Σεξ σε δημόσιους χώρους, συμβουλές για να μην σας καταλάβουν

σεξ σε δημόσιους χώρους

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και…

Εν όψει καλοκαιριού, η λίμπιντο όλο και θα ανεβαίνει, όπως και η ερωτική διάθεση για περιπέτειες…
Το σεξ σε δημόσιους χώρους μπορεί να είναι παράνομο αλλά και λόγω αυτού είναι πολύ ερεθιστικό. Το απαγορευμένο σπορ λοιπόν, είναι μια αγαπημένη προτίμηση και για τις γυναίκες. Αφού σύμφωνα με έρευνες το 50% των γυναικών που θα επιδιώξουν σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας, θα επιλέξει να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο. Ενώ το 31% των γυναικών σε πάρκο.
Το ριψοκίνδυνο και η υποψία ότι κάποιος μπορεί να σε παρακολουθεί, σίγουρα το κάνει άκρως ερεθιστικό.

Τι θα πρέπει να προσέξετε:

1. Αδιάκριτα βλέμματα, παιδιά και ηλικιωμένους.
Όπου κι’ αν επιλέξετε να γίνει η συνεύρεση, θα πρέπει να έχετε στο νου σου σας πως αν σας πιάσουν στα πράσα, υπάρχει πιθανότητα  να έρθετε αντιμέτωποι με τον Νόμο.
Να έχετε πάντα στο νου σας πως θα πρέπει να έχετε μια κάλυψη (πετσέτα, ζακέτα, σεντόνι) και εάν τρόπο να μπορέσετε να φύγετε αμέσως μόλις γίνετε αντιληπτοί (να είστε κοντά στο όχημά σας ή έτοιμοι να αποχωρήσετε από το σημείο γρήγορα).

2. Προφυλακτικά

Προνοήστε και προμηθευτείτε πριν φτάσετε στον χώρο.

3. Πετσέτα

Έχετε μαζί σας πετσέτα, σεντόνι ή μια μικρή κουβέρτα για να μπορέσετε να στρώσετε στο έδαφος ή για να μπορείτε να καλυφθείτε.

4. Λιπαντικό ή sex toys

Το σεξ σε δημόσιους χώρους θα σας κάνει να θέλετε να το τερματίσετε. Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη… Έχετε καλού κακού μαζί σας λιπαντικό και sex toys. Προτιμήστε ερωτικά βοηθήματα που μπορείτε εύκολα τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να κινείται πολύ τα χέρια σας. Έτσι ώστε να γίνεται η χρήση τους εύκολα και γρήγορα και κυρίως να γίνονται μη αντιληπτά.

3. Υγρά μαντηλάκια & χαρτομάντηλα

Απαραίτητα για την πράξη, πριν και μετά.
Για να μπορέσετε να καθαριστείτε και να σκουπιστείτε εύκολα.

Προτεινόμενα μέρη και στάσεις:

Θάλασσα/Παραλία
Η θάλασσα είναι η ιδανική επιλογή. Προτιμήστε να μπείτε λιγάκι πιο βαθειά, απομακρυσμένα απο τα αδιάκριτα βλέμματα.
Στην παραλία τολμήστε το μόνο εάν δεν είναι η ώρα αιχμής και μπορέσετε έχοντας μια πετσέτα να καλυφθείτε. Προτιμήστε την στάση κουτάλι, διατηρώντας μια διακριτικότητα στις κινήσεις σας. 
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μικρόβια της θάλασσας και να επιλέξτε καθαρά νερά. 
Άλσος/Δάσος/Βουνό/Πάρκο
Σύμμαχός σας… Η φύση, τα δέντρα και ο,τι μπορείτε να βρείτε για να καθίσετε. Είτε παγκάκια, είτε κούτσουρα όπου μπορείτε να καθίσετε και η παρτενέρ σας να ανέβει πάνω σας. Έτσι ώστε ακόμα κι’ αν κάποιος σας δει, να φαίνεστε σαν να είστε αγκαλιά.
Εναλλακτική ιδέα είναι οι κορμοί δέντρων που θα ακουμπήσετε για… Ένα στα όρθια! Με την παρτενέρ σας να ακουμπά στον κορμό είτε με την πλάτη της και εσάς πίσω της. Είτε ακουμπώντας με την εμπρόσθια πλευρά του σώματος της έχοντας ελαφρώς ανασηκωμένα τα πόδια της.
Οι κινήσεις σας καλό θα είναι να είναι αργές έτσι ώστε ακόμα κι’ αν κάποιος περάσει να νομίζει ότι είστε αγκαλιασμένοι. 
Εντοπίστε σημεία που δεν υπάρχει κόσμος και επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ!
Στρώστε μια πετσέτα ή ο,τιδήποτε άλλο στο έδαφος και δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις… ακόμα και πρωκτικό σεξ ! 
Να θυμάστε πως τα κατάλληλα ρούχα διευκολύνουν το σεξ σε δημόσιους χώρους.
Γι’ αυτό μια κοντή φουστίτσα ή ένα κοντό φόρεμα θα βοηθήσουν πολύ!
Για τις πιο τολμηρές, προτείνεται να μην φορέσουν εσώρουχο, διευκολύνοντας κι’ άλλο την διαδικασία! 
Αυτοκίνητο 
Στο αυτοκίνητο οι επιλογές είναι περιορισμένες. Είτε στα πίσω καθίσματα ή στα μπροστινά με κατεβασμένα τα καθίσματα. Επιλέξτε πάρκινγκ ή μοναχικούς παραδρόμους για να μην γίνετε εύκολα αντιληπτοί

Κήπος

Εάν διαθέτετε κήπο τότε προτιμήστε στάσεις που μπορείτε να κάνετε με μια κοινή καρέκλα κήπου. Η παρτενέρ μπορεί να καθίσει πάνω σας με την πλάτη γυρισμένη προς εσάς. Εάν οι κοτσομπόληδες γείτονές σας πάρουν χαμπάρι προσποιηθείτε ότι χαλαρώνετε και ότι η σύντροφός σας απλώς κάθεται στα πόδια σας.
Φαντασία, τόλμη, θάρρος, προφυλλάξεις και πολύ καλή διάθεση διάθεση θα συνθέσουν επιτυχημένα το παζλ του σεξ σε δημόσιους χώρους!!!