιζα την κλειτορίδα μου με αυτή την σκέψη! Μέχρι που τελικά το έζησα και ήταν κάτι παραπάνω απο τέλειο!
Πίπα σε έναν άγνωστο μέσα στο λεωφορείο!

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

 

Ο ελκυστικός άγνωστος

Ήταν τα σκοτεινά μάτια του που με εξίταραν! Μυστηριώδη και αισθησιακά, κάπως μυστικιστικά, που με ενέπνευσαν να σπάσω τους κανόνες! Τον είχα συναντήσει στο λεωφορείο μέσα στην Αθήνα, επιστρέφοντας σπίτι μετά απο την δουλειά όπως τόσοι άλλοι! Μέσα στο κρύο του Ιανουαρίου, καθώς ο ήλιος έδυε και το βράδυ πλησίαζε.
Ένα παιχνίδι των ματιών μας για αρκετά λεπτά μας έκανε να χαμογελάσουμε στην συνέχεια!
Αυτός ο άγνωστος με είχε τραβήξει με τα μάτια του αλλά και τα πυκνά μαλλιά του! Είχε μια χαρακτηριστική γραμμή χειλιών με μια ελιά στη δεξιά πλευρά του πηγουνιού του!

Η προσέγγιση στο λεωφορείο

Αυτό που με έπεισε ήταν η πρωτοβουλία του! Άφησε τη θέση του για να κατευθυνθεί προς τη δική μου στο πίσω μέρος του λεωφορείου που δεν είχε κόσμο εκείνη την στιγμή! Το παράδοξο ήταν οτι βρισκόμασταν σε δημόσιο μέσο μεταφοράς αλλά δεν φάνηκε να μη μας πτοεί στην πορεία!
Ανταλλάξαμε μερικές λέξεις, ήρθαμε αρκετά κοντά, με κοιτούσε κατεύθειαν μες τα μάτια!
Ο μελαχρινός άντρας με τη δυνατή σωματική διάπλαση, είχε βγάλει το ένα γάντι από το δεξί του χέρι για να απομακρύνει μια μπούκλα από το πρόσωπό μου! Το άρωμά του μου είχε ασκήσει μια άγρια, πρωτόγνωρη έλξη! Ήμουν εντελώς μπερδεμένη και ερεθισμένη την ίδια στιγμή! Από το πρόσωπό μου το χέρι του είχε στη συνέχεια ακουμπήσει προς τον μηρό μου!
Η αναπνοή μας είχε θολώσει το τζάμι πίσω μας, ενώ από το στενό τζιν του είχα μπορέσει να διακρίνω το εξόγκωμα του ερεθισμένου πούτσου του! Πρέπει να ήταν αρκετά χοντρό, πράγμα που δεν είχα συνηθίσει! Ήμουν ανυπόμονη να το αγγίξω!

https://adultclub.gr/nastazia-top-model-apo-tin-mosxa/

Τα χέρια μας μέσα απο τα τζιν μας

Η φαντασία μου με είχε κάνει σκέφτομαι ήδη πως το έχω στα χέρια μου!
Ξαφνικά δεν με ενδιέφερε πλέον ποιος ήταν μέσα από το λεωφορείο ή αν ο ίδιος ήταν σεξομανής, τρελός, ο,τιδήποτε!
Επικέντρωσα την προσοχή μου μόνο σε αυτή την ξαφνική διέγερση που δεν μου είχε ξανα συμβεί ποτέ!

Χωρίς να το καταλάβω, το χέρι του είχε φτάσει στο κουμπί του τζιν μου με μια αίσθηση ερωτισμού, αγωνίας, ντροπής, αμηχανίας! Ωστόσο, κανένα από τα βλέμματα των επιβάτων δεν είχε επικεντρωθεί σε εμάς! Ένας λόγος παραπάνω για να μην συγκρατηθούμε και να προχωρήσω κάνοντας την ίδια κίνηση και σε εκείνον!
Είχα πλησιάσει το φερμουάρ του, κατεβάζοντάς το! Παλεύοντας να περάσω το χέρι μου κάτω από το στενό τζιν του και κάτω από το φούτερ του με τα μάτια του στραμμένα πάνω μου!

Τα δάχτυλά του είχαν κινηθεί στο μουνάκι μου σχεδόν σαν συνήθεια! Το εσωρουχό μου ήταν ήδη βρεγμένο! Πόσοι άντρες με είχαν αγγίξει έτσι πριν από αυτόν τον ξένο; Κανείς τους δεν είχε καταφέρει ποτέ με τις κινήσεις τους να με καυλώσει τόσο! Σταματώντας την ιδανική στιγμή για να καθυστερήσει έναν πρόωρο οργασμό!

Πίπα σε έναν άγνωστο μέσα στο λεωφορείο

Με έπιασε ο άντρας μου σε deep throat με άλλον

Όσο σκληρά κι αν προσπαθούσα για αυτοέλεγχο που πάντα είχα, δεν μπορούσα να σταματήσω! χωρίς Πλέον είχα στο χέρι μου τον χοντρό πούτσο του! Το να πιάσω τον πούτσο του στη βάση του, ήταν σχεδόν αδύνατο χωρίς να κατεβάσω το τζιν του! Έχωσα τα δάχτυλά μου και κατόπιν το χέρι μου για να το πιάσω ολόκληρο, όσο εκείνος κατέβαζε το τζιν του! Μετά απο το τρίψιμο στο μουνάκι μου, έχυσα βουβά αν και ήμουν έτοιμη να ουρλιάξω! Ενώ τουλάχιστον άλλα δύο δάχτυλα τα είχε βάλει βαθιά μέσα μου! Τότε ήταν που έσκυψα και έκανα το αδιανόητο! Πήρα πίπα σε έναν άγνωστο μέσα στο λεωφορείο! Ήταν τόσο χοντρό που δεν χωρούσε στο στόμα μου! Το blowjob ήταν λίγο πιο δύσκολο απο οτι φανταζόμουν!
Η κίνησή μου είχε επίσης αποδειχθεί ατρόμητη! Άραγε μας έβλεπε κανείς;
Στην πραγματικότητα δεν με ενδιέφερε! Ο άγνωστος είχε παραδοθεί στην πίπα που του έκανα και στην ηδονή της στιγμής! Δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου! Ήταν τόσα πολλά τα χύσια του που δεν μπόρεσα να τα πιω όλα! Έβγαλα απο την τσάντα μου ένα χαρτομάντηλο και σκουπίστηκα!
Κατέβηκε στην επόμενη στάση και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτόν! Θυμόμουν μόνο τα μάτια του και τον χοντρό πούτσο του!

Search