Γίνε η απόλυτη ερωτική φαντασίωση

ερωτική φαντασίωση

Ερωτική φαντασίωση

Είναι γεγονός πως οι φαντασιώσεις των αντρών στο σεξουαλικό τομέα είναι διαχρονικές, φαντασιώνονται ερωτικά φιλιά χαμηλά και πολλά ακόμη….
Οι γυναίκες, σε γενικές γραμμές, σκέφτονται τη σεξουαλική τους ζωή όλη μέρα.
Για τους άντρες όμως συγκεντρώσαμε όσα θα διαβάσεις!
Είπαμε να ψάξουμε περισσότερο το θέμα και θα σου αναφέρουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να τον τρελάνεις:

Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος σου:

Οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν μία σύντροφο πού να εκφράζει την επιθυμία της για σεξουαλική επαφή. Ορισμένες γυναίκες έρχονται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφό τους και φαίνεται πως το κάνουνε σαν να θέλουν να τον ανταμείψουν, δηλαδή σαν να προσφέρουν ένα δώρο.
Ενώ, το ιδανικό είναι να δείχνουν την ίδια επιθυμία. Αν το κάνεις από υποχρέωση, ο σύντροφος το αντιλαμβάνεται και δεν ερεθίζεται όσο θα ήθελε. Η πιο σέξι γυναίκα είναι εκείνη που δείχνει πόσο απολαμβάνει το σεξ με το σύντροφό της όσο εκείνος και αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαίρεση.

Δείξτου πόσο ποθητός είναι:

Όλοι οι άντρες έχουν την ανάγκη να νιώθουν ερωτικά ποθητοί. Το να το εκφράσεις μία απλή σου επιθυμία “θέλω να σε νιώσω μέσα μου” τότε τον κάνεις να φαντασιώνεται πολλά. Είναι όμορφο να ξέρει πως απολαμβάνεις το σεξ μαζί του και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Αν δεν νιώθεις άνετα να τα εκφράσεις όταν είσαστε μαζί, μπορείς να του στείλεις ένα πονηρό μήνυμα ή να εστιάζεις στα σημεία του σώματός του επίμονα. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να τον ακουμπάς στα σημεία που του αρέσουν, μην το αμελήσεις είναι σημαντικό.

Κάνε την πρώτη κίνηση εσύ:

Συνήθως το αντρικό φύλο είναι εκείνο που ξεκινά τις περιπτύξεις και καταλήγει στο κρεβάτι. Είναι γεγονός ότι οι άντρες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και να νιώθουν την ικανοποίηση ότι σε αποπλανούν. Παρόλα αυτά, είναι μονότονο για τους άντρες να επιδιώκουν πρώτοι το σεξ. Πρέπει η γυναίκα να προκαλεί τον άντρα γιατί εκείνος πιστεύει πως δεν τον ποθεί ερωτικά. Μπορείς είτε να τον αγγίξεις στο ευαίσθητο σημείο του είτε να του μιλήσει σιγανά στο αυτί και να αφηγηθείς μια ερωτική φαντασίωση…
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να τον ξυπνήσεις με φιλιά στην ευαίσθητη περιοχή…

Παρακίνησέ τον:

Τα γούστα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά σε ότι αφορά τη σεξουαλική ζωή. Γι’ αυτό οι άντρες χρειάζονται λίγες συμβουλές στο πώς να σε ικανοποιήσουν. Δεν χρειάζεται να είσαι ντροπαλή, γιατί είσαι η μόνη που ξέρει τι ακριβώς χρειάζεσαι για να φτάσεις στην κορύφωση. Καθοδήγησε τον με λέξεις και ήχους και η απόλαυση θα είναι όλη δική σου όταν φτάσει στο σημείο G. Μία γυναίκα αισθάνεται sexy όταν ξέρει τι θέλει.

Γίνε η φαντασίωσή του:

Το σεξ μπορεί να παρακινήσει τον εγωισμό του άντρα. Πιστεύουν ότι είναι ποθητοί, τους αρέσει να συμφωνείς στα γούστα τους και να τους σέβεσαι με την καλή έννοια. Γι’ αυτό και ο στοματικός έρωτας είναι πολύ σημαντικός. Όταν τον βλέπεις να έρχεται στην κορύφωση οργασμικά, σε ευχαριστεί όσο ποτέ. Όταν τον ικανοποιείς, διατήρησε την οπτική επαφή και δείξε του πόσο τον ευχαριστείς. Τον εξιτάρει η ματιά σου και του δημιουργεί εικόνες! Γίνε η απόλυτη ερωτική φαντασίωση για εκείνον!!!

Μην εκδηλώνεις ψεύτικα συναισθήματα:

Όταν η γυναίκα προσποιείται μπορεί να έχει καλό κίνητρο. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην πληγωθεί ο εγωισμός του άντρα. Σαν αποτέλεσμα έχει να δίνεις συγχαρητήρια για κάτι που δεν σε ευχαρίστησε. Καθοδήγησε τον άντρα ακόμα κι’ όταν δεν μπορεί να σε φέρει σε οργασμό. Να ξέρεις όμως, ότι δεν χρειάζεται να προσποιείσαι συνεχώς γιατί δεν τον αφήνεις να γίνει καλύτερος εραστής. Μην θυσιάσεις τον οργασμό σου απλά για να επιβεβαιώσεις ότι το κάνει καλά.
Search