Ρομαντικό ραντεβού με συνοδό

You are currently viewing Ρομαντικό ραντεβού με συνοδό
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί στο Adultclub η Νατάσα 30 χρόνων από την Αθήνα και αναφέρεται σε ένα ρομαντικό ραντεβού με συνοδό!
Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος αρκετά γοητευτικός και ίσως ο πιο αγαπημένος πελάτης στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια!
Δεν είναι ένας άνθρωπος που του λείπει το σεξ αλλά η ανθρώπινη επαφή, η καλοπέραση και μία όμορφη παρέα! Γι’ αυτό επιδιώκει να κανονίζει ρομαντικό ραντεβού με συνοδό όταν μπορεί! Η δουλειά στην οποία κάνει, δεν του αφήνει πολύ χρονο για προσωπική ζωή.  Γι’ αυτό όπως λέει και εκείνος δεν έχει τη δύναμη μα κυρίως το κουράγιο και τον χρόνο να κάνει κάποια σχέση ή να βγαίνει ραντεβού!
Στην προσωπική του ζωή διαλέγει ένα call girl και πάντα  ζητά από αυτά το girlfriend experience για να έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ρομαντικό ραντεβού με συνοδό που έχει κλείσει! Του αρέσει να περνάει όμορφα, να βγαίνουν να κάνουν γενικά παρέα και να περνάει χρόνο με τα κορίτσια που διαλέγει!

Η συνάντηση αυτή έγινε πριν από 4 χρόνια

Μόλις είχε αρχίσει ο χειμώνας και πήρε τηλέφωνο στο γραφείο όπου συνεργάζομαι ζητώντας μία κοπέλα να είναι κυρίως φιλική, επικοινωνιακή, κοινωνική έξυπνη και εμφανίσιμη! Έτσι όπως την περιέγραψε ταίριαζε ακριβώς στο δικό μου προφίλ κι’ έτσι με έστειλαν! Είχε πει πως ήθελε την κοπέλα για ολόκληρο το βράδυ!
Το σπίτι του βρισκόταν σε μία όμορφη γειτονιά,  ήσυχη κοντά στο Χολαργό.
Νωρίς το βράδυ λοιπόν χτύπησα το κουδούνι ανέβηκα επάνω και εκεί με περίμενε στην πόρτα με το μπουρνούζι. Πολύ ευγενικός μου είπε να περάσω μέσα. Είχε μία όμορφη φυσιογνωμία και θα έλεγα ότι τελικά είναι αρκετά όμορφος άντρας!
Περάσαμε μαζί στο σαλόνι τράβηξε την καρέκλα για να καθίσω, ως σωστός τζέντλεμαν! Μιλήσαμε λίγο και μέσα στη συζήτησή μας μου ανέφερε πως το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει! Τον ενδιαφέρει μία παρέα να τον ακολουθεί σε διάφορες εξόδους και ίσως κάποια ταξίδια όποτε είχε βέβαια χρόνο αλλά και διάθεση!
Μου είπε πολύ ευγενικά να περιμένω μέχρι να ετοιμαστεί και μου σέρβιρε κάτι να πιώ.

Στο ρομαντικό ραντεβού με συνοδό

Πήγαμε στο αυτοκίνητο του που ήταν ακριβώς κάτω στο πάρκινγκ και μου είπε πως θα πάμε σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί για φαγητό. Στο δρόμο μιλούσαμε για εκείνον, για τη δουλειά του και πως το σημερινό ραντεβού είναι κυρίως για δοκιμή. Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο εξωτερικό και θα ήθελε ένα call girl να τον συνοδέψει!
Το ταξίδι θα είναι για επαγγελματικό σκοπό και αναζητούσε μία κοπέλα που να μπορούσε να σταθεί σε έναν χώρο με πολλούς ανθρώπους δίπλα του και να τον κάνει να νιώθει όμορφα! Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ήθελε ένα φινετσάτο και έξυπνο call girl και όχι απλά μία βίζιτα!
Τελειώσαμε το φαγητό μας και του ζήτησα αν ήθελε να πάμε για ένα ποτό εκεί κοντά που έχει ένα μαγαζί που μου άρεσε πολύ!
Εκείνος δεν μου αρνήθηκε, πήγαμε περάσαμε αρκετά όμορφα και είπαμε διάφορα για το ταξίδι. Ήταν φοβερά συμπαθής άνθρωπος!

Ατμοσφαιρικά στο τζακούζι

Όταν τελειώσαμε την έξοδό μας γυρίσαμε πίσω στο σπίτι του, είχε γεμίσει ήδη το τζακούζι και μου ζήτησε αν θέλω να πάμε να χαλαρώσουμε! Φυσικά και δεν αρνήθηκα, ήταν ότι καλύτερο εκείνη τη στιγμή. Έφερε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί με δύο ποτήρια και τα ακούμπησε δίπλα μας!
Ήρθε κοντά μου με έγδυσε αργά κοιτάζοντας όλο το κορμί μου και φιλώντας με απαλά. Μου είπε ότι είμαι πανέμορφη και τον ευχαρίστησα. Ανταπέδωσα με ειλικρείνια λέγοντάς του ότι είναι και εκείνος πολύ γοητευτικός άντρας!
Με πήρε αγκαλιά και με έβαλε προσεκτικά μέσα στο τζακούζι. Εκεί το φλερτ συνεχίστηκε ανάμεσά μας!!!
Όλο το βράδυ το περάσαμε κάπως έτσι. Δεν κάναμε σεξ εκείνη την ημέρα, απλά περιποιηθήκαμε ο ένας τον άλλον με τις γλώσσες και τα χέρια μας!
Λίγες ημέρες μετά έγινε το ταξίδι που συζητούσαμε και πήγα μαζί του. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε σεξ, ήταν αρκετά παθιασμένο και εκείνος φοβερά σέξι άντρας!!!
Από τότε που βρισκόμαστε συχνά όταν αναζητά ρομαντικό ραντεβού με συνοδό!
Για να κλείσεις ραντεβού με συνοδό πολυτελείας πάτησε εδώ!