Dominant lady for session

You are currently viewing Dominant lady for session
Τη σημερινή αυταρχική ιστορία μας τη διηγείται η Όλγα 25 χρόνων από την Καλλιθέα.
Ο Μάκης είναι ένας από τους καλύτερους και αγαπημένους μου πελάτες στην Καλλιθέα. Βλεπόμαστε αρκετά και περνάμε πάρα πολύ όμορφα κάθε φορά. Του αρέσει η ποδολαγνεία, οι ψηλές γόβες και θα έλεγα πως δεν τον ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου το συμβατικό σεξ! Αναζητάει κυρίως dominant lady for session!
Πρώτη φορά έκλεισα ραντεβού μαζί του πριν από περίπου δύο χρόνια. Είχε καλέσει τότε στο γραφείο όπου συνεργαζόμουν στην Καλλιθέα. Είχε ζητήσει ένα call girl το οποίο να έχει όμορφα πόδια, τέλειες πατούσες και φυσικά να της αρέσουν τα παιχνίδια με τα πόδια!
Σαν γυναίκα είμαι ψηλή, διαθέτω όμορφα πόδια και είμαι πολύ αυταρχική από την φύση μου!
Με προτιμούν οι άντρες που περιποιούνται ιδιαίτερα τις γυναίκες και γενικά όλα μου τα ραντεβού είναι σχεδόν πάντα αυταρχικά!

Στο session

Το ραντεβού κλείστηκε στο σπίτι του σε μια γειτινιά κοντά στον Πειραιά αργά το απόγευμα. Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα στον όροφο βρήκα την πόρτα του, τη χτύπησα και εκεί με περίμενε ο Μάκης.
Το πρώτο πράγμα που κατάλαβα μόλις άνοιξα την πόρτα ήταν πως το βλέμμα του έπεσε απευθείας πάνω στα πόδια μου! Γέλασα και τον ρώτησα αν ήθελε να περάσω μέσα!
Γέλασε και εκείνος και μου είπε “εννοείται”!Περάσαμε στο σαλόνι, εκεί μου έφερε ένα ποτάκι. Ήταν αρκετά αμήχανος όμως συγχρόνως τον έβλεπες και ενθουσιασμένο! Όταν μου έφερε το νερό, δεν έχασε ευκαιρία να μου πει πως έχω τέλεια πόδια και πως είχε χρόνια να δει σε call girl τόσο όμορφα πόδια!
Αμέσως έσκυψε μπροστά μου. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο μου έβγαλε αργά τις γόβες ενώ συγχρόνως μου έδινε φιλιά στα πόδια.
Χαμηλώσε κι άλλο το κορμί του το προς τα κάτω, έπιασε τα πόδια μου με τα χέρια του και μου έγλυψε τις πατούσες!

Dominant lady for session and footfetish

Ένιωθα τη γλώσσα του σε όλη μου την πατούσα! Πήρε το ένα μου πόδι και το ακούμπησε απαλά στο στήθος του ενώ κρατούσε συγχρόνως το άλλο στο χέρι του. Έκανε ένα υπέροχο απαλό μασάζ σε αυτό που είχε στα χέρια του ενώ ταυτόχρονα με έγλυφε! Τον έβλεπες ότι απολάμβανε κάθε τι που έκανε.
Τον κοίταξα και τον ρώτησα πόσο καιρό έχει να ασχοληθεί με όμορφα πόδια.
Εκείνος γύρισε και μου είπε πώς πάει καιρός. Αλλά ενώ είχε αρκετές κοπέλες, καμία δεν είχε αυτό που εκείνος ήθελε. Και πως όσες βίζιτες είχε πάρει δεν τον κάλυπταν με τα παιχνίδια που ήθελε εκείνος. Εκείνος εξιτάρετε απο αυταρχικές γυναίκες που αρέσκονται στην ποδολαγνεία!
Άρχισε να μου λέει πως η ποδολαγνεία είναι ένα φετίχ αρκετά δύσκολο! Και ακόμα πιο δύσκολο είναι το να βρεις μία γυναίκα πού να της αρέσει να τις κάνουν κάτι τέτοιο!
Τον διέταξα να γδυθεί και να κάτσει ακριβώς απέναντί μου…

Στην συνέχεια

Εκείνος σαν υπνωτισμένος, σηκώθηκε γδύθηκε και έκατσε ακριβώς στην άλλη μεριά του καναπέ. Έβαλα τα πόδια μου πάνω στο πέος του και άρχισα να παίζω μαζί του με τις πατούσες μου. Αυτό γινόταν για λίγη ώρα αργά και αισθησιακά.
Τον έβλεπα πως είχε υπερβολική ένταση και η ανάσα του ήταν κόφτη. Φανερό ότι απολάμβανε κάθε άγγιγμα και παιχνίδι που του έκανα με τα πόδια!
Μουρμουρούσε πόσο πολύ του άρεσε και πως θέλει να τελειώσει πάνω στα πόδια μου αν του το επιτρέψω…!
Εγώ συνέχιζα να τον παιδεύω για λίγη ώρα μέχρι να δω πως δεν αντέχει πια….
Του άρπαξα το κεφάλι, του τράβηξα τα μαλλιά, ενώ συγχρόνως έπαιζα ακόμα πιο έντονα μέχρι που τελείωσε πάνω στις πατούσες μου!
Με κοίταξε σαν γατάκι και με ρώτησε αν μπορεί να τις καθαρίσει με τη γλώσσα του! Του έγνεψα καταφατικά!
Τις γυάλισε κυριολεκτικά! Κάναμε μαζί ένα τσιγάρο, ετοιμάστηκα και πριν φύγω μου είπε πως είναι πολύ τυχερός που βρήκε επιτέλους μια dominant lady for session όπως την επιθυμεί!
Για αυταρχικές κυρίες όλων των ηλικιών, κάνε κλικ εδώ!