Τα χάδια πριν το σεξ αρέσουν στους άντρες

You are currently viewing Τα χάδια πριν το σεξ αρέσουν στους άντρες

Χάδια πριν το σεξ

Γίνεται να βγεις πρώτος χωρίς να έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία σε έναν αγώνα; Σχεδόν τα πάντα, για να έχουν καλό αποτέλεσμα θέλουν μια καλή προετοιμασία! Αυτό γίνεται και πριν το σεξ…
Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλό ζέσταμα “προκαταρκτικά”. Αυτό θα φέρει ως αποτέλεσμα καλό σεξ για εσάς και τον σύντροφό σας.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Οι φήμες λένε πως οι άντρες βαριούνται τα προκαταρκτικά. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες είναι αυτές που το αποφεύγουν.
Η αιτία; Οι γυναίκες δεν κάνουν την πρώτη κίνηση γιατί φοβούνται ότι θα παρεξηγηθεί αυτή η πράξη τους. “Νομίζουν πως το να έχει στύση ο άντρας είναι αρκετό στο να φτάσουν στο σεξ. Αυτό είναι λάθος”, τονίζει γνωστή Αμερικανίδα σεξοθεραπεύτρια.
Όταν ένας άντρας έχει στύση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει μπει στο κλίμα για σεξ. Κάποια προκαταρκτικά, όπως χάδια πριν το σεξ θα διεγείρουν τον εγκέφαλο του συντρόφου σας.

Ορισμένες ιδέες για προκαταρκτικά

Αγγίξτε τον και φιλήστε τον γύρω από την περιοχή του λαιμού και πίσω από τα αυτιά του:
Εκεί βρίσκονται τα πιο ευαίσθητα σημεία του άντρα αρκεί να είσαστε τρυφερές και τολμηρές στα λόγια.

χάδια

Μιλήστε πρόστυχα κατά τη διάρκεια του σεξ:
Αφήστε να λειτουργήσει αυθόρμητα ο εγκέφαλός σας και πείτε ό,τι πιο αυθόρμητο σας έρθει εκείνη τη στιγμή.
Το να μιλάς πρόστυχα κατά τη διάρκεια του σεξ ανεβάζει τη τεστοστερόνη στον άντρα.
Κάντε κάτι διαφορετικό στο στοματικό έρωτα:
Παίξτε λίγο με τους όρχεις του. Συνήθως οι γυναίκες αυτή την περιοχή την παραμελούν όμως εκεί συγκεντρώνονται αρκετές νευρικές απολήξεις! Οι γυναίκες με εμπειρία γνωρίζουν πως σε αυτήν την περιοχή “κρύβεται” ο προστάτης. Με μεγάλη προσοχή μπορούν να ερεθίσουν την ευρύτερη περιοχή. Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ ερεθιστικές για τον άντρα! Γι΄άλλη μια φορά, τα χάδια πριν το σεξ, θα πυροδοτήσουν την ερωτική σας διάθεση!
Κάντε κάτι καινούριο που δεν έχετε ξανακάνει ή κάντε τα βασικά:
Το μασάζ των γεννητικών οργάνων, είναι κάτι που χρησιμοποιούν τα νεαρά ζευγάρια, δεν παύει να είναι το καλύτερο προκαταρκτικό.
Κάντε ένα ντουζάκι:
Κάντε του ένα απαλό μασάζ με τις σαπουνάδες. Σιγά-σιγά να κατεβαίνετε προς τα γεννητικά του όργανα. Γεμίστε τον παντού αφρόλουτρο για να είναι απολαυστικό το μασάζ. Κινηθείτε αργά αργά από κάτω προς τα πάνω! Ξεκινώντας το massage απο την βάση του πέους και πηγαίνετε σιγά-σιγά προς την κορυφή. Αυτό να συνεχιστεί αυξάνοντας την ένταση και όταν καταλάβετε ότι έχει έρθει αρκετά κοντά στο να τελειώσει, αφήστε το να πάει προς τη σεξουαλική πράξη.

Αισθήσεις

Όταν όλες οι αισθήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση, τότε η διέγερση απογειώνεται. Μην διστάζετε να παίρνετε πρωτοβουλίες! Τα χάδια πριν το σεξ, ο στοματικός έρωτας, τα φιλιά, το ερωτικό παιχνίδι στο ντουζ, τα αγγίγματα σε ευαίσθητα σημεία και η τριβή, θα αυξήσουν την λίμπιντό σας!