Lesbian sex με την συμφοιτήτριά μου

You are currently viewing Lesbian sex με την συμφοιτήτριά μου

Δεν μπορούσα να κατατάξω τον εαυτό μου στις λεσβίες. Ούτε η Βιβή, ούτε εγώ είχαμε ποτέ αισθανθεί την ανάγκη να βάλουμε ταμπέλα στον εαυτό μας! Παρότι είχαμε υποκύψει στην επιθυμία για μερικά οικεία φιλιά και χάδια αλλά πάντα μέχρι εκεί!
Η Βιβή ήταν η συμφοιτήτριά μου στο Καποδιστριακό και συγκάτοικός μου και στα πέντε χρόνια των σπουδών! Μακριά από το σπίτι μας στο χωριό, όσο και από τους υπόλοιπους συνήθεις κύκλους φίλων! Πηγαίναμε στα πάρτι και για ποτό και πάντα μαζί περνούσαμε τέλεια!
Σε αντίθεση με μένα, η Βιβή διέθετε μεσογειακή ομορφιά! Σκούρα μάτια και μαλλιά, ελαφριές καμπύλες και στήθη που τρέλαιναν τους άνδρες! Εγώ απο την άλλη είμαι πολύ λεπτή, καστανόξανθη και μικροκαμωμένη! Στα γούστα όμως είμασταν ίδιες! Κι΄έτσι το lesbian sex με την συμφοιτήτριά μου ήταν κάθε φορά και καλύτερο!

Η φαντασίωση με τις μπανάνες

Είμασταν η ξανθιά και η μελαχρινή, όπως η μέρα και η νύχτα!
Το κορμί της Βιβής ήταν πολύ καλύτερο απο το δικό μου! Την θαύμαζα και την κοιτούσα πάντα με ενθουσιασμό!
Η Βιβή είχε πάθος για τα εξωτικά νησιά, όπου ονειρευόταν να ταξιδέψει μια μέρα! Για να ανακαλύψει όλες τις τυπικές παραδόσεις αλλά και να απολαύσει τα ξεχωριστά τοπία! Συγκεκριμένα, ένα ξέγνοιαστο βράδυ χωρίς προετοιμασίες για εξετάσεις, είχα αποφασίσει να ικανοποιήσω μια από τις φαντασιώσεις της! Ήθελε να μοιραστούμε μια μπανάνα, η μία στο υγρό μουνάκι της άλλης! Η Βιβή ήθελε πρώτα να παίξω με την μπανάνα και να με κοιτάει! Να την γλύφω και να την βάζω στο μουνάκι μου και κατόπιν στο στόμα της! Αμέσως  μετά να την βάζω στο μουνάκι της και μετά στο στόμα μου!

Φάσωμα με την συμφοιτήτριά μου

Είμασταν πρόθυμες να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε φλογερές στιγμές! Είχαμε βρεθεί ξαπλωμένες στο κρεβάτι μου στο κοινό μας διαμέρισμα, με τα εσώρουχα και τα μπλουζάκια μας! Τυφλωμένες από την επιθυμία και την ανάγκη να βάλουμε δάχτυλο η μία στην άλλη!
Στο αμυδρό φως, είχα κοιτάξει το μαγνητικό της βλέμμα και τα σαρκώδη χείλη της! Μέχρι που το χέρι της αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα προς τα κάτω και να τρίψει ελαφρά το μουνάκι μου!
Με το αριστερό της χέρι είχε αφήσει τις τιράντες της μπλούζας να πέσουν κατά μήκος των ώμων της! Τόσο ώστε να μου επιτρέψει να βλέπω το πλούσιο στήθος της χωρίς να το αποκαλύψει εντελώς! Έβαλα δάχτυλο στο μουνάκι της Βιβής! Τρυπώνοντας κάτω από  εσώρουχο για να πειράξω την κλειτορίδα της ακολουθώντας το ρυθμό που κι΄εκείνη με χαίδευε! Μέσα στο δωμάτιο μόνο οι αναπνοές μας ακούγονταν! Στην αρχή συγκρατημένες και στη συνέχεια κοπιαστικές! Ελαφρά βογγητά έβγαιναν από τα χείλη της Βιβής και με είχαν μουσκέψει ακόμα περισσότερο!

Super lesbian sex

Τα δάχτυλα της Βίβης είχαν παραμείνει μέσα μου, ενώ τα δικά μου δάχτυλα είχαν περιοριστεί στην κλειτορίδα της! Η απόλαυση ήταν μεγάλη εκείνο το βράδυ!
Με κάθε κίνηση τα στήθη της είχαν αρχίσει να κουνιούνται προς τα πάνω και να πέφτουν προς τα κάτω χωρίς να πέφτει η μπλούζα της! Αυτό εξίταρε την φαντασία μου!
Η Βιβή είχε την παράξενη συνήθεια να αλληθωρίζει όταν τελειώνει! Μου το είχε εκμυστηρευτεί λίγο καιρό πριν και το οποίο είχα φροντίσει να κρατήσω στο μυαλό μου!
Λίγο πριν αλληθωρίσει, η Βιβή είχε μετακινήσει το εσώρουχό της για να μπορέσει να διεισδύσει την άγουρη μπανάνα που είχε επιλεγεί για την περίσταση! Την ίδια στιγμή είχα αποφασίσει να κάνω το ίδιο, σπρώχνοντας το φρούτο βαθιά και μέχρι να τελειώσω!
Στο τέλος αυτού του κοινού masturbation είχαμε ανταλλάξει τις χυμένες μπανάνες για να γλύψουμε η μία, τις καύλες της άλλης! Πάντα το λεσβιακό μαζί της με απογείωνε!

Κορίτσια για lesbian sex στην Αθήνα!