Public sex στην βροχή

You are currently viewing Public sex στην βροχή

Πάντα ήθελα να κάνω κάτι πικάντικο σε συνδυασμό με το ρίσκο της έκπληξης, σε ανοιχτό χώρο, χωρίς αναστολές, ταμπού και τύψεις. Το να βρω έναν άντρα σύντροφο πρόθυμο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου για public sex αποδείχθηκε ευκολότερο από το αναμενόμενο και μια τέλεια εμπειρία στην βροχή!
Αφού γνώρισα τον Τάκη, με την εκκεντρική συμπεριφορά του αλλά και το αγαλμάτινο κορμί του, στο 1,80εκ., μεσογειακής ομορφιάς και εμφάνισης! Είχα βρει έναν τέλειο εραστή για να εκπληρώσει κάθε σεξουαλική μου επιθυμία!
Την πρώτη φορά που επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει public oral sex, δηλαδή στοματικό σεξ σε δημόσιο χώρο, είχαμε απομονωθεί πίσω από έναν φράχτη! Με τον κίνδυνο να μας ανακαλύψουν ανά πάσα στιγμή κοντά σε ένα πολυσύχναστο πάρκο! Το είχαμε κάνει κι’ άλλες φορές και ο ενθουσιασμός αλλά και η αδρεναλίνη ήταν το κάτι άλλο!

Η βροχερή μέρα στο πάρκο

Η μέρα που επιλέξαμε δεν ήταν η καλύτερη! Ήταν αργά το απόγευμα και η καλοκαιρινή βροχή συνέχισε να πέφτει σε μια δροσερή καταιγίδα που μας διέγειρε! Οι αμοιβαίες μας επιθυμίες μας οδήγησαν άλλη μια φορά σε public sex! Καθώς πλησίαζε το σούρουπο, το πάρκο είχε κόσμο, σφίζοντας απο έντονους ρυθμούς της καθημερινής ζωής! Ενώ για εμάς αποτελούσε μια συναρπαστική φωλιά μέσα στην οποία μπορούσαμε να καταφύγουμε χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς!
Η επιθυμία και η ανυπομονησία του Τάκη, μας είχαν οδηγήσει να τρέξουμε προς τον πρώτο φράχτη της γωνίας! Αδιαφορώντας για τη βροχή, ντυμένοι ελαφρά και καυτοί από πόθο! Είχα γονατίσει μπροστά του κατεβάζοντας την ζώνη του τζιν του! Ενώ ο Τάσος παρατηρούσε την κατάσταση από ψηλά! Έβγαλα τον πούτσο του έξω και αμέσως το ζέστανα μέσα στο στόμα μου!
Το δέρμα του μύριζε αφρόλουτρο! Ένα υπέροχο άρωμα που με έιχε γίνει ένα πλέον με την μυρωδιά  της βροχής. Τα γρήγορα βήματα των περαστικών γύρω μας δεν μας είχαν πτοήσει καθόλου! Συνέχιζα να τον παίρνω στο στόμα μου αισθησιακά και απαλά!
Το χέρι του Τάκη κρατούσε τον αυχένα μου! Κανοντάς με να αυξήσω τον ρυθμό και στη συνέχεια να τον επιβραδύνω ξαφνικά!
Ένα παιχνίδι ηδονής που μπορούσα να νιώσω από τα πρησμένα αρχίδια του στην παλάμη μου χωρίς να χρειάζεται να σηκώσω το βλέμμα μου προς αυτά!

Public sex στην βροχή

Μπήκε μέσα μου στα όρθια, βιαστικά, κάνοντας γρήγορες κινήσεις και αποφασιστικές!
Έμπαινε μέσα μου με πολύ φόρα, κόντεψα να πέσω κάτω και με κράτησε!
Μετά απο λίγα λεπτά, βγήκε, με έκανε να γονατίσω για να καταπιώ τα χύσια του!
Είχα ερεθιστεί τόσο πολύ και εκείνος το ίδιο! Το χέρι του ακουμπούσε  τα μουσκεμένα μαλλιά μου! Καθώς ρουφούσα όλο του το σπέρμα και το κατάπινα ενώ τον κοιτούσα στα μάτια! Με την βροχή να πέφτει πάνω μας, ήταν τέλειο το όλο σκηνικό! Ειδικά με το cum in mouth που όπως μου είπε, το έκανα καλύτερα και απο βίζιτα!

Ανάμεσα σε μόλις συγκρατημένα βογγητά, έβγαλα τον πούτσο του απο το στόμα μου και όπως μια πραγματική τσούλα άνοιξα το στόμα μου για να δει οτι τα καταπίνω όλα!!!

Η βροχή μας είχε μουσκέψει αλλά δεν μας ένοιαζε τίποτα! Ούτε καν αν μας είχαν δει καθ’ όλη την διάρκεια του blowjob και του public sex!