Πρωκτικό σεξ με 27χρονη

You are currently viewing Πρωκτικό σεξ με 27χρονη
Τη σημερινή ερωτική ιστορία για πρωκτικό σεξ θα μας διηγηθεί η Μπέσυ 27 χρονών από τον Άγιο Δομίνικο.
Με πήρανε τηλέφωνο από το γραφείο συνοδών όπου συνεργάζομαι πώς το βράδυ έχω ραντεβού με τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι καλός πελάτης στο γραφείο και έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σε γυναίκες escort. Ένα όμως από τα μεγαλύτερα του φετίχ είναι τα οπίσθια και το πρωκτικό σεξ και αμέσως μετά η όμορφη γυναίκα! Εγώ όπως λένε πολλοί διαθέτω και τα δύο! Ο Πέτρος διαλέγει πάντα εμένα γιατί κάθε φορά δεν χορταίνει στο να κοιτάζει και να απολαμβάνει τα οπίσθια μου!!!

Στον χώρο του πελάτη

Έφτασα στο σπίτι του στον Πειραιά στην ώρα που είχε πει. Επειδή ήξερα πως του αρέσει, είχα φορέσει για εκείνη την ημέρα  ένα πολύ εφαρμοστό παντελόνι σε στυλ κολάν και τις αγαπημένες μου κόκκινες γόβες στιλέτο! Ανέβηκα πάνω στο διαμέρισμά του και μόλις άνοιξε την πόρτα δεν σταμάτησε να με χαζεύει από την κορφή μέχρι τα νύχια. Όπως κάθε φορά ευγενικός, μου είπε πως είμαι πανέμορφη όπως πάντα!!!

Με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι ζήτησα έναν καφέ. Πήγαμε μαζί στην κουζίνα να τον φτιάξουμε! Είπα να τον βοηθήσω και επίτηδες έριξα κάτι κάτω για να σκύψω μπροστά του!Ήξερα αμέσως ότι μόλις το κάνω αυτό θα τρελαθεί, ήταν σαν κόκκινο πανί για εκείνον!
Τα ρούχα που φορούσα τόνιζαν έντονα τα οπίσθια μου! Κυριολεκτικά του πετάχτηκαν τα μάτια έξω!!!


Ερωτικό παιχνίδι στην κουζίνα

Εκείνος χωρίς να χάσει ευκαιρία ξέχασέ καφέδες ξέχασέ τα πάντα κι’ ήρθε και κόλλησε πάνω μου! Με πήρε στα χέρια του και με κόλλησε στον πάγκο!!! Άρχισε να με φιλάει με πάθος στον λαιμό και όταν έφτασε στο αυτί μου, μου είπε ότι είμαι πολύ απρόσεχτο κορίτσι και πώς θα με τιμωρήσει για αυτό! Γέλασα και του είπα πως εγώ απλά έσκυψα για να πιάσω το κουταλάκι που μόλις είχε πέσει, ενώ εκείνη τη στιγμή ταυτόχρονα τραβούσα το κολάν πιο ψηλά στην μέση μου τονίζοντας τα οπίσθια μου πάνω στο ήδη πρησμένο πέος του!!!
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα το πέος του υπερβολικά σκληρό και συγχρόνως έτοιμο να τα δώσει όλα! Αμέσως γύρισα προς το μέρος του, τον κάρφωσα στα μάτια και του είπα όλο νόημα πως περιμένει ο καφές! Εκείνος δεν άκουσε τίποτα και απλά με έγδυσε, μου πέταξε όλα τα ρούχα από τη μέση και κάτω και με ξανά κόλλησε στο πάγκο! Ήταν έτοιμος για πρωκτικό σεξ! Ένιωθα τη γλώσσα του να πηγαίνει πάνω-κάτω στα οπίσθιά μου!

Anal sex

Έπαιζε με τα οπιίσθιά μου για αρκετή ώρα με τα χέρια και τη γλώσσα του και τον άκουγα να το απολαμβάνει! Χρησιμοποιήσε το λιπαντικό που είχε δίπλα του και σιγά σιγά με άνοιγε! Λίγο μετά σηκώθηκε και κόλλησε πάνω μου! Δεν έχασε ευκαιρία, έβγαλε το προφυλακτικό βιαστικά και γρήγορα το φόρεσε! Έτριβε το πέος του πάνω μου με πάθος και ένταση! Και αμέσως μπήκε πίσω μου ολόκληρος και άρχισε να με παίρνει με δύναμη απο πίσω! Το πρωκτικό σεξ μου άρεσε και μένα και μαζί του ακόμα περισσότερο! Γνώριζε και πως να το κάνει σωστά! Δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι να έρθει ο οργασμός και για τους δύο!
Ένα λεπτό μετά βγήκε από μέσα μου με φίλησε και χαμογελώντας με ρώτησε πως πίνω τον καφέ μου! Εγώ του απάντησα πως τον πίνω γλυκό χαμογελώντας και κλείνοντας το μάτι!
Πήγα μέσα έκανα ένα ντουζάκι, ήπιαμε τον καφέ μας και συνεχίσαμε το υπόλοιπό μας βράδυ μέσα στο τζακούζι!!!