Με έπιασε ο άντρας μου σε deep throat με άλλον

deep throat

Την εμπειρία της αφηγείται η Νικολέτα Τ.

Είμαι η Νικολέτα, 39 ετών από την Νέα Ερυθραία.
Παντρεύτηκα πριν 3,5 χρόνια, έχω μια κόρη 3 ετών και με τον άντρα μου είμασταν σε σχέση άλλα 3,5 χρόνια πριν παντρευτούμε.
Έχουμε χωρίσει και τα έχουμε ξανά βρει πολλές φορές.
Το τελευταίο 6μηνο είμαστε σε διάσταση και συζητάμε να χωρίσουμε αλλά όπως και να ‘χει είναι κάτι που το συζητάμε χρόνια αλλά δεν περνούμε την οριστική απόφαση.
Ανά διαστήματα, η κόρη μου μένει στο χωριό με την γιαγιά κι’ έτσι έχουμε χρόνο να μείνουμε μόνοι μας χωρίς όμως να μπορέσουμε τελικά να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας.

Η γνωριμία στο διαδίκτυο

Σ’ αυτή την φάση γνώρισα τον Αλέξανδρο.
Ιδιωτικό υπάλληλο, 40χρονών από την Πεύκη.
Ο Αλέξανδρος είναι ελεύθερος και ζει ως εργένης σε ιδιόκτητο διαμέρισμα.
Γνωριστήκαμε μέσα από γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μιλούσαμε σχεδόν ένα μήνα με βιντεοκλήσεις, μηνύματα. Ενδιάμεσα είχαμε βρεθεί για ένα καφέ στα γρήγορα στο Mall για να πούμε δυο κουβέντες  από κοντά.
Αφού βρεθήκαμε, ο Άλεξ ενθουσιάστηκε πολύ, όπως κι’ εγώ άλλωστε.
Μου άρεσε πολύ, είναι ωραίος άντρας και γοητευτικός.
Τα μηνύματα που στέλναμε άλλαξαν χαρακτήρα κι’ έγιναν πιο ερωτικά, πιο προκλητικά και ανταλλάσσαμε πλέον και γυμνό φωτογραφικό υλικό.
Μου έλεγε ότι του αρέσει πολύ το deep throat και θέλει να το δοκιμάσουμε μαζί για να με πνίξει με τον πούτσο του!
Ήθελα να προχωρήσουμε, να τα κάνουμε όλα και το ίδιο ήθελε κι’ αυτός.

Η πρόταση

Εκείνο το διάστημα είχε έρθει ο αδερφός του από την Αγγλία και δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι του. Ήξερα ότι θα ζήσω μια έντονη ερωτική ιστορία.
Τότε, σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο δικό μου γιατί η μικρή θα πήγαινε στην γιαγιά της το Σαββατοκύριακο και ο άντρας μου θα είχε δουλειές με έναν φίλο και θα επέστρεφε το βράδυ.
Πρότεινα λοιπόν στον Άλεξ να έρθει το μεσημέρι σπίτι μου να καθίσουμε.

Σάββατο μεσημέρι, κατά τις 14.30, ο Άλεξ μου χτυπάει την πόρτα με γλυκά και λουλούδια! Ξαφνιάστηκα που μου αγόρασε και λουλούδια αν και είχα καταλάβει ότι είναι gentleman από όσο καιρό μιλούσαμε!
Πέρασε στο σαλόνι, είχα μαγειρέψει, φάγαμε, ήπιαμε τα κρασάκια μας, μιλήσαμε και αφού τελειώσαμε το φαγητό και αράξαμε λίγο, του ζήτησα να πάμε στην κρεβατοκάμαρα.

Παθιασμένα…

Μόλις μπήκαμε, με κόλλησε στον τοίχο με την πλάτη, με φίλησε με πάθος, τράβηξε την φούστα μου πάνω κι’ έτριβε αργά αργά το μουνάκι μου πάνω από το εσώρουχο.
Μου έβαλε δάχτυλο και μου μιλούσε βρώμικα στο αυτί!
Είχα ήδη μουσκέψει… Ένιωσα σαν Βίζιτα!

Έσκισε το εσωρουχό μου, με κόλλησε στον τοίχο με το στήθος, για να με έχει σε πισωκολλητό, κατέβασε το παντελόνι του και με πήρε στα όρθια!
Βαθειά και άγρια… Μου τραβούσε τα μαλλιά μπαινοέβγαινε δυνατά μέσα μου!
Μου τράβηξε ξανά την αλογοουρά, με έκανε να σκύψω και να του πάρω πίπα! Ήθελε να κάνω deep throat. Το προσπάθησα, μου ήταν δύσκολο, δεν το είχα ξανά κάνει.
Πνιγόμουν, μου τραβούσε το κεφάλι να πάρω αέρα και μου έσπρωχνε ξανά το κεφάλι για να το πάρω όλο στο στόμα.

Μας έπιασε επ’ αυτοφώρω

Την στιγμή που προσπαθούσα να κάνω το deep throat που του αρέσει, άνοιξε η πόρτα και ήταν ο άντρας μου!
Για κάποιον λόγο ήρθε πολύ νωρίτερα!
Στην αρχή σοκαρίστηκε, αμέσως μετά όμως ξεκίνησε να φωνάζει και να μας βρίζει.
Του εξήγησα ότι δεν φταίει ο Αλέξανδρος και πως η δική μας σχέση δεν πηγαίνει καλά εδώ και 1 χρόνο. Έχουμε 6 μήνες να κάνουμε κάτι και πλέον δεν θέλω να το συνεχίσω μαζί του. Έκλεισε την πόρτα με δύναμη, μου είπε ότι όταν γυρίσει δεν θέλει να με βρει σπίτι κι’ έφυγε.

Πιστεύω ότι ο άντρας μου από καιρό έχει καταλάβει ότι ο γάμος μας έχει τελειώσει. Έχουν γίνει πολλές μάταιες επανασυνδέσεις. Σίγουρα είχε καταλάβει ότι μιλάω και με άλλον. Άλλωστε ποτέ δεν του έκρυψα ότι θέλω να συνεχίσω να έχω μια ενεργή ερωτική ζωή. Το δικό μας ερωτικό κομμάτι είχε τελειώσει.

Ο Αλέξανδρος ντύθηκε, μου είπε ότι είναι καλύτερα να τα πούμε στον δικό του χώρο την επόμενη φορά και έφυγε.
Με τον άντρα μου συνεχίζουμε και είμαστε σε διάσταση και έχω καταλάβει ότι έχει κι’ εκείνος σεξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες.

Search